לצערי יש לי ניסיון לא טוב עם האתר הזה.
חבילה שנשלחה אלי לפני 4 חודשים לא הגיעה (אותן אוזניות כמו בפוסט הזה).
למרות שבאתר מעקב המשלוחים של דואר ישראל רשום "הפריט הוחזר לסינגפור לשם החזרתו לשולח" הם מסרבים להחזיר לי את התשלום ו/או לשלוח את המוצר מחדש.
אלפרד, עצוב לי לשמוע על המקרה שלך, במקרה שלי כשהזמנתי את הR1 שלי המשלוח הגיע תוך פחות משבוע עם פד-אקס וגם עלה סביב המחיר שפותח השירשור ציין. זה היה במחיר השקה לא רע בכלל. אני חייב לציין שאני מאוד אהבתי את האוזניה ויש לה אופי חמים ונעים שתופס להרבה ז'אנרים. היא מאוד שווה את הכסף ביחס למחירה הזעום!
תהנה ותתחדש!
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! תודה! **
Beta כתב:אלפרד, עצוב לי לשמוע על המקרה שלך, במקרה שלי כשהזמנתי את הR1 שלי המשלוח הגיע תוך פחות משבוע עם פד-אקס וגם עלה סביב המחיר שפותח השירשור ציין. זה היה במחיר השקה לא רע בכלל. אני חייב לציין שאני מאוד אהבתי את האוזניה ויש לה אופי חמים ונעים שתופס להרבה ז'אנרים. היא מאוד שווה את הכסף ביחס למחירה הזעום!
תהנה ותתחדש!
ey_cat כתב:לגביי mp4nation אני חייב לציין שהזמנתי לא מעט דברים משם ואני מרוצה.
אם משהו לא הגיע זה כניראה בשל חברות השילוח\דואר. זה קורה מידי פעם - לא להתייאש.
...
אני מניח שזה נכון, אבל מה שמעצבן זה שלמרות שרשום באתר של דואר ישראל שהמשלוח הוחזר לשולח ואין מחלוקת על כך שלא קיבלתי את האוזניות, הם מסרבים להחזיר לי את הכסף ו/או לשלוח אוזניות חלופיות.
כן, עד 45 יום מרגע התשלום.
מס' פעמים עשיתי זאת. המערכת עובדת. (פעם אחת קיבלתי מגבר דפוק, פעם אחרת הרשמקול לא עבד, פעם אחת לא שמעו בצד שמאל באוזניית IN EAR)
כן, שילמתי ב PAYPAL
אבל מכיוון שעברו יותר מ 45 יום הם לא יכולים לעזור.
הסיבה שעברו יותר מ 45 יום זה ש MP4 כל הזמן ביקשו ממני להמתין ולראות האם החבילה הגיעה/ לא הגיעה....