באמצעות PVT וHTPC אפשר להקליט תוכניות עתידות? וכמה יעלה העסק

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
GGuyZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם.

קראתי קצת באתר על HTPC וPVR.

כמו רבים, ברצוני לבנות מחשב-ממיר סגנון YES MAX. אך דבר אחד עדיין לא הבנתי אם המכשיר מסוגל לבצע - האם אפשר להקליט סדרות שעדיין לא שודרו? למיטב ידיעתי ביס מקס הדבר אפשרי(או שאני טועה?). כלומר, יש אפשרות להקליט פרק שישודר בעוד מספר ימים(כמובן שלא מדובר על תכנים שלא קיימים או שעדיין לא הוצעו לשידור.)

שאלתי השנייה היא כמה בהערכה גסה יעלה לי כל העסק בהנחה שכל מה שאני צריך זה מקלט IR או משהו בסגנון ושלט, וכמו כן כרטיס טלויזיה הכי פשוט שיש(יש לי כבר אחד מתקדם אבל הוא מיועד לצרכים רציניים יותר).

חג שמח ותודה לכם על כל עזרה.
גיא.

sivilya
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 213

שליחה #2 

הי גיא, (נשמע מוכר?!!)

יש לך טעות קלה לגבי היס מקס- אתה יכול לכוון אותו להקליט תוכניות עתידיות אבל הוא יקליט אותן רק כשהן ישודרו...

מערכת כזו יכולה לנוע בין 3K - אין סוף ש"ח הכל תלוי בך וברמת ההסחפות שלך (מראה המארז, סוג כרטיס הלכידה, כרטיס המסך, כמה כונן קשיח ועוד...)

GGuyZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

ברצינות? ואני חשבתי שאפשר ביס מקס להוריד תכנים גם שלא שודרו. תודה שהעמדת אותי על טעותי!

לגבי המחיר, אנסה להבהיר את עמדתי. יש לי מחשב פנוי בבית שכפי הנראה ילך לפח אם לא אעשה בו שימוש אחר. ברצוני להפוך את העניין למשתלם, שכן אם זה יוצא יקר מדי כבר עדיף לקנות מבחינתי.

נניח וכל מה שאני צריך זה כרטיס טלויזיה בסיסי(הכי בסיסי שיראו טוב את הטלויזיה. כמו שאמרתי יש לי כבר מכשיר לכידת וידאו איכותי)., ומקלט עם שלט הכי הכי פשוט שיהיה אפשר להעביר אחורה קדימה וכו' בסרטים. כמה שני המוצרים הללו אמורים לעלות בערך?

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

מקליט וכרטיס זה אותו כרטיס והעלות שלי היא 500 ש"ח או אפילו פחות כולל שלט ואפשרות לשלוט על הממיר עם עיינית
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

GGuyZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

500 ש"ח זה די הרבה. מה רע בכרטיס של פחות מ200 ש"ח כמו הLeadtek TV 2000XP ?

ובמקרה כזה כמה יעלה שלט ומקלט נפרדים? זה אפשרי בכלל לצרף?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”