עזרה - הורים נוסעים לחו"ל
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
- שם מלא: Segev Arye Weiss
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום.
ההורים שלי נוסעים בקרוב לטיול לסלובניה-קרואטיה.
השניים מעוניינים לתקשר ביניהם בעזרת המכשירים הסלולרים שלהם (iPhone 4 ו-Motorola Defy+) כשיהיו שם (זמנים פנויים בטיול מאורגן וכו'...).
מהי האופציה הכי כדאית לעשות זאת לדעתכם? האם חובה כרטיס סים מקומי? מהי העלות בד"כ של כרטיס ושל דקת שיחה? האם כלכלית עדיף פשוט להתבסס על WiFi או3G מקומי ולהשתמש באפליקציות כגון Viber?
אשמח לשמוע את הצעותיכם.
תודה מראש.
ההורים שלי נוסעים בקרוב לטיול לסלובניה-קרואטיה.
השניים מעוניינים לתקשר ביניהם בעזרת המכשירים הסלולרים שלהם (iPhone 4 ו-Motorola Defy+) כשיהיו שם (זמנים פנויים בטיול מאורגן וכו'...).
מהי האופציה הכי כדאית לעשות זאת לדעתכם? האם חובה כרטיס סים מקומי? מהי העלות בד"כ של כרטיס ושל דקת שיחה? האם כלכלית עדיף פשוט להתבסס על WiFi או3G מקומי ולהשתמש באפליקציות כגון Viber?
אשמח לשמוע את הצעותיכם.
תודה מראש.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
לא יודע ספציפית לגבי סלובניה וקרואטיה, אבל לרוב הכי נוח לקנות סים מקומי, במידה ויש איזושהי חבילת PAYG זולה. זה מה שאני תמיד עושה.
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

מה המחירים בד"כ? ומה זה PAYG?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
Pay as you go כלומר ללא מנוי (כמו טוקמן וכו). באירופה לרוב 10-15 יורו זה מספיק לשבוע של דטה
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

הכיוון הוא למחירים זולים עוד יותר...כ-5 יורו למכשיר...
לא מכיר את המחירים ביעדים הללו היום. לפני 6 שנים המחירים בקרואטיה היו יקרים בכל קנה מידה.segev_weiss כתב:הכיוון הוא למחירים זולים עוד יותר...כ-5 יורו למכשיר......
בכל מקרה לדעתי 5 יורו למכשיר לא יספיק. לא רוצה להיות קטנוני אבל לשבור את הראש בשביל להוציא 10 יורו בלבד לתקשורת לשני אנשים לא כל כך מסתדר לי עם טיול בחו"ל.
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

השטויות של אבא, לך תבין...