מה ההבדל בפוקל סדרת v מול סדרת V W.
ומה עדיף לדעתכם 816 או 826?
יכול להיות שאני טועה אבל,אני רואה שהרבה חבר'ה פה התחילו את הקפיצה שלהם לעולם המוזיקה דרך הפוקל 816 ואז עשו קפיצה חזקה נוספת (בכסף-השקעה) ועברו לרמקולים הרבה יותר יקרים-למה?מה אהבתם ולא אהבתם ב 816?
שואל כמישהו שחושב לקנות ת816 או 826.
תודה!
מה ההבדל בפוקל סדרת v מול סדרת V W
-
royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
שבת שלוםroyla כתב:מה ההבדל בפוקל סדרת v מול סדרת V W.
ומה עדיף לדעתכם 816 או 826?
יכול להיות שאני טועה אבל,אני רואה שהרבה חבר'ה פה התחילו את הקפיצה שלהם לעולם המוזיקה דרך הפוקל 816 ואז עשו קפיצה חזקה נוספת (בכסף-השקעה) ועברו לרמקולים הרבה יותר יקרים-למה?מה אהבתם ולא אהבתם ב 816?
שואל כמישהו שחושב לקנות ת816 או 826.
תודה!...
2 או 3 חברים זה הרבה חבר'ה
אני לא חושב שזו שאלה בכלל של ״למה״, רצו להתקדם לרמקולים טובים יותר וזהו, ה816 כמו מאות רמקולים אחרים טובים לפלח מסוים ולאחרים אולי לא מספיקים.
אם אהבת פוקל בדגמים הנל לפי תקציבך לך עליהם ותהנה מקסימום תחליף ברגע שתרצה טוב יותר.
פוקאל מהסדרות הרגילות, הם רמקולים מעולים למוזיקה ועל אחת כמה וכמה לקולנוע ביתי.
כפי שאמר קודמי, אם אהבתה לך עליהם, איני יודע באיזה שלב אתה בתחביב הזה, אני יכול לספר לך על עצמי, כי לפני שנה רכשתי את 836v, והיום אני מפנטז על רמקולים אשר לטעמי, יותר איכותיים, זאת מאחר וההתמקדות שלי במוזיקה.
אם ההפרש לא גדול מידי הייתי מציע לך ללכת על 826, כמובן אחרי מבחן האזנה, בהצלחה.
כפי שאמר קודמי, אם אהבתה לך עליהם, איני יודע באיזה שלב אתה בתחביב הזה, אני יכול לספר לך על עצמי, כי לפני שנה רכשתי את 836v, והיום אני מפנטז על רמקולים אשר לטעמי, יותר איכותיים, זאת מאחר וההתמקדות שלי במוזיקה.
אם ההפרש לא גדול מידי הייתי מציע לך ללכת על 826, כמובן אחרי מבחן האזנה, בהצלחה.