D-Link 6740U ניתוקים
שלום רב ,
לפני שלושה שבועות השתדרתי בבזק + בזק בינלאומי ממהירות 15 מגה ל NGN 20 מגה בייט .
עם השידרוג קיבלתי ראוטר חדש : D-Link ADSL 6740U
זו הגירסא - DSL-6740U_H1_BZ_1.01.19_OpenWifi_03262013
Build Timestamp: 03262013
אני חייב לציין שמהיום הראשון שקיבלתי אותו התחילו ניתוקים מוזרים , אחרי יומיים שלוש של ניתוקים התקשרתי לבזק + בזק בינלאומי והיינו בוועידה והם עשו לי בדיקה לקו למשך 24 שעות לבדוק אם ישנה תקלה בקו .
אחרי 24 שעות הם לא מצאו שום בעיה , אבל עדיין הניתוקים המשיכו ... אחרי שקראתי קצת באנטרנט ובדקתי את העיניין .
הניתוקים קורים בד"כ כאשר אני משתמש ב UTORRENT המהירות מגיע ל 2.2MB והעלאה ל 340-350 אבל האנטרנט פשוט מתנתק כל הזמן!!! וזה בשעה רנדומלית , זה יכול להתנתק כמה פעמים ברציפות ואז שוב בלילה .
הבעיה היא שזה גם מחליף לי את ה IP כל פעם ואז צריך לפתוח פורטים מחדש [ לבסוף הגדרתי IP שלא מתחלף ] .
כשאני משתמש ב UTORRENT ומוריד קבצים האנטרנט כל הזמן מתנתק , פתאום הוא פשוט ניתקע והאתרים לא נטענים , ה CMD אפילו לא נפתח כשזה קורה על מנת לבדוק PING.
זה גם תוקע את האנטרנט בשאר המחשבים , לפעמים בכלל במחשב שבו אני מוריד ויש מתאם אלחוטי , המתאם מתנתק כאילו אין חיבור WIFI לאנטרנט .. ובקיצור ים של נפילות ובעיות , האתר של 10.0.0.138 הרבה פעמים לא עובד וכשאני מנסה לבדוק הגדרות הוא מעביר אותי למסך ורוד...
האם יש פתרון לנושא הזה , דרך לשנות גירסא ? או הגדרות ?
כל דבר שיעזור לסדר את הבעיה הזאת .
לפני שלושה שבועות השתדרתי בבזק + בזק בינלאומי ממהירות 15 מגה ל NGN 20 מגה בייט .
עם השידרוג קיבלתי ראוטר חדש : D-Link ADSL 6740U
זו הגירסא - DSL-6740U_H1_BZ_1.01.19_OpenWifi_03262013
Build Timestamp: 03262013
אני חייב לציין שמהיום הראשון שקיבלתי אותו התחילו ניתוקים מוזרים , אחרי יומיים שלוש של ניתוקים התקשרתי לבזק + בזק בינלאומי והיינו בוועידה והם עשו לי בדיקה לקו למשך 24 שעות לבדוק אם ישנה תקלה בקו .
אחרי 24 שעות הם לא מצאו שום בעיה , אבל עדיין הניתוקים המשיכו ... אחרי שקראתי קצת באנטרנט ובדקתי את העיניין .
הניתוקים קורים בד"כ כאשר אני משתמש ב UTORRENT המהירות מגיע ל 2.2MB והעלאה ל 340-350 אבל האנטרנט פשוט מתנתק כל הזמן!!! וזה בשעה רנדומלית , זה יכול להתנתק כמה פעמים ברציפות ואז שוב בלילה .
הבעיה היא שזה גם מחליף לי את ה IP כל פעם ואז צריך לפתוח פורטים מחדש [ לבסוף הגדרתי IP שלא מתחלף ] .
כשאני משתמש ב UTORRENT ומוריד קבצים האנטרנט כל הזמן מתנתק , פתאום הוא פשוט ניתקע והאתרים לא נטענים , ה CMD אפילו לא נפתח כשזה קורה על מנת לבדוק PING.
זה גם תוקע את האנטרנט בשאר המחשבים , לפעמים בכלל במחשב שבו אני מוריד ויש מתאם אלחוטי , המתאם מתנתק כאילו אין חיבור WIFI לאנטרנט .. ובקיצור ים של נפילות ובעיות , האתר של 10.0.0.138 הרבה פעמים לא עובד וכשאני מנסה לבדוק הגדרות הוא מעביר אותי למסך ורוד...
האם יש פתרון לנושא הזה , דרך לשנות גירסא ? או הגדרות ?
כל דבר שיעזור לסדר את הבעיה הזאת .
- Rephael
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
הבחור למעלה התבלבל. אתה צריך לשנמך ל1.01.15. זה אמור לעזור בחלק מהדברים לפחות, ואם תשים על מצב BRIDGE ותחבר ראוטר פרטי בכלל יהיה עדיףExtremeX כתב:לעשות את כל המודם וכולי הזה...יהיה לי סיבוך פה בבית , כי יש לי אחים קטנים שנוגעים בכל דבר.
אם אני רק אשנמך את הגירסא ל 2.41 זה אמור לפתור את הבעיות ?...
הבנתי תודה רבה , יש פה בפורום את הגירסא הזאת עם הסבר איך לשנמך ?Rephael כתב:הבחור למעלה התבלבל. אתה צריך לשנמך ל1.01.15. זה אמור לעזור בחלק מהדברים לפחות, ואם תשים על מצב BRIDGE ותחבר ראוטר פרטי בכלל יהיה עדיףExtremeX כתב:לעשות את כל המודם וכולי הזה...יהיה לי סיבוך פה בבית , כי יש לי אחים קטנים שנוגעים בכל דבר.
אם אני רק אשנמך את הגירסא ל 2.41 זה אמור לפתור את הבעיות ?......
אם יש לך קישור אשמח לקבל , תודה רבה לכולם על העזרה עזרתם לי מאוד!
לעשות את ה BRIDGE הזה נשמע לי מסובך אז מעדיף לא להתעסק עם זה בכלל
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
מומלצים באדום כאן - http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRo ... outers.htm
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.