רוצה לשדרג את ה- LX-70
-
hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
תתחילו להמליץ!!
עד 15K
עד 15K
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
למה ,מה אתה מחפש לשפר ?
-
hipoo
- חבר ותיק

אז ככה, ה70 מעולה!!!
מעבר לזה, יש לי בית בארץ שם הרסיבר נמצא, אני מגיע לארץ כל 3 חודשים ורוצה רסיבר לבית שלי בח"ל.
אם אני קונה חדש, אקנה משהו מתקדם יותר..
תודה
מעבר לזה, יש לי בית בארץ שם הרסיבר נמצא, אני מגיע לארץ כל 3 חודשים ורוצה רסיבר לבית שלי בח"ל.
אם אני קונה חדש, אקנה משהו מתקדם יותר..
תודה
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
אני מניח שאתה מחפש לרכוש בחול.
הרי שם תהיה 75% מהזמן, ובהשקעה של 15000 שקלים בחול שווים כ3500$ פלוס מינוס וזה כבר תקציב יפה ל״רסיבר״ מה עם שילוב פרוססור אינטגרה/אונקיו או מארנטז מהמודלים העכשווים בנניח 1700$ סטריט פרייז והשאר להגברה רב ערוצית כגון emotiva? גם הxpa3 וגם xpa5?
ויש לך מערכת קולנוע ללקק את האצבעות

הרי שם תהיה 75% מהזמן, ובהשקעה של 15000 שקלים בחול שווים כ3500$ פלוס מינוס וזה כבר תקציב יפה ל״רסיבר״ מה עם שילוב פרוססור אינטגרה/אונקיו או מארנטז מהמודלים העכשווים בנניח 1700$ סטריט פרייז והשאר להגברה רב ערוצית כגון emotiva? גם הxpa3 וגם xpa5?
-
hipoo
- חבר ותיק

ועכשיו בעברית בבקשהitay123 כתב:אני מניח שאתה מחפש לרכוש בחול.ם תהיה 75% מהזמן, ובהשקעה של 15000 שקלים בחול שווים כ3500$ פלוס מינוס וזה כבר תקציב יפה ל״רסיבר״ מה עם שילוב פרוססור אינטגרה/אונקיו או מארנטז מהמודלים העכשווים בנניח 1700$ סטריט פרייז והשאר להגברה רב ערוצית כגון emotiva? גם הxpa3 וגם xpa5?
...
בשביל מה קיים google?hipoo כתב:ועכשיו בעברית בבקשהitay123 כתב:אני מניח שאתה מחפש לרכוש בחול.ם תהיה 75% מהזמן, ובהשקעה של 15000 שקלים בחול שווים כ3500$ פלוס מינוס וזה כבר תקציב יפה ל״רסיבר״ מה עם שילוב פרוססור אינטגרה/אונקיו או מארנטז מהמודלים העכשווים בנניח 1700$ סטריט פרייז והשאר להגברה רב ערוצית כגון emotiva? גם הxpa3 וגם xpa5?
......
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

במקום רסיבר הוא מציע שתרכוש פרוססור נפרד והגברה בנפרד.במידה ואתה מדבר על מחירי חו״ל זה אפשרי בתקציב שנקבת.hipoo כתב:ועכשיו בעברית בבקשהitay123 כתב:אני מניח שאתה מחפש לרכוש בחול.ם תהיה 75% מהזמן, ובהשקעה של 15000 שקלים בחול שווים כ3500$ פלוס מינוס וזה כבר תקציב יפה ל״רסיבר״ מה עם שילוב פרוססור אינטגרה/אונקיו או מארנטז מהמודלים העכשווים בנניח 1700$ סטריט פרייז והשאר להגברה רב ערוצית כגון emotiva? גם הxpa3 וגם xpa5?
......
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

איזה דגם ? לא כולם שווים את ההשקעה בפרוססור והגברהhipoo כתב:b&w...
-
hipoo
- חבר ותיק

