מחפש משקל למחט

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
BennyO פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972
נתן תודות: 487 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #1 

חושב שראיתי פעם שרשור על זה אבל לא מוצא אותו.

יש מלא בEbay ויש גם דיגיטליים ב-Dealextreme

יש המלצות מנסיון?

Barry
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

אני קניתי באי-ביי משקל פשוט ב-8 דולר. מוצר מצוין שעושה את העבודה. לדעתי חבל להשקיע מעבר. הנה תמונה שלו שפרסמתי לפני כמה זמן בשרשור "מה המוצר האחרון שקנית" (תגלול קצת למטה ותראה את ההודעה שלי).

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=540

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #3 

חיפוש תחת digital stylus scale או digital stylus gauge יתן לך את כל התוצאות בכל טווחי המחירים. יש בתחום הזה הרבה שרלטנות משום שברגע שמגדירים 'stylus' המחירים קופצים משום שהקטגוריה הופכת ל'אודיו'. לשם השוואה תוכל לחפש גם משקלי כיס בקטגוריה של digital pocket scale ולראות את ההבדל במחירים.

המוצר ש-Barry רכש הוא גנרי. הוא רכש אותו במחיר מצוין משום שבדיוק אותו משקל נמכר במחירים של למעלה מפי עשר כאשר שם החברה (Roxan למשל) מוטבע עליו. למשל המוצר הזה והמוצר הזה כמעט זהים למוצר הזה או זה. רכשתי פעם אחד כזה מסוחר אנגלי וכשהוא הגיע גיליתי שמדובר במוצר סיני מאיכות ירודה שהמכסה שלו מוחזק במקומו בלחץ של קוביית ספוג שבלעדיה הכל מתפרק. הזדכיתי עליו מיד. מדובר בחתיכת הזבל הזו שיש לה אין ספור גירסאות כמו זו למשל. מכיוון שהן כולן אותו דבר - אם אתה בכל זאת רוצה ללכת על האופציה הטובה מבין כל האופציות הבינוניות ביותר - לך על זה.

רוב המשקלים האלה הם בדיחה. הם מצהירים שביכולתם למדוד עד דיוק של 0.01 גרם. זה מיותר משום שעבור מחט של פטפון אין שום סיבה למדוד מעבר לדיוק של עשירית 0.1 גרם. זה גם לרוב שקר ושרלטנות של היצרנים הסינים שמייצרים את המשקלים האלה במאות אלפים. יחידה אלקטרונית שמודדת בדיוק של מאית הגרם היא יחידה מדויקת ויקרה ומיועדת למעבדות ולא יתכן שמכשיר שנמכר ב-$8 עושה זאת ביעילות.

טווח המחירים למשקל למחט, או משקל ליהלומים, שעושה את עבודתו בצורה אמינה וסבירה הוא בין $25 ל-$40. יש לודא שמשטח השקילה אינו מגנטי, ואם קיים צורך במשקולת כיול לבדוק האם היא כלולה במחיר.

אני רכשתי פעם שלושה כאלה אם כי במחיר זול בהרבה. שניים מהם הצלחתי לשמור אצלי עד היום - ואחד מהם מצאתי לאחרונה בתמונה של מורן כאן בפורום. יש להם ביקוש במשפחה...

BennyO פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972
נתן תודות: 487 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #4 

תודה בארי וטומי.
בינתיים מצאתי בפורום השכן את השרשור שחיפשתי עם מספר המלצות משתמשים מרוצים למשקל הזה עם משקולת כיול 5 גרם.
גם בלינק עצמו יש ביקורות טובות של משתמשים המשתמשים בו לכיול מחט.
הזמנתי
Rust never sleeps

moranshw
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 258
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #5 

tnsilver כתב: אני רכשתי פעם שלושה כאלה אם כי במחיר זול בהרבה. שניים מהם הצלחתי לשמור אצלי עד היום - ואחד מהם מצאתי לאחרונה בתמונה של מורן כאן בפורום. יש להם ביקוש במשפחה...
...
עוד יתקבל הרושם שאני גנבתי לך אותו :lol:

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 263 פעמים

שליחה #6 

moranshw כתב:
tnsilver כתב: אני רכשתי פעם שלושה כאלה אם כי במחיר זול בהרבה. שניים מהם הצלחתי לשמור אצלי עד היום - ואחד מהם מצאתי לאחרונה בתמונה של מורן כאן בפורום. יש להם ביקוש במשפחה...
...
עוד יתקבל הרושם שאני גנבתי לך אותו :lol:
...
או שאתם משפחה... :)

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #7 

moranshw כתב:עוד יתקבל הרושם שאני גנבתי לך אותו :lol:
...
חס וחלילה! אני שמח שבזכותך גיליתי איפה הוא...
RAMIRAMI68 כתב:או שאתם משפחה... :)
...

משפחה... משפחה... זו הסיבה שכל דבר אני צריך לקנות בכפולות של שניים לפחות. הנוהל קבוע! קודם צוחקים על הרכש - אחר כך בודקים - אחר כך מתייחסים ברצינות ובסוף 'מעלימים' לי את שלי. איזה מעצבן הא? (6)

raniburg
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1434
נתן תודות: 738 פעמים
קיבל תודות: 395 פעמים

שליחה #8 

השאלה לטווח רחוק

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”