ST60, S60, E550 ומה שבינהם
אני מחפש שני טלוויזיות אחת לסלון ואחת לחדר שינה.
הסלון טיפה מואר אבל לא באופן רציני, מרחק 4 מטר ברוטו, חצי-חצי SD-HD (מחובר ל-HTPC), תקציב 11K
החדר שינה רואים רק בלילה, מרחק 3 מטר, חצי-חצי SD-HD. תקציב 5.5K
התקציבים יכולים לנוע +-10%
אני די סגור על דגמים וכבר הלכתי לראות בארמגדון את הטלוויזיות,
בסלון אני די סגור על 60ST60, לצערי הרב הספקה ארוכה מאוד (יותר מחודש).
בחדר שינה, רציתי לקחת את הסמסונג 51E550, אך הוא הראה לי את ה-50S60, אין הרבה הפרש במחיר.
הרצון שלי ללכת על הסמסונג בגלל הסטרימר הפנימי עם העברית, לא שמעתי כלל על ה50S60 אפילו לא הצלחתי למצוא Review טוב. אם מישהו יכול לתת לי לינק או מידע אשמח מאוד.
אם יש למישהו עוד הערות או הצעות, אשמח מאוד.
תודה, שי
הסלון טיפה מואר אבל לא באופן רציני, מרחק 4 מטר ברוטו, חצי-חצי SD-HD (מחובר ל-HTPC), תקציב 11K
החדר שינה רואים רק בלילה, מרחק 3 מטר, חצי-חצי SD-HD. תקציב 5.5K
התקציבים יכולים לנוע +-10%
אני די סגור על דגמים וכבר הלכתי לראות בארמגדון את הטלוויזיות,
בסלון אני די סגור על 60ST60, לצערי הרב הספקה ארוכה מאוד (יותר מחודש).
בחדר שינה, רציתי לקחת את הסמסונג 51E550, אך הוא הראה לי את ה-50S60, אין הרבה הפרש במחיר.
הרצון שלי ללכת על הסמסונג בגלל הסטרימר הפנימי עם העברית, לא שמעתי כלל על ה50S60 אפילו לא הצלחתי למצוא Review טוב. אם מישהו יכול לתת לי לינק או מידע אשמח מאוד.
אם יש למישהו עוד הערות או הצעות, אשמח מאוד.
תודה, שי
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כמה שה ST טוב...אז ה S לא
קח לחדר שינה E550 , אין לסטרימר שלה ולתמיכה בעברית תחרות עם זה של פנאסוניק.
אפילו לא בצחוק.
אפילו לא בצחוק.
מצטרף לשאלה...shupup כתב:מבחינת איכות תמונה, כשאתה משווה בין הסמסונג לS60, הסמסונג יותר טובה?...
חשבתי שההתלבטות שלי היא בין ה-51e550 לבין 50ut550 משלא מצאתי את ה-ut בשום מקום פזלתי לכיוון ה 50s60, זו תוספת של פחות או יותר אלף שקל לעומת הסמסונג השאלה אם זה באמת שווה את זה
שים לב ש 50s60 אינה תלת מימד.helado כתב:מצטרף לשאלה...shupup כתב:מבחינת איכות תמונה, כשאתה משווה בין הסמסונג לS60, הסמסונג יותר טובה?...
חשבתי שההתלבטות שלי היא בין ה-51e550 לבין 50ut550 משלא מצאתי את ה-ut בשום מקום פזלתי לכיוון ה 50s60, זו תוספת של פחות או יותר אלף שקל לעומת הסמסונג השאלה אם זה באמת שווה את זה...
אפשר להגיד שהיא ST בלי תלת מימד
תלת מימד לא כזה משנה לי בלאו הכי, גם סטרימר עם עברית (יש HTPC שיעשה את העבודה..)
אז מבחינת תמונה ויכולות רשת אחרות, האם ה-50s60 באמת עדיפה על הסמסונג 51e550?
אני מת עבר לקנות טלויזיה, כבר שש שנים יותר מידי עם 32" של haier....
אז מבחינת תמונה ויכולות רשת אחרות, האם ה-50s60 באמת עדיפה על הסמסונג 51e550?
אני מת עבר לקנות טלויזיה, כבר שש שנים יותר מידי עם 32" של haier....