אני לא בקטע של פרוססורים וכאלה, רסיבר טוב.
אה והרמקולים b&w m1, sw b&w a2
אה והרמקולים b&w m1, sw b&w a2
רסיבר טוב, תשאר עם ה70.hipoo כתב:אני לא בקטע של פרוססורים וכאלה, רסיבר טוב.
אה והרמקולים b&w m1, sw b&w a2...
אלא אם כן אתה בקטע של 3d אם ככה כל המותגים המוכרים, דגמי הטופ ( לא יותר מ2000$).
וחסכת 1500$.
לך לחנויות שמע את דגמי 2013, ותשווה מה הכי נשמע לך.
אם אתה רגיל נניח לפיוניר קפוץ ל87 ותהנה מכל החידושים האחרונים, אחלה רסיבר ובחול הוא באמת אטרקטיבי בארץ עושים על המותגים הרבה קופה כך שזכית כי יש לך את הפרוילגיה לרכוש בhone base שלך משמע בחול, אגב לאן אתה עובר/עברת?
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 08/07/2013 23:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
ספק גדול שה818 טוב מה-LX70.....LiorShap כתב:רסיבר בחצי תקציב יספיק לך לדעתי לרמקולים האלה.
לך על 818 של אונקיו , פיוניר lx56 , ימהה 1020 ....
בסדרות ביניים רוב ההשקעה היא על פיצ'רים, מה שלא ניתן לומר על ה70 כי מבחינת פיצ'רים והנדסת אנוש הוא מזעזע, אבל קולנוע הוא עושה מעולה... לא מאמין שהאונקיו טוב ודרמטי כמוהו
חוצמזה- הוא עם רמקולים סטליטיים... לדעתי, תשאר עם מה שיש לך עד שתתקדם עם הרמקולים.
Utopia
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

יש לו 2 בתים. אחד בארץ אחד בחו"ל.kipikipod כתב:ספק גדול שה818 טוב מה-LX70.....LiorShap כתב:רסיבר בחצי תקציב יספיק לך לדעתי לרמקולים האלה.
לך על 818 של אונקיו , פיוניר lx56 , ימהה 1020 ....
בסדרות ביניים רוב ההשקעה היא על פיצ'רים, מה שלא ניתן לומר על ה70 כי מבחינת פיצ'רים והנדסת אנוש הוא מזעזע, אבל קולנוע הוא עושה מעולה... לא מאמין שהאונקיו טוב ודרמטי כמוהו
חוצמזה- הוא עם רמקולים סטליטיים... לדעתי, תשאר עם מה שיש לך עד שתתקדם עם הרמקולים....
ה 70 בארץ הוא רוצה רסיבר נוסף לבית בחו"ל.
ה 70 לא מיוצר יותר ולמיטב ידיעתי אלו שבאו אחריו כוללים הגברה לא הכי מוצלחת.
לאור האמור לדעתי ה 818 יהי האחלה או אולי שווה לשקול את החדש נדמה לי ה 929 שהחליף אותו.
-
hipoo
- חבר ותיק

חברה
תודה לכולם...
תודה לכולם...
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
בוקר טוב שיהיה לך בהצלחה נכון שזה עניין של טעם אבל למה רוב האתר נידבק בB&W מה חסר יותר טוב ועוד אתה בחו"ל לצערי קשה לי להבין תאזין לעוד חברות מבטיח לך שאתה תראה תמונה אחרת !!!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

זה בגלל היהלומיםאבל למה רוב האתר נידבק בB&W...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
hipoo
- חבר ותיק

אני אסביר...pacific100 כתב:בוקר טוב שיהיה לך בהצלחה נכון שזה עניין של טעם אבל למה רוב האתר נידבק בB&W מה חסר יותר טוב ועוד אתה בחו"ל לצערי קשה לי להבין תאזין לעוד חברות מבטיח לך שאתה תראה תמונה אחרת !!!...
אני לא נמצא בארה"ב או באירופה, אני באפריקה, כאן אי אפשר למצוא רסיברים או רמקולים וה over weight עולה לי ביוקר
עכשיו, רמקולים כמו שהזכרתי שוקלים משהו כמו 20 קילו, הרסיבר 17 קילו לפחות.
בחברת תעופה שאיתה אני טס מותר להעביר 30 קילו, מעבר לזה משלמים 13$ לקילו(ממש לא כסף קטן)
אני חושב שהרמקולים האלה הם הסטליטים הטובים ביותר ששמעתי.