MK802IIIS עונה על הדרישות
-
vrtk1200
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
הדרישות שלי הם: חיבור הארד דיסק חיצוני/דיסק או קי, הרצת XBMC , תמיכה בטלוויזיית 720P כיום ואולי בעתיד 1080P 3D
הרצת תוכנה לטורנטים, תוספים לXBMC : ICEFILMS,OPEN SUBTITLE
הרצת תוכנה לטורנטים, תוספים לXBMC : ICEFILMS,OPEN SUBTITLE
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
לדעתי הסטיקים לא יתנו לך מענה לצרכים האלה. עדיף להשקיע ב htpc.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
כנס לשירשור האנדרויד של benny123
שם יש קישורים לקופסאות אנדרויד מומלצות. הבעיה עם ה-MK (וגם ה-MINIX המקביל לו ובעצם מרבית האחרים) היא שאין פריסת וידאו בחומרה. הסיבה היא חוסר בדוקומנטציה ואז קשה לצוות של XBMC לתמוך. יש מגוון גדול מאוד של מכשירים.
יש מכשירים שמשתמשים פנימית בצ'יפ של TEGRA 3 שהוא די מוכר ויש לו כבר תמיכה. אם תוכל לקנות אחד כזה
יהיו לך ביצועים טובים ב-XBMC.
כרגע עם RIKOMAGIC או MINIX אתה יכול לקבל ניגון של HD רק אם אתה משתמש ב-ES FILE EXPLORER כדי
לגשת ל-SHARES (או כל תוכנה אחרת שיודעת לגשת ל-SHARES ברשת) ולנגן את הקבצים משם עם הנגן המובנה
של המכשיר. זה יעבוד היטב אבל שוב - זה לא פיתרון מדיה סנטר.
יש מכשירים שמשתמשים פנימית בצ'יפ של TEGRA 3 שהוא די מוכר ויש לו כבר תמיכה. אם תוכל לקנות אחד כזה
יהיו לך ביצועים טובים ב-XBMC.
כרגע עם RIKOMAGIC או MINIX אתה יכול לקבל ניגון של HD רק אם אתה משתמש ב-ES FILE EXPLORER כדי
לגשת ל-SHARES (או כל תוכנה אחרת שיודעת לגשת ל-SHARES ברשת) ולנגן את הקבצים משם עם הנגן המובנה
של המכשיר. זה יעבוד היטב אבל שוב - זה לא פיתרון מדיה סנטר.
- dhead666
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2975
Re: כנס לשירשור האנדרויד של benny123
זו ממש לא הבעיה תקרא בשרשור שבקישור את הפוסטים של מפתח מ-Rockchip (נדמה לי בין 10 העמ' הראשונים).voguemaster כתב:שם יש קישורים לקופסאות אנדרויד מומלצות. הבעיה עם ה-MK (וגם ה-MINIX המקביל לו ובעצם מרבית האחרים) היא שאין פריסת וידאו בחומרה. הסיבה היא חוסר בדוקומנטציה ואז קשה לצוות של XBMC לתמוך. יש מגוון גדול מאוד של מכשירים....
הבעיה היא ש-Rockchip במקום להיצמד לתקן (stagefright) עושים מה שבא להם (וזה לא אני אמרתי).
אם היו נצמדים תקן אז לא היתה שום בעיה כמו שאין שום בעיה עם מוצרים מבוססי Tegra 3 או Exynos.
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=152005
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
הסטיקים של אנדרואיד תומכים בתלת מימד? כי הוא ביקש את זה...
- dhead666
-
- גורו HTPC

אם כפי שציינת בשרשור הראשון שלך בנושא אתה מבצע רכישה בארה"ב אז שווה לך להציץ בשרשור שבקישור ואני ממליץ לך מאוד לעבור על כולו.
מערכת מבוססת אחד מלוחות הסלרון שמוזכרים שם עם OpenELEC (שרץ מכונן פלאש USB) תעלה לך בסביבות 150$ (ואפשר אפילו בפחות) ותיהיה יותר מוצלחת מכל לוחות האנדרואיד הסיניים (זאת כמובן שאתה לא זקוק לדפדפן או Angry Birds).
לכל השאלות שלך יש תשובות בשרשור הנ"ל, אם אתה מתעצל או מתקשה לקרוא אותו אז ההמלצה שלי שתרכוש סטרימר ב300 ש"ח וסגור עניין.
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=143433
מערכת מבוססת אחד מלוחות הסלרון שמוזכרים שם עם OpenELEC (שרץ מכונן פלאש USB) תעלה לך בסביבות 150$ (ואפשר אפילו בפחות) ותיהיה יותר מוצלחת מכל לוחות האנדרואיד הסיניים (זאת כמובן שאתה לא זקוק לדפדפן או Angry Birds).
לכל השאלות שלך יש תשובות בשרשור הנ"ל, אם אתה מתעצל או מתקשה לקרוא אותו אז ההמלצה שלי שתרכוש סטרימר ב300 ש"ח וסגור עניין.
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=143433
-
vrtk1200
-
- חבר פעיל

רגע לא כל כך הבנתי http://www.superbiiz.com/detail.php?name=MB-NM70847 המוצר הנ"ל הוא בעצם לוח אם כולל מעבד? אני צריך להוסיף ראם מארז ספק כוח והארד דיסק?dhead2009 כתב:אם כפי שציינת בשרשור הראשון שלך בנושא אתה מבצע רכישה בארה"ב אז שווה לך להציץ בשרשור שבקישור ואני ממליץ לך מאוד לעבור על כולו.
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=143433...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
הבנת נכון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- dhead666
-
- גורו HTPC

