צריך המלצה למפרט לסראונד. תקציב- 2500
התחדשתי לאחרונה בטלוויזיית HD LG גדולה. אני רוצה לארגן את הקולנוע הכי טוב שאני יכול בתקציב שיש לי. הבנתי שאני צריך לארגן מחשב נייד עם יציאת hdmi ויש לי 1500 שקל לעניין. לטובת מערכת הסאונד אני יכול לשים 2500. גודל הסלון שלי הוא 3.30 על 4. אני רוצה גם לשמוע מוזיקה עם כל העסק. אודה מאוד לכל המומחים פה אם תוכלו לעזור לי בהמלצות למפרטים. תודה מראש, אהוד
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בגדול בשביל קולנוע ביתי אתה צריך גם רסיבר וגם רמקולים. התקציב הנתון הוא מינמלי, אבל בדיוטי פרי אפשר להתארגן על רסיבר של פיוניר או של סוני ב-$200, ואת שאר הכסף לשים על רמקולים כאמור. לא תקבל איכות נשגבת, אבל תקבל פתרון קומפלט לכל הצרכים שלך.
עוד אופציה שאפשר לשקול היא לוותר על הנייד עם ה-HDMI ב-1,500 ש"ח, וללכת על רסיבר עם כניסת USB שיודע לנגן את כל הפורמטים החדשים ישר מדיסק און קי, כמו האונקיו 313 בכ-2,000 ש"ח, שישאיר לך עוד 2,000 ש"ח בערך לרמקולים, שזה כבר יותר טוב מלפצל 2,500 ש"ח בין רסיבר ורמקולים...
עוד אופציה שאפשר לשקול היא לוותר על הנייד עם ה-HDMI ב-1,500 ש"ח, וללכת על רסיבר עם כניסת USB שיודע לנגן את כל הפורמטים החדשים ישר מדיסק און קי, כמו האונקיו 313 בכ-2,000 ש"ח, שישאיר לך עוד 2,000 ש"ח בערך לרמקולים, שזה כבר יותר טוב מלפצל 2,500 ש"ח בין רסיבר ורמקולים...