בעיית מצלמה בגלקסי s4 הצילו

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
huosdaas פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

אז ככה קניתי סמסונג גלקסי s4 מרשת ksp אחרי יומיים שמתי לב שיש עדכון גרסה למכשיר דרך הsamsung kies אז עידכנתי אותו וגליתי אחרי זה שנעלמה העברית אחרי זה היבנתי מksp שהעברית לא צרובה בתוך הרום של המכשיר אז בקיצור הם שלחו את המכשיר למעבדה שלהם ואחרי שבוע היחזירו לי אותו עם עברית אחרי שיצאתי מהסניף שלהם בכפר סבא שיחקתי עם הטלפון וגליתי שהוא בקושי זז וכל הזמן כותב לי דואר אלקטרוני עצר אז איפסתי את המכשיר ובכל חזר לעבוד כמו שצריך חוץ מהמצלמה :( כי בכל פעם שאני מדליק אותה המכשיר כותב לי "אזהרה המצלמה נכשלה" אז אני לוחץ אישור והוא יוצא מן המצלמה.חשוב לציין שלפני ששלחתי אותו לksp הטלפון עבד מצויין
אז מה דעתכם קרה כאן יכול להיות שהם צרבו גרסה לא מתאימה למכשיר ? :מבולבל: כי מאז שהם החזירו את העברית למכשיר והוא כותב לי בכל פעם שאני מפעיל את המצלמה "אזהרה מצלמה נכשלה"עםאפשרות ללחוץ על אישור
בבקשה מישהו יכול לעזור לי :( ksp האלה רק נזק עושים :@

huosdaas פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אף אחד לא עונה?

שליחה #2 

מישהו יכול לעזור לי? :מבולבל: :(

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

ייבוא לא רשמי, נכון?
לא מבין איזה רום ניסו לשים אבל הייתי מחזיר את המכשיר ומבקש זיכוי....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

huosdaas פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

את האמת כבר שלחתי אותו אליהם

שליחה #4 

את האמת כבר שלחתי את המכשיר אליהם בשביל שיסדרו לי את הבעיה
אני יודע שהבעיה התוכנה עצמה שהם צרבו לי על המכשיר כנראה שמו רום שהוא לא מתאים למכשיר
אז נתתי להם שיסדרו את זה כי המכשיר באחריות המכשיר נקנה לפני שבועיים בערך מקסימום אם הם לא מצליחים לסדר אני איסדר את זה בבית כבר יש לי את התוכנה odin ויש לי את הרום של סאני המקורי
ויש לי גם תעודת טכנאי סלולר
פשוט לא רציתי להתעסק עם המכשיר שלא יגידו שאני גרמתי לבעיה הזו
כי מה יאפת לי המכשיר במסגרת האחריות שהם ישברו את הראש אני רוצה מכשיר תקין ואני יודע שהבעיה לא במצלמה עצמה אלה ברום של העברית שהם הוסיפו למכשיר
אם הפעם לא יסדרו את המכשיר כמו שצריך אני אידרוש שיחליפו לי באחד חדש או שאני איסדר אותו בבית כי יש לי את הכלים הדרושים
רק אני לא מבין אותם יש כבר גרסת תוכנה עם עברית של סאני מקורית באינטרנט למה הם לא צורבים אותה למכשיר ושזהו .למה הם מוסיפים לרום הקיים עברית דרך קובץ כנראה הם לא צורבים רום שלם אלה מוסיפים את העברית הוספה בלבד
אחרת איך מסבירים את התופעה של איך שסמסונג שולחים למכשיר עידכון דרך האוויר
ואתה מעדכן את המכשיר אז העברית נמחקת כי הרום שנמצא על המכשיר הוא בכלל של סעודיה
פשוט הם הוסיפו עברית לרום ולא צרבו רום שלם זאת הבעיה שלהם ושזה יכול לגרום להרבה משתמשים שקנו את המכשיר אצלהם לחוות את הבעיה שזו

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #5 

נקודות פסיקים ?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”