אשמח לחוות דעת על מפרט לפני קנייה
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
כונן SSD?
Intel I3 ?
מה השימושים? אם לא גיימינג (שאני מניח שלא כי אין כרטיס מסך), אז אין צורך בSSD, תחסוך תכסף
ואפשר להתפשר על לוח אם ומעבד של אינטל קצת יותר זולים, כי יש לאינטל סדרת מעבדים זולה יותר מi3 שעדיין מנגנת FHD ללא בעייה.
Intel I3 ?
מה השימושים? אם לא גיימינג (שאני מניח שלא כי אין כרטיס מסך), אז אין צורך בSSD, תחסוך תכסף
ואפשר להתפשר על לוח אם ומעבד של אינטל קצת יותר זולים, כי יש לאינטל סדרת מעבדים זולה יותר מi3 שעדיין מנגנת FHD ללא בעייה.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
אני הייתי משאיר את המעבד, אבל מחליף ללוח זול יותר (צ'יפסט B75),
זה לא כונן SSD סטנדרטי אלא mSATA, הוא כלל לא משתלם וגם אני הייתי מוותר עליו ,בכל מקרה ניתן להוסיף 100 ש"ח ולקחת 120GB נורמאלי
זה לא כונן SSD סטנדרטי אלא mSATA, הוא כלל לא משתלם וגם אני הייתי מוותר עליו ,בכל מקרה ניתן להוסיף 100 ש"ח ולקחת 120GB נורמאלי
כונן SSD לאו דווקא משמש לגיימינג, הוא משפיע על כל המערכת מחשב...erezb84 כתב:תודה רבה על התגובות.
המטרה היא לצפייה בתכני וידאו בעיקר (לא גיימינג).
אני אשקול שוב את נושא ה SSD.
ממש לא כדאי להשקיע בכונן כזה עבוד HTPC? לא תורגש שום עלייה בביצועים?...
עליה בביצועים אתה תרגיש בוודאות, המחשב יעלה ממצב כבוי תוך שניות ספורות, כל התוכנות (XBMC, דפדפן, אופיס וכו') יעלו ברגע ואתה כמעט ולא תרגיש דילאי בשום דבר...
אם זה היה מחשב ביתי שאתה הולך להשתמש בו באופן יומיומי, הייתי ממליץ לך ללכת על SSD אך מכיון שזה מחשב HTPC הייתי מגדיר זאת כמותרות, ובכיף אתה יכול לחסוך את הכסף הזה..
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
בדיוק, זה לגמרי מותרות.idonava כתב:כונן SSD לאו דווקא משמש לגיימינג, הוא משפיע על כל המערכת מחשב...erezb84 כתב:תודה רבה על התגובות.
המטרה היא לצפייה בתכני וידאו בעיקר (לא גיימינג).
אני אשקול שוב את נושא ה SSD.
ממש לא כדאי להשקיע בכונן כזה עבוד HTPC? לא תורגש שום עלייה בביצועים?...
עליה בביצועים אתה תרגיש בוודאות, המחשב יעלה ממצב כבוי תוך שניות ספורות, כל התוכנות (XBMC, דפדפן, אופיס וכו') יעלו ברגע ואתה כמעט ולא תרגיש דילאי בשום דבר...
אם זה היה מחשב ביתי שאתה הולך להשתמש בו באופן יומיומי, הייתי ממליץ לך ללכת על SSD אך מכיון שזה מחשב HTPC הייתי מגדיר זאת כמותרות, ובכיף אתה יכול לחסוך את הכסף הזה.....
לדעתי תתחיל בלי SSD ואם תרגיש ממש חיסרון בזמן העלייה של המחשב או של התוכנות, תקנה.