שירות לקוחות של הוט!

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
puma1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #1 

אני אתחיל ואגיד שאני מנהל רשתות, ככה שאפשר להגיד שיש לי טיפה ידע במחשבים, לאא שצריך להיות גאון בשביל להבין שיש בעיה בתשתית שלהם, ויותר גרוע, בשירות הלקוחות שלהם

היום התקשרתי לשירות לקוחות של הוט, לגבי תשתית האינטרנט שלהם, כבר כמה ימים שהאינטרנט מתנתק ומתחבר (לא ממש מתנתק לגמרי, פשוט המהירות יורדת לאפס ועולה חזרה ל30MB, ממש כמו רכבת הרים, עליות ירידות, אבל המודם עדיין מראה שזה מחובר ) זה לא פעם ראשונה, זה כבר קרה פעמיים בעבר, משהו בתשתית שלהם, בכל מקרה, התקשרתי לשירות לקוחות, והם כמובן לא מבינים דבר וחצי דבר, יש להם "ספר" אם זה לא בספר זה לא קיים, זאת אומרת שאם הנורות במודם דלוקות זה בעיה במחששב, במשך חצי שעה אני מנסה להסביר לה שזה קורה בכל המכשירים שמחוברים לראוטר שלהם (HOTBOX) החל מהסלולרי שלי, רסיבר, טלוויזיה, וטבלט, בכולם האינטנרט פשוט מפסיק לעבוד (המחשב, הטלוויזיה, והרסיבר מחוברים בכבל רשת, ולא ב-WIFI ), היא ממשיכה להתעקש אולי זה בבעיה בצריכת החשמל במחשב, אבל אני מסביר לך שזה בכל המכשירים! "כן אבל אנחנו מטפלים רק במחשבים, לא בסלולרי" ( :twisted: :twisted: :twisted: ) "אולי יש בעיה במגבר" (WTF ?!? אולי יש בעיה במוח שלך? מה את אומרת ? פתאום כל המכשירים מתנתקים ומתחברים! מה איכפת לי מהנורות במודם! )

אמרתי לה מה אין לכם רישומים קודמים שהיה אצלי טכנאי וסידר את הבעיה כבר לפני כמה חודשים, אז לא, אין להם, "טוב רגע אני בודקת עם מישהו פחות "טמבל (ניסוח שלי :? )" , "טוב אני שולחת לך טכנאי בהטבה"
WTF ??? למה נראה לכם שאתם נותנים לי הטבה!?!?! יש לכם בעיה בתשתית, לא צריך להיות גאון בשביל להבין שאם כל המכשירים שמחוברים לאינטרנט מתנתקים זה לא בעיה במחשב! אבל היי, זה לא ב"ספר"

בקיצור אמרתי לה שתקרא לזה איך שהיא רוצה, אם הם לא מסדרים את זה אני לא נשאר מחובר, אז נקבע לי טכנאי ליום שלישי, כמעט שבוע, כמובן שבזמן הזה תמשיך לשלם מחיר רגיל, לא מבין למה אין חוק שבזמן תקלה לא גובים תשלום עד שמסדרים אותה, אני בטוח שאז היו שולחים טכנאי תוך שעתיים, זה אומנם בשירות הלקוחות של הוט, אבל לצערי זה ככה בכולם, מביאים אנשים שהידע היחידי שלהם במחשבים זה שהם יודעים להדליק אותו, עושים להם קורס מזורז איך לפתור בעיות מהספר, ויאללה, צאו לדרך :? :? :? וככה גם נראה השירות שלהם, פעם בעשור אתה נופל על מישהו שבאמת מבין דבר או שנייים, ואז במקום להגיד ככה צריך להיות, אתה שואל את עצמך איך לעאזאל מישהו שמבין משהו הגיע לשם, ישראלים, אם לא היינו קיימים היו צריכים להמציא אותנו (i)

AssafLots
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 609
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #2 

לא בא לסנגר עליהם אבל– יש להם רישום של הפניה שלך וכל השתלשלות האירועים עד לפתרון (בתקווה שיגיע)
ברגע שהתקלה נפתרה תפנה אליהם ותבקש זיכוי/הנחה/הטבה על התקופה בה סבלת מהתקלה.

הם לא ידברו איתך על זיכויים לפני שהתקלה נפתרה.