- טלHD
- גורו

אז זהו... שלא.idabari כתב:שים לב ש 50s60 אינה תלת מימד.helado כתב:מצטרף לשאלה...shupup כתב:מבחינת איכות תמונה, כשאתה משווה בין הסמסונג לS60, הסמסונג יותר טובה?...
חשבתי שההתלבטות שלי היא בין ה-51e550 לבין 50ut550 משלא מצאתי את ה-ut בשום מקום פזלתי לכיוון ה 50s60, זו תוספת של פחות או יותר אלף שקל לעומת הסמסונג השאלה אם זה באמת שווה את זה...
אפשר להגיד שהיא ST בלי תלת מימד...
בלי קשר לתלת שאין ל S הוא הרבה פחות טוב מה ST.
- טלHD
- גורו

לא ראיתי אחת ליד השנייה אבל אני מעריך שהסמסונג תהיה עדיפה.shupup כתב:מבחינת איכות תמונה, כשאתה משווה בין הסמסונג לS60, הסמסונג יותר טובה?...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אני מציע שתלך לראות. אין ספק שמבחינת יכולות רשת הסמסונג תהיה עדיפה עשרת מונים, אבל מבחינת איכות התמונה לא בטוח בכלל ומבחינת איכות השחורים בטוח שלא.
http://www.televisioninfo.com/content/s ... ew-updated
http://www.televisioninfo.com/content/p ... s60-review
http://www.televisioninfo.com/content/s ... ew-updated
http://www.televisioninfo.com/content/p ... s60-review
אני ראיתי S, ולי יש ST ו -D550 (לא E).טלHD כתב:לא ראיתי אחת ליד השנייה אבל אני מעריך שהסמסונג תהיה עדיפה.shupup כתב:מבחינת איכות תמונה, כשאתה משווה בין הסמסונג לS60, הסמסונג יותר טובה?......
ה- S בליגה אחרת מה- 550.
לפנסוניק PV80 שלי, יש איכות תמונה יותר טובה מהסמסונג, והפנסוניק חגגה 5.
אני בספק אם סמסונג עשו בסדרה E קפיצה משולשת (שגם לא תספיק).
כל מה שכתבתי - בהתייחס לאיכות תמונה בלבד.
helado
מבחינת מחיר זה קצת בעייתי להשוות דגם מסדרה יוצאת של סמסונג לדגם מסדרה חדשה של פנסוניק. S60 טוב יותר מE550 בדבר אחד בלבד , השחורים, וגם זה רק אם אתה מחשיך את החדר. כל הפרמטרים האחרים, לדעתי, הרבה יותר טובים בסמסונג.
אני מחכה לאיזושהי ביקורת על F5500 החדש.
ראיתי את UT50 בתצוגה ליד E550. המקום היחיד שבו התמונה בUT50 הייתה יותר טובה זה בשידורי SD(ערוץ 2 ליתר דיוק). מצד שני מיד כשהייתה סצנה של עם תנועה של שחור על לבן(חליפה שחורה על רקע קיר) ראיתי phosphor trails. בE550 זה פשוט לא היה.
מבחינת מחיר זה קצת בעייתי להשוות דגם מסדרה יוצאת של סמסונג לדגם מסדרה חדשה של פנסוניק. S60 טוב יותר מE550 בדבר אחד בלבד , השחורים, וגם זה רק אם אתה מחשיך את החדר. כל הפרמטרים האחרים, לדעתי, הרבה יותר טובים בסמסונג.
אני מחכה לאיזושהי ביקורת על F5500 החדש.
ראיתי את UT50 בתצוגה ליד E550. המקום היחיד שבו התמונה בUT50 הייתה יותר טובה זה בשידורי SD(ערוץ 2 ליתר דיוק). מצד שני מיד כשהייתה סצנה של עם תנועה של שחור על לבן(חליפה שחורה על רקע קיר) ראיתי phosphor trails. בE550 זה פשוט לא היה.
Roi232
מצאתי את ה s60 ב-4850 לעומת ה-4500~ של הסמסונג.
אני בהתלבטות קשה כרגע ונוטה לכיוון הפנאסוניק... סמארט פחות חשוב לי כמו שכבר ציינתי, קישורית לאינטרנט זה די והותר.
קיצר, מבולבל, אני אלך לחנות ביום שישי ואעדכן, אלא אם יש לכם תובנות חדשות...
