MK802IIIS עונה על הדרישות

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
vrtk1200 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58

שליחה

הדרישות שלי הם: חיבור הארד דיסק חיצוני/דיסק או קי, הרצת XBMC , תמיכה בטלוויזיית 720P כיום ואולי בעתיד 1080P 3D
הרצת תוכנה לטורנטים, תוספים לXBMC : ICEFILMS,OPEN SUBTITLE

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

לדעתי הסטיקים לא יתנו לך מענה לצרכים האלה. עדיף להשקיע ב htpc.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

כנס לשירשור האנדרויד של benny123

שליחה

שם יש קישורים לקופסאות אנדרויד מומלצות. הבעיה עם ה-MK (וגם ה-MINIX המקביל לו ובעצם מרבית האחרים) היא שאין פריסת וידאו בחומרה. הסיבה היא חוסר בדוקומנטציה ואז קשה לצוות של XBMC לתמוך. יש מגוון גדול מאוד של מכשירים.

יש מכשירים שמשתמשים פנימית בצ'יפ של TEGRA 3 שהוא די מוכר ויש לו כבר תמיכה. אם תוכל לקנות אחד כזה
יהיו לך ביצועים טובים ב-XBMC.

כרגע עם RIKOMAGIC או MINIX אתה יכול לקבל ניגון של HD רק אם אתה משתמש ב-ES FILE EXPLORER כדי
לגשת ל-SHARES (או כל תוכנה אחרת שיודעת לגשת ל-SHARES ברשת) ולנגן את הקבצים משם עם הנגן המובנה
של המכשיר. זה יעבוד היטב אבל שוב - זה לא פיתרון מדיה סנטר.

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975

Re: כנס לשירשור האנדרויד של benny123

שליחה

voguemaster כתב:שם יש קישורים לקופסאות אנדרויד מומלצות. הבעיה עם ה-MK (וגם ה-MINIX המקביל לו ובעצם מרבית האחרים) היא שאין פריסת וידאו בחומרה. הסיבה היא חוסר בדוקומנטציה ואז קשה לצוות של XBMC לתמוך. יש מגוון גדול מאוד של מכשירים.
...
זו ממש לא הבעיה תקרא בשרשור שבקישור את הפוסטים של מפתח מ-Rockchip (נדמה לי בין 10 העמ' הראשונים).
הבעיה היא ש-Rockchip במקום להיצמד לתקן (stagefright) עושים מה שבא להם (וזה לא אני אמרתי).
אם היו נצמדים תקן אז לא היתה שום בעיה כמו שאין שום בעיה עם מוצרים מבוססי Tegra 3 או Exynos.

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=152005

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953

שליחה

הסטיקים של אנדרואיד תומכים בתלת מימד? כי הוא ביקש את זה...

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

אם כפי שציינת בשרשור הראשון שלך בנושא אתה מבצע רכישה בארה"ב אז שווה לך להציץ בשרשור שבקישור ואני ממליץ לך מאוד לעבור על כולו.
מערכת מבוססת אחד מלוחות הסלרון שמוזכרים שם עם OpenELEC (שרץ מכונן פלאש USB) תעלה לך בסביבות 150$ (ואפשר אפילו בפחות) ותיהיה יותר מוצלחת מכל לוחות האנדרואיד הסיניים (זאת כמובן שאתה לא זקוק לדפדפן או Angry Birds).
לכל השאלות שלך יש תשובות בשרשור הנ"ל, אם אתה מתעצל או מתקשה לקרוא אותו אז ההמלצה שלי שתרכוש סטרימר ב300 ש"ח וסגור עניין.

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=143433

vrtk1200 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

dhead2009 כתב:אם כפי שציינת בשרשור הראשון שלך בנושא אתה מבצע רכישה בארה"ב אז שווה לך להציץ בשרשור שבקישור ואני ממליץ לך מאוד לעבור על כולו.
מערכת מבוססת אחד מלוחות הסלרון שמוזכרים שם עם OpenELEC (שרץ מכונן פלאש USB) תעלה לך בסביבות 150$ (ואפשר אפילו בפחות) ותיהיה יותר מוצלחת מכל לוחות האנדרואיד הסיניים (זאת כמובן שאתה לא זקוק לדפדפן או Angry Birds).
לכל השאלות שלך יש תשובות בשרשור הנ"ל, אם אתה מתעצל או מתקשה לקרוא אותו אז ההמלצה שלי שתרכוש סטרימר ב300 ש"ח וסגור עניין.

