מחפש משקל למחט
אני קניתי באי-ביי משקל פשוט ב-8 דולר. מוצר מצוין שעושה את העבודה. לדעתי חבל להשקיע מעבר. הנה תמונה שלו שפרסמתי לפני כמה זמן בשרשור "מה המוצר האחרון שקנית" (תגלול קצת למטה ותראה את ההודעה שלי).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=540
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=540
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
חיפוש תחת digital stylus scale או digital stylus gauge יתן לך את כל התוצאות בכל טווחי המחירים. יש בתחום הזה הרבה שרלטנות משום שברגע שמגדירים 'stylus' המחירים קופצים משום שהקטגוריה הופכת ל'אודיו'. לשם השוואה תוכל לחפש גם משקלי כיס בקטגוריה של digital pocket scale ולראות את ההבדל במחירים.
המוצר ש-Barry רכש הוא גנרי. הוא רכש אותו במחיר מצוין משום שבדיוק אותו משקל נמכר במחירים של למעלה מפי עשר כאשר שם החברה (Roxan למשל) מוטבע עליו. למשל המוצר הזה והמוצר הזה כמעט זהים למוצר הזה או זה. רכשתי פעם אחד כזה מסוחר אנגלי וכשהוא הגיע גיליתי שמדובר במוצר סיני מאיכות ירודה שהמכסה שלו מוחזק במקומו בלחץ של קוביית ספוג שבלעדיה הכל מתפרק. הזדכיתי עליו מיד. מדובר בחתיכת הזבל הזו שיש לה אין ספור גירסאות כמו זו למשל. מכיוון שהן כולן אותו דבר - אם אתה בכל זאת רוצה ללכת על האופציה הטובה מבין כל האופציות הבינוניות ביותר - לך על זה.
רוב המשקלים האלה הם בדיחה. הם מצהירים שביכולתם למדוד עד דיוק של 0.01 גרם. זה מיותר משום שעבור מחט של פטפון אין שום סיבה למדוד מעבר לדיוק של עשירית 0.1 גרם. זה גם לרוב שקר ושרלטנות של היצרנים הסינים שמייצרים את המשקלים האלה במאות אלפים. יחידה אלקטרונית שמודדת בדיוק של מאית הגרם היא יחידה מדויקת ויקרה ומיועדת למעבדות ולא יתכן שמכשיר שנמכר ב-$8 עושה זאת ביעילות.
טווח המחירים למשקל למחט, או משקל ליהלומים, שעושה את עבודתו בצורה אמינה וסבירה הוא בין $25 ל-$40. יש לודא שמשטח השקילה אינו מגנטי, ואם קיים צורך במשקולת כיול לבדוק האם היא כלולה במחיר.
אני רכשתי פעם שלושה כאלה אם כי במחיר זול בהרבה. שניים מהם הצלחתי לשמור אצלי עד היום - ואחד מהם מצאתי לאחרונה בתמונה של מורן כאן בפורום. יש להם ביקוש במשפחה...
המוצר ש-Barry רכש הוא גנרי. הוא רכש אותו במחיר מצוין משום שבדיוק אותו משקל נמכר במחירים של למעלה מפי עשר כאשר שם החברה (Roxan למשל) מוטבע עליו. למשל המוצר הזה והמוצר הזה כמעט זהים למוצר הזה או זה. רכשתי פעם אחד כזה מסוחר אנגלי וכשהוא הגיע גיליתי שמדובר במוצר סיני מאיכות ירודה שהמכסה שלו מוחזק במקומו בלחץ של קוביית ספוג שבלעדיה הכל מתפרק. הזדכיתי עליו מיד. מדובר בחתיכת הזבל הזו שיש לה אין ספור גירסאות כמו זו למשל. מכיוון שהן כולן אותו דבר - אם אתה בכל זאת רוצה ללכת על האופציה הטובה מבין כל האופציות הבינוניות ביותר - לך על זה.
רוב המשקלים האלה הם בדיחה. הם מצהירים שביכולתם למדוד עד דיוק של 0.01 גרם. זה מיותר משום שעבור מחט של פטפון אין שום סיבה למדוד מעבר לדיוק של עשירית 0.1 גרם. זה גם לרוב שקר ושרלטנות של היצרנים הסינים שמייצרים את המשקלים האלה במאות אלפים. יחידה אלקטרונית שמודדת בדיוק של מאית הגרם היא יחידה מדויקת ויקרה ומיועדת למעבדות ולא יתכן שמכשיר שנמכר ב-$8 עושה זאת ביעילות.
טווח המחירים למשקל למחט, או משקל ליהלומים, שעושה את עבודתו בצורה אמינה וסבירה הוא בין $25 ל-$40. יש לודא שמשטח השקילה אינו מגנטי, ואם קיים צורך במשקולת כיול לבדוק האם היא כלולה במחיר.
אני רכשתי פעם שלושה כאלה אם כי במחיר זול בהרבה. שניים מהם הצלחתי לשמור אצלי עד היום - ואחד מהם מצאתי לאחרונה בתמונה של מורן כאן בפורום. יש להם ביקוש במשפחה...
תודה בארי וטומי.
בינתיים מצאתי בפורום השכן את השרשור שחיפשתי עם מספר המלצות משתמשים מרוצים למשקל הזה עם משקולת כיול 5 גרם.
גם בלינק עצמו יש ביקורות טובות של משתמשים המשתמשים בו לכיול מחט.
הזמנתי
בינתיים מצאתי בפורום השכן את השרשור שחיפשתי עם מספר המלצות משתמשים מרוצים למשקל הזה עם משקולת כיול 5 גרם.
גם בלינק עצמו יש ביקורות טובות של משתמשים המשתמשים בו לכיול מחט.
הזמנתי
Rust never sleeps
עוד יתקבל הרושם שאני גנבתי לך אותוtnsilver כתב: אני רכשתי פעם שלושה כאלה אם כי במחיר זול בהרבה. שניים מהם הצלחתי לשמור אצלי עד היום - ואחד מהם מצאתי לאחרונה בתמונה של מורן כאן בפורום. יש להם ביקוש במשפחה......
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
או שאתם משפחה...moranshw כתב:עוד יתקבל הרושם שאני גנבתי לך אותוtnsilver כתב: אני רכשתי פעם שלושה כאלה אם כי במחיר זול בהרבה. שניים מהם הצלחתי לשמור אצלי עד היום - ואחד מהם מצאתי לאחרונה בתמונה של מורן כאן בפורום. יש להם ביקוש במשפחה.........
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
חס וחלילה! אני שמח שבזכותך גיליתי איפה הוא...moranshw כתב:עוד יתקבל הרושם שאני גנבתי לך אותו...
RAMIRAMI68 כתב:או שאתם משפחה......
משפחה... משפחה... זו הסיבה שכל דבר אני צריך לקנות בכפולות של שניים לפחות. הנוהל קבוע! קודם צוחקים על הרכש - אחר כך בודקים - אחר כך מתייחסים ברצינות ובסוף 'מעלימים' לי את שלי. איזה מעצבן הא?