לא מצליח להשתמש באייפון כראוטר לps3..אני עושה כך
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ניגש לסריקת רשתות.. מוצא את האייפון שלי ( יש לו ssid עם קו תחתון ופסיק כנראה זו הבעיה ואני לא יודע איך לשנותו).. לאחר מכן נפתחת לי המקלדת הוירטואלית ורשום לי the characters you entered are not valid. Only ASCII characters can be used here...סבבה אז ניסיתי לרשום שם אחר עם אותיות גדולות ואז זה נתן לי להמשיך והגעתי למסך של הסיסמה (בלי סיסמה או עם סיסמה או סיסמה מחוזקת) אז בחרתי את שתי האפשרויות ליתר בטחון ובשתיהן היה רשום tha access point wasn't detected (למרות שבחרתי אותה מרשימת הרשתות) the signal of the access point may be weak orthe SSID you entered may not be correct ..
אין לי כוח בבקשה עצה דחוף תודה
אין לי כוח בבקשה עצה דחוף תודה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
1. אתה צריך לשנות את ה SSID לאותיות וספרות, כל תו מיוחד יגרום לך בעיות.
2. אני לא רואה שום תועלת בחיבור ה PS3 ל HOT SPOT (בהנחה והאייפון שלך פתוח לאפשרות כזו בכלל)
הרי לא תוכל לשחק ברשת מבלי שיהיה לך לאג מטורף.
2. אני לא רואה שום תועלת בחיבור ה PS3 ל HOT SPOT (בהנחה והאייפון שלך פתוח לאפשרות כזו בכלל)
הרי לא תוכל לשחק ברשת מבלי שיהיה לך לאג מטורף.
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
איך אני משנה SSID..? הלא לאייפון שלי יש את שם המכשיר ברגע שאני מחברו למחשב
האם אני צריך לשנות את ה SSID ישירות מהפלייסטיישן או קודם לשנותו מהאייטיונס במחשב.. אני לא מתכוון לשחק אונליין אלא רק להוריד עדכונים ודמואים..
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
משנים זאת במכשיר עצמו (באנדרואיד למשל)
כך שאם לך אין אפשרות מהמכשיר, אז ככל הנראה באמצעות אייטונז.
אל תשכח שגם דמו שוקל לא מעט, וסביר שיירד באיטיות רבה, ועדכון למכשיר לא הייתי עושה באמצעות חיבור שכזה.
כך שאם לך אין אפשרות מהמכשיר, אז ככל הנראה באמצעות אייטונז.
אל תשכח שגם דמו שוקל לא מעט, וסביר שיירד באיטיות רבה, ועדכון למכשיר לא הייתי עושה באמצעות חיבור שכזה.