היום התקשרתי לשירות לקוחות של הוט, לגבי תשתית האינטרנט שלהם, כבר כמה ימים שהאינטרנט מתנתק ומתחבר (לא ממש מתנתק לגמרי, פשוט המהירות יורדת לאפס ועולה חזרה ל30MB, ממש כמו רכבת הרים, עליות ירידות, אבל המודם עדיין מראה שזה מחובר ) זה לא פעם ראשונה, זה כבר קרה פעמיים בעבר, משהו בתשתית שלהם, בכל מקרה, התקשרתי לשירות לקוחות, והם כמובן לא מבינים דבר וחצי דבר, יש להם "ספר" אם זה לא בספר זה לא קיים, זאת אומרת שאם הנורות במודם דלוקות זה בעיה במחששב, במשך חצי שעה אני מנסה להסביר לה שזה קורה בכל המכשירים שמחוברים לראוטר שלהם (HOTBOX) החל מהסלולרי שלי, רסיבר, טלוויזיה, וטבלט, בכולם האינטנרט פשוט מפסיק לעבוד (המחשב, הטלוויזיה, והרסיבר מחוברים בכבל רשת, ולא ב-WIFI ), היא ממשיכה להתעקש אולי זה בבעיה בצריכת החשמל במחשב, אבל אני מסביר לך שזה בכל המכשירים! "כן אבל אנחנו מטפלים רק במחשבים, לא בסלולרי" (
אמרתי לה מה אין לכם רישומים קודמים שהיה אצלי טכנאי וסידר את הבעיה כבר לפני כמה חודשים, אז לא, אין להם, "טוב רגע אני בודקת עם מישהו פחות "טמבל (ניסוח שלי
WTF ??? למה נראה לכם שאתם נותנים לי הטבה!?!?! יש לכם בעיה בתשתית, לא צריך להיות גאון בשביל להבין שאם כל המכשירים שמחוברים לאינטרנט מתנתקים זה לא בעיה במחשב! אבל היי, זה לא ב"ספר"
בקיצור אמרתי לה שתקרא לזה איך שהיא רוצה, אם הם לא מסדרים את זה אני לא נשאר מחובר, אז נקבע לי טכנאי ליום שלישי, כמעט שבוע, כמובן שבזמן הזה תמשיך לשלם מחיר רגיל, לא מבין למה אין חוק שבזמן תקלה לא גובים תשלום עד שמסדרים אותה, אני בטוח שאז היו שולחים טכנאי תוך שעתיים, זה אומנם בשירות הלקוחות של הוט, אבל לצערי זה ככה בכולם, מביאים אנשים שהידע היחידי שלהם במחשבים זה שהם יודעים להדליק אותו, עושים להם קורס מזורז איך לפתור בעיות מהספר, ויאללה, צאו לדרך