חיבור סאב פנימי של רמקולים למחשב לרסיבר? *חייב עזרה!*

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ניק פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה

אולי שאלה טיפשית אבל הולכת ככה..
יש ברשותי רסיבר קולנוע ביתי (5.1) של פיונר - VSX821 למי שמכיר. לפי שגילתי את "העולם האמיתי" השתמשתי במערכת רמקולים רגילה - SonicGear EVO7 שעלו לי בזמנו (2009 כזה..) יותר מ700 ש"ח בשקם. הרמקולים התקלקלו, משם קניתי רסיבר לחיבור הטלוויזיה והמחשב ומשם היסטוריה..

קישור לSonicGear EVO7:

קישור ל פיונר - VSX821:

עכשיו, שמתי לב שברסיברים הקולנעיים הסאב כמעט ולא נשמע ולכן יש חיבור RCA בנפרד יחיד לכניסת סאב וופר חיצוני. לצערי, לא אוכל להרשות לעצמי לקנות איזשהו סאב וופר טוב בזמן הקרוב ועלה במוחי רעיון. (אולי מטופש.. יגידו..) כמובן שאקנה סאב-וופר נורמלי, אבל בנתיים אני רוצה להינות כמה שאפשר עד שאקנה אותם..

הרמקולים למחשב הגיעו עם תיבת אקווליזר וסאב וופר פנימי של 21W של הרמקולים SonicGear EVO7 אשר נשארה שלמה ובריאה והרי, אני צריך סאבוופר חיצוני. לסאב וופר יציאה נפרדת לחיבור הסאב למחשב (דרך 2 חיבורי בננות -אדום ולבן) שעדיין פועל וחיבור הרמקולים לאקולייזר עצמו שגם הוא 2 חיבורי אדום לבן . חשבתי לחבר באמצעות חיבור מפצל RCA רק את הכניסה של הסאב וופר ליציאת הסאב וופר שנמצאת ברסיבר.

קודם כל, האם זה באמת אפשרי? שנית, השאלה המתבקשת היא האם לא ייגרם נזק כלשהו לרסיבר בזמן החיבור. הרי, זו ערכה חשמלית לכל דבר ואולי זה מסוכן... וכמובן איך עושים את זה?

צריך עזרה דחוף.
תודה מראש לעוזרים!! :D
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

חשבת אולי לקנות סאב מיד שניה?
הנה אופציה מהלוחות פה באתר: https://www.htisrael.co.il/modules.php? ... _ads=39592

Slavik327
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180

שליחה

[behave] נערך על די עפר: נגד חוקי האתר. יש לוחות יד שניה [/behave]

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”