כן, רק שים לב של-Gigabyte יש גם לוח יותר חדש עם מעבד דומה אך מעט יותר חזק שנדמה לי עולה בסביבות 80$~90$ לכן כפי שציינתי מאוד מומלץ לעבור על כל השרשור.
להבנתי מדובר במעבדים מעט יותר חזקים מ-Atom.
בכל מקרה המטרה היא לעמוד על מקסימום של 150$ ואף פחות למערכת שלמה (ללא כונן קשיח, התבססות על כונן פלאש USB) מעבר לרף הזה כבר עדיף לשקול מערכת שמבוססת כבר על מעבד חזק יותר כמו שהומלץ בפורום זה על G2020 של אינטל.
להבנתי מדובר במעבדים מעט יותר חזקים מ-Atom.
בכל מקרה המטרה היא לעמוד על מקסימום של 150$ ואף פחות למערכת שלמה (ללא כונן קשיח, התבססות על כונן פלאש USB) מעבר לרף הזה כבר עדיף לשקול מערכת שמבוססת כבר על מעבד חזק יותר כמו שהומלץ בפורום זה על G2020 של אינטל.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא הייתי מתקרב ללוח אם של החברה הזאת. עדיף לשלם קצת יותר ולקנות של חברות יותר מוכרות בשוק.
-
vrtk1200
-
- חבר פעיל

אתה יכול להביא לי רשימה מסודרת של החלקים שתצא בפחות מ100 $? פשוט נראה לי יותר הגיוני לקחת אחת מקופסאות האנדרואיד האלו ולהתקין עליה OPENELEC אם זה אפשרי.
-
vrtk1200
-
- חבר פעיל

אפשר קצת הסבר על OPENELEC
עריכה: הבנתי עכשיו את הקטע זה בעצם מערכת הפעלה שאין בה פונקציות אחרות מלבד XBMC.
רק לא הבנתי האם אפשר להתקין אותה על קופסאות האנדרואיד למינהם.
אם כן האם כדאי לי לקנות את הGBOX כי הוא נראה די נחמד ?
מה עם raspberry-pi MODEL B : מסוגל ללא ספק להריץ XBMC על OPENELEC אבל חומרה די חלשה
עריכה: הבנתי עכשיו את הקטע זה בעצם מערכת הפעלה שאין בה פונקציות אחרות מלבד XBMC.
רק לא הבנתי האם אפשר להתקין אותה על קופסאות האנדרואיד למינהם.
אם כן האם כדאי לי לקנות את הGBOX כי הוא נראה די נחמד ?
מה עם raspberry-pi MODEL B : מסוגל ללא ספק להריץ XBMC על OPENELEC אבל חומרה די חלשה
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
Re: כנס לשירשור האנדרויד של benny123
זה כמעט כמו להגיד את אותו הדבר. מה ז"א לא נצמדים לתקן ? stagefright זה לא תקן, זו ספריה עם קונבנציה מסוימת.dhead2009 כתב:זו ממש לא הבעיה תקרא בשרשור שבקישור את הפוסטים של מפתח מ-Rockchip (נדמה לי בין 10 העמ' הראשונים).voguemaster כתב:שם יש קישורים לקופסאות אנדרויד מומלצות. הבעיה עם ה-MK (וגם ה-MINIX המקביל לו ובעצם מרבית האחרים) היא שאין פריסת וידאו בחומרה. הסיבה היא חוסר בדוקומנטציה ואז קשה לצוות של XBMC לתמוך. יש מגוון גדול מאוד של מכשירים....
הבעיה היא ש-Rockchip במקום להיצמד לתקן (stagefright) עושים מה שבא להם (וזה לא אני אמרתי).
אם היו נצמדים תקן אז לא היתה שום בעיה כמו שאין שום בעיה עם מוצרים מבוססי Tegra 3 או Exynos.
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=152005...
יש BUILDים ניסיוניים שעובדים עם שבבי RK אבל לא בגרסאות הנוכחיות ולא עובד מושלם.
למיטב הבנתי RK לא שיחררו קוד מקור (שזה הדבר הגדול) ולא ממש עוזרים לצוות XBMC. לעשות "מה שהם רוצים"
בדיוק נופל לקטגוריה של לא לעזור לקהילה, חוסר דוקומנטציה וכד'.
- M2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1673
vrtk1200 אני אישית הייתי הולך על raspberry pi
יש לי סטיק MK802IIIS הוא סתם צעצוע נמחד לא מעבר לזה
יש לי סטיק MK802IIIS הוא סתם צעצוע נמחד לא מעבר לזה
-
vrtk1200
-
- חבר פעיל

יש אפשרות להורדת סרטים ?M2 כתב:vrtk1200 אני אישית הייתי הולך על raspberry pi
יש לי סטיק MK802IIIS הוא סתם צעצוע נמחד לא מעבר לזה...
- M2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1673
כן, אפשר להוריד סרטים דרך XBMC
-
vrtk1200
-
- חבר פעיל

ואם אני מגדיל את התקציב ל300$ איזה HTPC אפשר לקנות ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
-
vrtk1200
-
- חבר פעיל

שמתי לב לזה אבל אין לי כאן אינדיקציה של מחיר בדולריםpixies כתב:http://www.hometheater.co.il/article04719...
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

כתוב לך: לתקציב נמוך במיוחד - 1200-1300 ש"ח