פעמיים בעבר סבלתי מניתוקים תכופים במשך כמעט 3 חודשים, לבסוף התקלה סודרה וקיבלתי זיכוי מלא על שלושת החודשים בהם ארעו הניתוקים לאחר שפניתי אליהם.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #3 

שמע האמת זה באמת מתסכל להוציא את הנשמה בשירות לקוחות של הוט
במיוחד שאתה יודע דבר וחצי ברשתות ואתה מנסה להסביר לאיזה דאפר שחוץ
מלהגיד תוציא תחבר כנס לאתר speed.hot.net.il לא יודעים מה זה איפי

תראה אני אין לי מושג איך עובדת תשתית של הוט ומה צריך להיות שלא אהיה ניתוקים
משכן אני יכול להמליץ לך זה לעלות לכאן תמונה של הנותני קו של מקקה בוקס שלהם
יש כאן כמה חברה שמבינים בתשתית של הוט ומבינים בעוצמות תקינות שצריכות להיות

וגם הקקהבוקס שלהם עובד יותר טוב אם הוא מוגדר כי מודם בלבד ללא אלחוטי
תתקשר לDפוקים האלה תגיד להם שיגדירו לך את Zבל שלהם שיעבוד כי מודם בלבד
חבר אותו לראוטר פרטי שלך ותראה מה קורה

אגב קח בחשבון ש 99 אחוז אתה משלם אקסטרה 10 בחודש על זה שיש לך רשת אלחוטית
בזיבירבוקס שלהם כי הם גובים על זה תשלום נוסף על זה שיש לך בכלל רשת אלחוטית

החברה הזאת צריך לעייף את הבעלים את ההנהלה ואת העובדים ואת הציוד שלהם
לבנות אותה מ 0 אם אנשים שמינימום יש להם תעודה של CCNA ומעלה

puma1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

MrYair תודה על העזרה, רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך, לגבי התשלום, אני לא משלם להם תוספת, אני יודע שבדרך כלל הם גובים על זה תשלום, בכלל הסיבה שאני משתמש במודם הדפוק שלהם גם כראוטר זה בגלל שהראוטר הקודם שלי עושה בעיות עם הוט, עם בזק הוא עבד לי מעולה, אני כבר מחכה ש-AC יתחיל לתפוס ואני אשדאג לראוטר נורמאלי

לגבי הבעיה, התקשרו אליי עכשיו להודיע לי שאין צורך לשלוח לי טכנאי, הייתה בעיה אזורית שתופלה, ואכן הבעיה נפתרה מאתמול, חות ממני התקשרו עוד כמה עשרות אנשים באזור, ולא שזה מפתיע אותי שהבעיה כמובן לא הייתה בצריכת החשמל במחשב או ברסיבר ובכל שאר המכשירים שלי שחוברו לרשת, מזל באמת שיש נורות על המודם אחרת בכלל לא היה להם שירות לקוחות, "אההה כל הנורות דולקות ? אז זה בעיה אצלך..." אני לא רוצה לחשוב מה קורה שמישהו שלא מבין ומתקשר לבקש עזרה, ומסבירים לו שזה אצלו הבעיה ולא אצלהם, שלא נדבר על זה שאם הבעיה אצלו יכול להיו שהוא גם יזמין טכנאי וישלם כסף שלא לצורך בכלל הטפשות שלהם, ובגלל ששכנעו אותו שזה בעיה אצלו! אולי אם ישלמו כמו שצריך יגיעו יותר אנשים שבאמת יודעים משהו מהחיים שלהם במחשבים לעבוד בשירות הטכני

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #5 

אין מה לעשות Hרא של חברה
ומה קורה כרגע אם המהירות אצלך?
אתה מקבל את המלוא המהירות שאתה משלם
או עדין שישו ושימחו בתשתית ?

puma1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אני מקבל את כל המהירות, גם לפני קיבלתי רק שהיו נפילות כל הזמן ל-0 כמו רכבת הרים, גם בבזק הייתי מקבל את כל המהירות (הייתי אז ב-15MB) עברתי מהם כי שרציתי לשדרג לפני איזה שנה ל-30 אמרו לי שאני צריך לקנות מהם את המודם-ראוטר שלהם עם חיוב זיכוי לשנתיים, לא הסכמתי, מאז אני בהוט, אני מוריד כמה TB בחודש ותמיד מקבל את מלוא המהירות (חוץ מבזמן שהיו תקלות) הראוטר שלהם *** במיוחד ה-WIFI, אבל גם ככה המחשב מחובר בחוטי אז כרגע לא כזה משמעותי ודחוף לי ראוטר

אגב, התקלה האזורית הייתה באזור פ"ת (למרה שעוד מישהו נתקל בבעיות בשבוע האחרון)

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”