"גנוב על המיניונים", הסרט החדש של אולפני האנימציה הצעירים "אילומניישן", מצליח להתעלות על הלהיט הענק "גנוב על הירח" מ-2010. הוא יצירתי, שטותניקי, מצחיק בטירוף ומתאים גם לילדים וגם להורים.
גם אני ראיתי את הסרט אתמול בתלת מימד ובדיבוב. מאוד ניהניתי, לא פחות מהילדים - סרט מצחיק ומקורי.
ד"א בהקרנה אתמול לא הדליקו אור בסוף הסרט עד שלא נגמרו כל "ההפתעות" )) - וזה כל הכבוד ל-YESPLANET כי בדרך כלל זה לא קורה...
וכמה מילים לגבי הדיבוב- איתמר התייחס עליו לא מעט והגדיר אותו כהפתעה טובה. אני רוצה להגיד, בתור מישהו, שבשנים האחרונות הולך הרבה לסרטים מדובבים, שאיכות הדיבוב בארץ כבר מזמן עלתה מדרגה - כמעט כל סרט של האולפנים הגדולים תורגם ודובב באיכות מעולה. בשבילי כבר מזמן אין סטיגמא לגבי הסרטים המדובבים ואני בכיף גדול בוחר דווקא בדיבוב גם כשיכול לוותר.
בשנים האחרונות איכות הדיבוב לעברית באמת השתפרה גם בגלל שהאולפנים בחו"ל הרבה יותר מעורבים בתרגום, בעיבוד ובליהוק של השחקנים הישראליים. זה קיבל יותר בוסט רק לקראת סוף שנות ה-90.
בעבר זה לא היה ככה, חוץ מדיסני וורנר בראדרז האולפנים לא היו מתערבים. מה שהשפיע על איכות הדיבוב שהיה פשוט גרוע.
הסרטים הכי טובים שראיתי בדיבוב (חוץ מהמיניונים וכל סדרת "שרק") היו הסרטים של דיסני משנות ה-90.
"בת הים הקטנה", "היפה והחיה" וכמובן "אלאדין" עם טוביה צפיר בתפקיד הג'יני