onkyo או sony?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Slavik327 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

אהלן.

ישמע לכם מוזר אבל רק לפני כשבועיים הכרתי חברה בשם אונקיו ושמעתי עליה מספר יתרונות.
כיום יש לי רסיבר 5.1
sony str-de675 100w RMS 8 OHM.
שלדעתי הוא לא רע אבל בכל זאת אני רוצה להישתדרג למשהו חדש יותר בגלל השיכלולים HDMI USB וכו'
השימוש העיקרי הוא אך ורק במצב שסטריאו.
בהמשך אני רוצה לחבר אל הרסיבר XBOX + YESHD.

האם מומלץ לי להחליף את הרסיבר הקיים לרסיבר לשל אונקיו (או של כל חברה אחרת)ולאיזה דגם הכי עדיף לי?
האם השינוי בסטריאו יהיה משמעותי בהתחשב לעובדה שברסיבר יש טכנולוגית THX?
חשוב שיהיו לפחות 4 כניסות HDMI, קרוסאובר דיגיטלי במיוחד לסאבוופר, איכות סאונד בסטריאו מעולה וכמובן שיהיה מספיק חזק (יותר מהקיים) על מנת שבעתיד אוכל לחבר אליו זוג ריצפתיים מבלי "שוב" לשדרג למכשיר חדש
תקציב: 4000שח
יופעל בחלל הסלון כ35 מטר מרובע.

שאלה נוספת: האם בעזרת ZONE2 אפשר להפעיל בסטריאו בו זמנית 4 רמקולים?

Slavik327 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

הקפצה???

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #3 

לדעתי אתה צכיך ללכת לחנות כלשהי ולהקשעב לרסיבר +רמקולים דומים למה שיש לך. לגבי zone2 - זה מיועד להפעלת רמקולים במיקום שונה, לדוגמא אם יש לך בסלון סט מלא, אז באמצעות zone 2 תוכל לפעיל עוד זוג בחצר הבית

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #4 

אם זה מיועד לסטראו בלבד, למה לא לקנות מגבר סטראו יעודי ? התמורה שתקבל תיהיה גבוהה יותר

Slavik327 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

א׳ - אם הבנתי נכון את הדוגמא של zone2 ״רמקולים נוספים למשל בחצר״ אז למה אי אפשר למשל את הזוג הנוסף הזה להשאיר באותו חדר איפה שנמצא zone1?
או שzone2 מיועד אך ורק להפעלת מוזיקה ממקור נוסף במקביל לzone 1?

ב׳ - אני קצת חושש מלרכוש מגבר דו-ערוצי בגלל 3 סיבות.
1. אני לא מכיר אף חברה בתחום התקציב הסביר (3000 שח)שתעשה שינוי משמעותי בסטריאו להבדיל מהרסיבר הקיים.
2. לא ניתקלתי באף מגבר סטריאו עם יציאה ניפרדת לסאבוופר אקטיבי (סאב קיים cerwin vega xls12s).
שמעתי על ״טריק״ מסויים שאפשר בעצם לחבר סאבוופר אקטיבי שקיימת בו כניסת הHI LEVEL ליציאות zone 2 שבמגבר סטריאו אבל אני קצת חושש מהתאוריה הזאת.
****הסיבה שאני מעוניין לחבר סאבוופר למגבר סטריאו כי לא תמיד אני אוהב לשמוע בווליום 60% ומעלה על מנת ״לפתוח את הרמקולים ולהוציא מהם את גם את הבאסים בווליום נמוך, ולכן בווליום נמוך הסאב נותן ״מעטפת״ טובה למוזיקה.
3. במגבר סטריאו אין כניסות HDMI לחיבור הXBOX, YESHD וכו׳..

דעות/המלצות?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”