קליטת ערוצים
שלום !
התקנתי את ה PVR150 MCE על המדיה סנטר, ואני קולט רק מספר ערוצים מועט שבינהם ערוץ 1, 2, 10 וכמה ערוצים ברוסית. אני לא מצליח לקלוט את ערוץ 3 למשל. איך אני אמור לקלוט את כל הערוצים שבהוט (ממיר אנלוגי)? האם יש צורך בחיבור ישיר לממיר?
תודה,
התקנתי את ה PVR150 MCE על המדיה סנטר, ואני קולט רק מספר ערוצים מועט שבינהם ערוץ 1, 2, 10 וכמה ערוצים ברוסית. אני לא מצליח לקלוט את ערוץ 3 למשל. איך אני אמור לקלוט את כל הערוצים שבהוט (ממיר אנלוגי)? האם יש צורך בחיבור ישיר לממיר?
תודה,
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
קליטת ערוצים
אני נמצא באיזור של מת"ב, אבל בכל זאת אני לא מצליח לקלוט כל מיני ערוצים. המדיה סנטר מצא לי רק מספר ערוצים מועט, ולא כולם גם באיכות טובה. מה בדיוק אני אמור לעשות כדי לקלוט את ערוצים כמו ערוץ 3 וערוץ 4 וכל השאר (חבילה בסיסית בממיר אנלוגי ישן)?yoavf כתב:באיזה איזור אתה נמצא - מתב/תבל או ערוצי זהב?
במתב\תבל אפשר לקלות את ערוץ 3 בלי בעיה גם ללא ממיר וזה צריך לעבוד....
לטלוויזיה עצמה זה לא יכול להיות קשור, כי הטלווזיה מקבלת שידור ישירות מהמחשב.
מה שכן, צריך לבדוק את הנושא של הסריקה של הערוצים ב PVR. אין שום סיבה שלא תוכל לקלוט את כל הערוצים האנלוגים עם כרטיס הטלוייזיה שלך.
לי יש TV EXPERT מסכן של LEADTEK והוא קולט בתוכנה היעודית שלו את כל הערוצים. אתה יכול לנסות תוכנות PVR אלטרנטיביות רק כדי לבדוק - אולי ה ISSUE הוא במדיה סנטר...
מה שכן, צריך לבדוק את הנושא של הסריקה של הערוצים ב PVR. אין שום סיבה שלא תוכל לקלוט את כל הערוצים האנלוגים עם כרטיס הטלוייזיה שלך.
לי יש TV EXPERT מסכן של LEADTEK והוא קולט בתוכנה היעודית שלו את כל הערוצים. אתה יכול לנסות תוכנות PVR אלטרנטיביות רק כדי לבדוק - אולי ה ISSUE הוא במדיה סנטר...