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=143433
...
רגע לא כל כך הבנתי http://www.superbiiz.com/detail.php?name=MB-NM70847 המוצר הנ"ל הוא בעצם לוח אם כולל מעבד? אני צריך להוסיף ראם מארז ספק כוח והארד דיסק?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

הבנת נכון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה

כן, רק שים לב של-Gigabyte יש גם לוח יותר חדש עם מעבד דומה אך מעט יותר חזק שנדמה לי עולה בסביבות 80$~90$ לכן כפי שציינתי מאוד מומלץ לעבור על כל השרשור.
להבנתי מדובר במעבדים מעט יותר חזקים מ-Atom.
בכל מקרה המטרה היא לעמוד על מקסימום של 150$ ואף פחות למערכת שלמה (ללא כונן קשיח, התבססות על כונן פלאש USB) מעבר לרף הזה כבר עדיף לשקול מערכת שמבוססת כבר על מעבד חזק יותר כמו שהומלץ בפורום זה על G2020 של אינטל.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

לא הייתי מתקרב ללוח אם של החברה הזאת. עדיף לשלם קצת יותר ולקנות של חברות יותר מוכרות בשוק.

vrtk1200 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אתה יכול להביא לי רשימה מסודרת של החלקים שתצא בפחות מ100 $? פשוט נראה לי יותר הגיוני לקחת אחת מקופסאות האנדרואיד האלו ולהתקין עליה OPENELEC אם זה אפשרי.

vrtk1200 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אפשר קצת הסבר על OPENELEC
עריכה: הבנתי עכשיו את הקטע זה בעצם מערכת הפעלה שאין בה פונקציות אחרות מלבד XBMC.
רק לא הבנתי האם אפשר להתקין אותה על קופסאות האנדרואיד למינהם.
אם כן האם כדאי לי לקנות את הGBOX כי הוא נראה די נחמד ?
מה עם raspberry-pi MODEL B : מסוגל ללא ספק להריץ XBMC על OPENELEC אבל חומרה די חלשה

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

Re: כנס לשירשור האנדרויד של benny123

שליחה

dhead2009 כתב:
voguemaster כתב:שם יש קישורים לקופסאות אנדרויד מומלצות. הבעיה עם ה-MK (וגם ה-MINIX המקביל לו ובעצם מרבית האחרים) היא שאין פריסת וידאו בחומרה. הסיבה היא חוסר בדוקומנטציה ואז קשה לצוות של XBMC לתמוך. יש מגוון גדול מאוד של מכשירים.
...
זו ממש לא הבעיה תקרא בשרשור שבקישור את הפוסטים של מפתח מ-Rockchip (נדמה לי בין 10 העמ' הראשונים).
הבעיה היא ש-Rockchip במקום להיצמד לתקן (stagefright) עושים מה שבא להם (וזה לא אני אמרתי).
אם היו נצמדים תקן אז לא היתה שום בעיה כמו שאין שום בעיה עם מוצרים מבוססי Tegra 3 או Exynos.

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=152005
...
זה כמעט כמו להגיד את אותו הדבר. מה ז"א לא נצמדים לתקן ? stagefright זה לא תקן, זו ספריה עם קונבנציה מסוימת.
יש BUILDים ניסיוניים שעובדים עם שבבי RK אבל לא בגרסאות הנוכחיות ולא עובד מושלם.

למיטב הבנתי RK לא שיחררו קוד מקור (שזה הדבר הגדול) ולא ממש עוזרים לצוות XBMC. לעשות "מה שהם רוצים"
בדיוק נופל לקטגוריה של לא לעזור לקהילה, חוסר דוקומנטציה וכד'.

M2
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1673

שליחה

vrtk1200 אני אישית הייתי הולך על raspberry pi
יש לי סטיק MK802IIIS הוא סתם צעצוע נמחד לא מעבר לזה

vrtk1200 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

M2 כתב:vrtk1200 אני אישית הייתי הולך על raspberry pi
יש לי סטיק MK802IIIS הוא סתם צעצוע נמחד לא מעבר לזה
...
יש אפשרות להורדת סרטים ?

M2
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1673

שליחה

כן, אפשר להוריד סרטים דרך XBMC

vrtk1200 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

ואם אני מגדיל את התקציב ל300$ איזה HTPC אפשר לקנות ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

vrtk1200 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

...