שוב תקלה במסך D550 '51 של סמסונג
-
miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
בדצמבר האחרון החליפו ספק לטלוויזיה, אחרי שכבר אמרו לי שזה המסך.
עכשיו שוב תקלה, בכל החלק הימני של הטלוויזיה(כמו צורת " ר " ) יש תמונה מטושטשת, כאילו שיש עוד ערוץ מאחורה, רואים את הפיקסלים נקודות נקודות זז.
בנוסף לפני שבוע + התחיל גם כתם סגול באמצע הטלווזייה בחלק העליון.
פתחתי קריאה באלקטרוניס-פרו, רוצים על מסך חלופי 46 אינץ(זה מה שיש להם כרגע במחסן) 130 ש"ח.
אני מקווה מאוד שהתהליך מולם יהיה יעיל ומהיר, בפעם האחרונה הייתי צריך לצעוק ולקבל מנהל...(בדיוק מתי שהם עברו לאלקטורניס פרו).
האם אתם מכירים את התקלה הנ"ל?
האם זה בר תיקון, אני לא רוצה תיקון מעאפן שיחזיק עד סוף האחריות ואז הטלוויזיה בפעם הבאה תלך לפח.
עכשיו שוב תקלה, בכל החלק הימני של הטלוויזיה(כמו צורת " ר " ) יש תמונה מטושטשת, כאילו שיש עוד ערוץ מאחורה, רואים את הפיקסלים נקודות נקודות זז.
בנוסף לפני שבוע + התחיל גם כתם סגול באמצע הטלווזייה בחלק העליון.
פתחתי קריאה באלקטרוניס-פרו, רוצים על מסך חלופי 46 אינץ(זה מה שיש להם כרגע במחסן) 130 ש"ח.
אני מקווה מאוד שהתהליך מולם יהיה יעיל ומהיר, בפעם האחרונה הייתי צריך לצעוק ולקבל מנהל...(בדיוק מתי שהם עברו לאלקטורניס פרו).
האם אתם מכירים את התקלה הנ"ל?
האם זה בר תיקון, אני לא רוצה תיקון מעאפן שיחזיק עד סוף האחריות ואז הטלוויזיה בפעם הבאה תלך לפח.
-
miko79
- חבר ותיק

הם טוענים שלא
הם אומרים שרק הם זה מתעכב במעבדה זה הם שולחים מסך חלופי... מישהו יודע אולי האם באמת מגיע לי מסך חלופי ללא עלות?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
פנה לסמליין בפייסבוק - אני לא מאמין שזה חלק מהאחריות לשלם על מסך חלופי - נשמע הזוי וממש לא תקין.
מה לגבי החנות שממנה רכשת?
מה לגבי החנות שממנה רכשת?
-
miko79
- חבר ותיק

כמובן, השירות בארץ...קונה ב 1,000 ש"ח יותר
מוסיף ממיטב כספי על רכישה מהיבואן הרשמי ומקבל מהם קנס.
תשובת הייבואן הרשמי:
Samsung Israel | סמסונג ישראל היי עומר,
בהמשך לפנייתך לשירות הלקוחות, להלן תשובת של היבואן הרשמי :
• במידה ומשך התיקון עולה על 7 ימים, הנך זכאי לקבל טלוויזיה חלופית (לאחר היום ה-7) בחינם
• במידה והנך מעוניין בטלוויזיה חלופית לפני 7 הימים, אתה מחוייב ב-129 ש"ח לכל התקופה ואין זיכויים (גם במידה והתיקון הסתיים אחרי 3 ימים)
תשובת הייבואן הרשמי:
Samsung Israel | סמסונג ישראל היי עומר,
בהמשך לפנייתך לשירות הלקוחות, להלן תשובת של היבואן הרשמי :
• במידה ומשך התיקון עולה על 7 ימים, הנך זכאי לקבל טלוויזיה חלופית (לאחר היום ה-7) בחינם
• במידה והנך מעוניין בטלוויזיה חלופית לפני 7 הימים, אתה מחוייב ב-129 ש"ח לכל התקופה ואין זיכויים (גם במידה והתיקון הסתיים אחרי 3 ימים)