אני בהתלבטות קשה כרגע ונוטה לכיוון הפנאסוניק... סמארט פחות חשוב לי כמו שכבר ציינתי, קישורית לאינטרנט זה די והותר.
קיצר, מבולבל, אני אלך לחנות ביום שישי ואעדכן, אלא אם יש לכם תובנות חדשות...
- טלHD
- גורו

אתה לא רק מוותר על הסמארט המצויין.helado כתב:Roi232
קיצר, מבולבל, אני אלך לחנות ביום שישי ואעדכן, אלא אם יש לכם תובנות חדשות......
סטרימר פנימי עדיף עם תמיכה בעברית/כתוביות.
תלת מימד... קצת פיספוס לרכוש היום מסך חדש בלי זה.
אם אתה באמת רוצה לקפוץ מדרגה לך על ST60.
אם לא ממש לחוץ לך, הייתי ממתין ל F5500 ובודק גם אותה.
טלHD
תודה על העצה, מאוחר מידי.... השגתי את זה במחיר ממש טוב ואני מקווה שלא אתאכזב...
ככלל רוב הפידבקים שקיבלתי על הטלויזיה היו יותר מפרגנים מה e550 וה f לא תהיה במסגרת התקציב בזמן הקרוב.
בכל מקרה אני אעדכן, אצלם, אתייעץ וכו'....
תודה!
תודה על העצה, מאוחר מידי.... השגתי את זה במחיר ממש טוב ואני מקווה שלא אתאכזב...
ככלל רוב הפידבקים שקיבלתי על הטלויזיה היו יותר מפרגנים מה e550 וה f לא תהיה במסגרת התקציב בזמן הקרוב.
בכל מקרה אני אעדכן, אצלם, אתייעץ וכו'....
תודה!
- xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
דווקא CNET אהבו את S60, ודיי לכלכו על F5500, אשר אני מניח שנותנת רמת ביצועים דומה ל E550.טלHD כתב:כמה שה ST טוב...אז ה S לא![]()
אפילו לא בצחוק....
בכל מקרה, נדמה לי שכל אלה בעיות של עשירים לעומת איכות התמונה ב LED. כנראה שאם אהבת פלזמה, כל פלזמה שתבחר, תהיה עדיפה בעיניך על כל LED. לעומת זאת, הרבה אנשי LED לא מתקרבים לפלזמה משיקולים שאינם איכות תמונה דווקא.
xena
זה לא חדש שCNET הם fanboys של פנסוניק. בוא נאמר שיש אתרים יותר מקצועיים ויותר "וידאופיליים" ברשת.
לדוגמא: בביקורת המקורית על E550 דיוויד קאצמאייר הגדול קבע שהמסך לא מסוגל להציג תוכן 24P בצורה נכונה ותיקן את עצמו לאחר כמה ימים, כנראה אחרי שרמזו לו שצריך להפעיל את הCinema Smooth. סביר להניח שזה גם המקרה עם F5500.
עוד דבר שCNET לא מודעים לו כנראה זה שאי אפשר למדוד רמות שחורים במסכים של היום על מסך שחור לגמרי כי הפלזמות מכבות את הפאנל ובמסכי לד התאורה האחורית יורדת למינימום שלא מייצג את מה שרואים בצפייה רגילה.
ביחס לביקורות של HDTVTest, FlatPanelsHD, וAVForums הם לא יוצאים משהו.
זה לא חדש שCNET הם fanboys של פנסוניק. בוא נאמר שיש אתרים יותר מקצועיים ויותר "וידאופיליים" ברשת.
לדוגמא: בביקורת המקורית על E550 דיוויד קאצמאייר הגדול קבע שהמסך לא מסוגל להציג תוכן 24P בצורה נכונה ותיקן את עצמו לאחר כמה ימים, כנראה אחרי שרמזו לו שצריך להפעיל את הCinema Smooth. סביר להניח שזה גם המקרה עם F5500.
עוד דבר שCNET לא מודעים לו כנראה זה שאי אפשר למדוד רמות שחורים במסכים של היום על מסך שחור לגמרי כי הפלזמות מכבות את הפאנל ובמסכי לד התאורה האחורית יורדת למינימום שלא מייצג את מה שרואים בצפייה רגילה.
ביחס לביקורות של HDTVTest, FlatPanelsHD, וAVForums הם לא יוצאים משהו.