תודה מראש
עזרה- חיבור HD למחשב נייח ישן
קניית כרטיס מסך חדש זה הפתרון... תעלה את המפרט של המחשב (מעבד, זכרון, לוח אם...)ADIPO כתב:קניתי טלווזיה חדשה והמחשב שלי דיי ישן ואין לו חיבור HDMI. האם אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה בHD ולעקוף בצורה כלשהי את הבעיה הזאת? (כולל שידרוג המחשב הנוכחי)
תודה מראש...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
המעבד בסה"כ די חזק ויחסית מודרני.
יש לך יציאת DVI?
אתה יכול לחבר DVI ל-HDMI עם כבל פשוט ללא המרה. סאונד אפשר להעביר בנפרד בעוד כבל.
יש לך יציאת DVI?
אתה יכול לחבר DVI ל-HDMI עם כבל פשוט ללא המרה. סאונד אפשר להעביר בנפרד בעוד כבל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
איכות התמונה של DVI ו-HDMI זהה לחלוטין - זה אותו סיגנל בדיוק (למעט הסאונד שאין ב-DVI).
לכן, בגלל שיש לך מעבד יחסית חזק, לדעתי אין ממש צורך בקניית כרטיס מסך, אולי רק כשתקנה רסיבר ואז זה נוח יותר שהכל כולל הסאונד עובר בכבל HDMI בודד.
לכן, בגלל שיש לך מעבד יחסית חזק, לדעתי אין ממש צורך בקניית כרטיס מסך, אולי רק כשתקנה רסיבר ואז זה נוח יותר שהכל כולל הסאונד עובר בכבל HDMI בודד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אוקיי, תודה רבהpixies כתב:איכות התמונה של DVI ו-HDMI זהה לחלוטין - זה אותו סיגנל בדיוק (למעט הסאונד שאין ב-DVI).
לכן, בגלל שיש לך מעבד יחסית חזק, לדעתי אין ממש צורך בקניית כרטיס מסך, אולי רק כשתקנה רסיבר ואז זה נוח יותר שהכל כולל הסאונד עובר בכבל HDMI בודד....