led מומלץ עד 12k יש המלצות?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #41 

roiei

סלח לי אבל אתה מדבר שטויות. הכלאה? מדובר על פריצת דרך בפלזמות, שחור מאוד עמוק ובניגוד לרוב הפלזמות לבן ברמה של לד. כלומר זו פלזמה בלי המגרעה העיקרית של פלזמה שהיא תאורה נמוכה מידי בתנאי צפיה של יום.

[img2=550x181]http://reviewed-production.s3.amazonaws ... -Ratio.jpg[/img2]

http://www.televisioninfo.com/content/s ... he-science

אין לי ספק שראית אותה לא מכויילת כיאות.
[left]
We've completed our full suite of tests, and one thing is abundantly clear: Samsung's F8500 is the TV to beat right now. Its contrast ratio is huge, boasting both very deep blacks and a surprising peak brightness. Its color accuracy is very good, it handles motion almost perfectly, and promises a wide viewing angle. Combining such performance with Samsung's newly revamped Smart Hub and an alluring design aesthetic makes for one very attractive TV, both inside and out[/left].

roiei
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #42 

שטויות אני בטוח לא מדבר, אני ראיתי בעיניים שלי את ההבדלים, האם יצא לך להשוות בין הטלוויזיות הנ"ל? אני מניח שלא כי אין אותן בתצוגה בארץ כרגע
אז כל מה שאתה יכול להגיד זה לקוח מביקורות, שזה נחמד אבל מצטער זה לא מספיק טוב ... גם אני יכול להביא לך מלא ביקורות שמהללות את הפנסוניק (ZT או VT, רק תבחר) - מה זה יתן? מה אנחנו במלחמת ביקורות?

ההמלצה שלי לפותח השרשור היא ללכת לחנות ולהחליט עם העיניים שלו ולא להסתמך על ביקורות.

נ.ב.
באתר שאתה הבאת, הסמסונג F8500 קיבלה ציון 9.1, ה VT קיבלה 9.5 וה ZT קיבלה 10.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #43 

אין לי בעיה עם הטענה שהפנסוניק בתנאי צפיה אידיאליים דהיינו חושך מוחלט עדיפה על הסמסונג. אבל לסמסונג יש יתרון אחד ענק וזו עוצמת ההארה שמאפשרת לקבל תמונה מצויינת בתנאי צפיה שהפנסוניק תחוויר לידה (תרתי משמע). זה הופך את הסמסונג להרבה יותר וורסטילית ומהנה לטעמי.

יש לי בעיה עם זה שאתה טוען שהשווית בין שתי טלוויזיות אחת ליד השניה, אבל לפי מה שאתה כתבת, לא נכנסת להגדרות ושיחקת איתן
roiei כתב:לטעמי המסך בהיר מדי וקונטרסטי מדי, וקשה לי להאמין שזה כיוון לא טוב בחנות
...
מבחינתי, השוואה בין שתי טלוויזיות, ללא משחק עם הפרמטרים היא לא רלוונטית. אני בטוח שלו היית נכנס להגדרות היית מגלה מהר מאוד שניתן להגיע לתמונה שתמצא מאוד חן בעיניך (אם כי גם אז זה בסדר גמור שתעדיף את הפנסוניק).

אני חושב שהגרף הבא ממחיש בצורה הכי טובה את מה שאני אומר:

http://reviewed-production.s3.amazonaws ... ntrast.jpg

roiei
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #44 

אכן לא שיחקתי עם ההגדרות ועדיין אני חושב שאי אפשר להתווכח עם הנאמנות למקור של פנסוניק.
ייתכן שהסמסונג בסלון מואר תנצח ואם זה מאוד חשוב אז שיעשה את השיקולים שלי (הוא לא חשף כמה שעות רואים בטלוויזיה בשעות היום כשהסלון מואר? + מי רואה?).

יש לי בעיה גם עם הדרך שבה אתה מנסה להוכיח שאתה צודק, כשגם אתה לא השווית בין הטלוויזיות במצב שונים (ואף לא השווית אחת מול השניה כלל) + שאתה מנסה להוכיח לפי נתונים טכניים וביקורות, זה יכול לתת כיוון אבל כשקונים טלוויזיה אי אפשר להסתמך אך ורק על זה, יותר חשוב מה העין של הלקוח אוהבת והרצונות שלו.

בכל אופן, העיקר אתה מבסוט מהסמסונג, זה הכי חשוב (לא נכתב בציניות).

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14355
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #45 

roiei
אין לו סמסונג והוא כותב ומדבר על עובדות בלבד.
אתה מדבר על מראה עיניים כביכול... מכוון שערכי הכיול במסכים שראית אינם ידועים.
לאחרונה נערך מבחן עיוור בין המסכים שציינת כולל הקורו האגדית.
המשתתפים במבחן זה היו עיתונאים ואנשי מקצוע מכובדים וידועים בתחום כגון אותם אלו שבוחנים וכותבים את הביקורות באתרים שכולנו מכירים.
הסמסונג F8500 זכה בגדול.
מה שמצחיק הוא שגם אלו שנתנו בביקורת שלהם ציון יותר גבוה לפנאסוניק zt למשל, הצביעו במבחן העיוור לטובת הסמסונג. :P

roiei
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #46 

גם אני קראתי את זה:
http://reviews.cnet.com/8301-33199_7-57 ... -shootout/
CNET's David Katzmaier and I were in attendance on the shootout's first of two days and can attest that white screens of the Samsung looked brighter than both the ZT60 and VT60. Our review of the F8500 found similar results, but we still preferred the overall picture quality of the VT60 (our ZT60 review is coming soon).
...
ואני גם הלכתי לחנות בהתלהבות ולא הבנתי מה כל כך מלהיב בסמסונג ...
ד"א שים לב שהסמסונג מנצחת בעיקר ב DAYLIGHT.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #47 

שוב :) אין לי בעיה עם "מי מנצחת". יש לי בעיה עם זה שדי פסלת את הסמסונג בלי אפילו לנסות ולשחק עם ההגדרות.
roiei כתב: יכול להגיד לך שאין לי מושג למה אנשים מתלהבים מה F8500, לטעמי המסך בהיר מדי וקונטרסטי מדי
...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”