מכירת תוכנת ניווט
האמרה הזו "לכל דבר יש מחיר" נאמרת תמיד מצד הקונה שצריך לשכנע מישהו למכור משהו שאינו מוצע למכירה, כלומר, אם אציע מספיק כסף בסוף הוא יתרצה. (לפעמים המשהו למכירה זה עיקרוןerlich01 כתב:התוכנה מותקנת על micro USB
סתם חושב על מה לעשות עם התוכנה עצמה. וחוץ מזה האמריקאים אמרו פעם שלכל דבר יש מחיר.. השאלה כמה מוכנים לשלם...
היא לא רלוונטית מצד המוכר של דבר שאין לו כלל ביקוש. התהייה שלי היא למה שמישהו בכלל ירצה את זה, אפילו בחינם .
מה אפשר לעשות עם זה? למישהו יש את החומרה וחסרה לו התוכנה?
משה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
1. זה חייב להיות חוקי
2. במרבית המקרים מדובר בגרסאות ספציפיות למכשיר - זה לאו דווקא יעבוד על מכשיר אחר.
2. במרבית המקרים מדובר בגרסאות ספציפיות למכשיר - זה לאו דווקא יעבוד על מכשיר אחר.
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
במקרה שלי המערכת נקנתה בארץ ואפילו היה שרשור שלי בנושא לפני שנה.
ממה שאני יודע רוב המערכות GPS הגנריות (כולל הסיניות הזולות שנמכרות עם או בלי תוכנה יעודית חוקית או לא, במקרה שלי זה היה Apex ביבוא של ברימאג ) מתחת לממשק של החברה יש Win CE מנוון. כך שאם ישנה בעייה זה בעיקר קשור לרזולוציה כי אני יודע שגירסאת התוכנה שיש לי (שבכוונה אני לא מציין את שמה למרות שדי ברור מה התוכנה) מתאימה לרזולוציה ספציפית ופחות לסוג של מכשיר.
השאלה האם חוקי לנסות למכור את ה micro USB עם התוכנה (יש לי כמובן את כל ההוכחות שהגירסא הינה חוקית)?
ממה שאני יודע רוב המערכות GPS הגנריות (כולל הסיניות הזולות שנמכרות עם או בלי תוכנה יעודית חוקית או לא, במקרה שלי זה היה Apex ביבוא של ברימאג ) מתחת לממשק של החברה יש Win CE מנוון. כך שאם ישנה בעייה זה בעיקר קשור לרזולוציה כי אני יודע שגירסאת התוכנה שיש לי (שבכוונה אני לא מציין את שמה למרות שדי ברור מה התוכנה) מתאימה לרזולוציה ספציפית ופחות לסוג של מכשיר.
השאלה האם חוקי לנסות למכור את ה micro USB עם התוכנה (יש לי כמובן את כל ההוכחות שהגירסא הינה חוקית)?