7.1 או 5.1 ??? זקוק לעצה
מדובר על דירה חדשה, בצעתי הכנות תשתית מראש שכוללות סלילת צינורות בקירות לתצורת 7.1.
בגלל מגבלה טכנית זוג האחוריים -RS LS חייבים להיות ממוקמים בתקרה ולא בגובה האוזניים אלא בתקרה גבוהה כ 5.5 מטר.
זוג סיראונד האחוריים RB LB ממוקמים על קורת בטון בגובה 2 מטרים ויכוונו לכיוון הספה גם כן.
זוג רצפתיים ימוקמו ליד המסך על הרצפה.
סנטר במרכז מתחת למסך וסאב בצד.
יש באפשרותי להתקין רמקולים שקועים בגבס או להשקיע זוג רמקולים סטליטיים בזוית לכיוון הספה.
לאחר התייעצות עם מספר חנויות נכנסתי לבלבול קל האם אוכל בכלל לכייל את הרמקולים במיקום הזה?
יש שאמרו שלא תהיה בעיה ויש שהמליצו לוותר ולעבור לתצורה של 5.1.
תרשים מצורף, מיקום הרמקולים בגבס יכולים להשתנות אך הגובה לא.
אשמח לשמוע דעות על מנת שאוכל להגיע להחלטה סופית.
תודה מראש לעוזרים.
בגלל מגבלה טכנית זוג האחוריים -RS LS חייבים להיות ממוקמים בתקרה ולא בגובה האוזניים אלא בתקרה גבוהה כ 5.5 מטר.
זוג סיראונד האחוריים RB LB ממוקמים על קורת בטון בגובה 2 מטרים ויכוונו לכיוון הספה גם כן.
זוג רצפתיים ימוקמו ליד המסך על הרצפה.
סנטר במרכז מתחת למסך וסאב בצד.
יש באפשרותי להתקין רמקולים שקועים בגבס או להשקיע זוג רמקולים סטליטיים בזוית לכיוון הספה.
לאחר התייעצות עם מספר חנויות נכנסתי לבלבול קל האם אוכל בכלל לכייל את הרמקולים במיקום הזה?
יש שאמרו שלא תהיה בעיה ויש שהמליצו לוותר ולעבור לתצורה של 5.1.
תרשים מצורף, מיקום הרמקולים בגבס יכולים להשתנות אך הגובה לא.
אשמח לשמוע דעות על מנת שאוכל להגיע להחלטה סופית.
תודה מראש לעוזרים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17933
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לדעתי במידה ואין לך מרחק של כ 1.5 מטר מגב הספה לקיר ובנוסף למגבלות שציינת 5.1 מספיק.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17933
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תראה ,מיקום בתיקרה לא הכי אידיאלי ובגובה של 5.5 מטר בכלל נשמע לי הזוי .boapinta כתב:לזוג הסראונד האחוריים RB LB יש מרחק של כ 1.5 מגב הספה.
כמה קריטי שהאחוריים לא יהיו בגובה האוזניים אלא בגובה 5.5 מטרים מכוונים לכיוון מקום הישיבה?
תודה....
אני הייתי מוותר על 7.1 ונצמד ל 5.1 כמו שצריך ולא 7.1 "בקומבינה".