בעיית רשת אלחוטית אצל סבא בבית
-
miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
הוא מחובר לתשתית של הוט 12 מגה ולספק בזק בינלאומי 12 מגה.
במחשב הנייח הוא מקבל 12 מגה כמו שצריך, גם בחיבור ישירות למודם וגם דרך הנתב (d-link 1043) במחשב נייד, באייפון ובאייפד בקושי זז.
בדקתי ב speed-test בקושי מצליח להעלות את האתר.
לרשת מחוברים מחשב נייד, אייפון 5 ואייפד וגם עוד מחשב נייד של הדיירים שלהם.
אמרתי אולי הדיירים מורידים סרטים כבדים ולכן הכל תקוע, החלפתי סיסמא לנתב ועבד טיפה יותר טוב.
3 מגה בתוך 12 בהורדה.
אבל אחרי יום חזר לאותו הדבר והרשת האלחוטית פשוט לא זזה.
יש רעיונות מאיפה הבעיה, לנסות ראוטר אחר?
במחשב הנייח הוא מקבל 12 מגה כמו שצריך, גם בחיבור ישירות למודם וגם דרך הנתב (d-link 1043) במחשב נייד, באייפון ובאייפד בקושי זז.
בדקתי ב speed-test בקושי מצליח להעלות את האתר.
לרשת מחוברים מחשב נייד, אייפון 5 ואייפד וגם עוד מחשב נייד של הדיירים שלהם.
אמרתי אולי הדיירים מורידים סרטים כבדים ולכן הכל תקוע, החלפתי סיסמא לנתב ועבד טיפה יותר טוב.
3 מגה בתוך 12 בהורדה.
אבל אחרי יום חזר לאותו הדבר והרשת האלחוטית פשוט לא זזה.
יש רעיונות מאיפה הבעיה, לנסות ראוטר אחר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
אני חושב שצריך להחליך את ה-Channel של הראוטר ואז זה יסתדר...
תנסה
תנסה
תשנה ערוץ, סביר להניח שיפתור את הבעיה.
כדי למצוא את הערוץ הכי פחות עמוס מומלץ להשתמש בinSSIDer. (שים לב שקיימת חפיפה בין ערוצים)
במידה ולא נפתרת התקלה, תבטל את ההצפנה, ותראה אם בלי ההצפנה זה ממשיך. אם זה פותר תגדיר הצפנה מסוג WEP ותנסה שוב.
כדי למצוא את הערוץ הכי פחות עמוס מומלץ להשתמש בinSSIDer. (שים לב שקיימת חפיפה בין ערוצים)
במידה ולא נפתרת התקלה, תבטל את ההצפנה, ותראה אם בלי ההצפנה זה ממשיך. אם זה פותר תגדיר הצפנה מסוג WEP ותנסה שוב.
אז אתה הפרסומאי החדש שלהם?uzandor כתב:אמנם אני לא יודע איך לעזור לך אבל כאשר הייתה לי בעיה ברשת האלחוטית (וכמובן לאחר שניסיתי כל אפשרות לתקן) פניתי ל****** שעשו שירות מקצועי וסידרו במהירות את התקלה במחיר טוב מאוד, ממליץ עליהם בחום!...
אתה לא מתבייש לבוא לפורום מקצועי ולפרסם את החברה שלך?
אני ממליץ לכולם להתרחק מחברה שמפרסמת בצורה כזאת.
מצטרף לאזהרה של הירח! בושה
לענייננו
תנסה את נושא התדר שהחברים הזכירו כי זה הכי סביר.
בנוסף חשוב להבין שרשת אלחוטית (G) היא לא כמו חיבור קווי לסוויטצ לא רק בגלל התשתית אלא גם בגלל הפרוטוקול שמכיל הרבה התנגשויות, לעולם לא תצליח להגיע למהירות התאורטית בוודאי לא כשיש מספר מכשירים מחוברים.
גם לא כתבת איזה גרסאות אלחוט, אני מנחש שזה G. אם זה N וגם המכשירים הם N אז סביר להניח שהבעיה בנתב.
לענייננו
תנסה את נושא התדר שהחברים הזכירו כי זה הכי סביר.
בנוסף חשוב להבין שרשת אלחוטית (G) היא לא כמו חיבור קווי לסוויטצ לא רק בגלל התשתית אלא גם בגלל הפרוטוקול שמכיל הרבה התנגשויות, לעולם לא תצליח להגיע למהירות התאורטית בוודאי לא כשיש מספר מכשירים מחוברים.
גם לא כתבת איזה גרסאות אלחוט, אני מנחש שזה G. אם זה N וגם המכשירים הם N אז סביר להניח שהבעיה בנתב.