שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים במחיר של עד 2000 ש"ח (רצוי פחות). אני שומע בעיקר רוק כבד, מטאל וקצת רוק קלאסי. יש לי רסיבר של פיוניר מלפני כמה שנים בעוצמה של 120W כל ערוץ. מישהו יכול להמליץ לי על זוג רמקולים שיתאימו לי? אם יש רמקולים טובים בטווח מחירים הזה או שעדיף לקנות יד שניה? תודה לעונים.
בכל מקרה עדיף יד שנייה. אם אתה מתעקש על חדש הייתי בהחלט בודק את המוניטור אודיו M2 (ואולי אפילו את ה-BX2, שעם קצת מיקוח בחנות מתמחה בהחלט סביר שייכנסו לך לתקציב) - יש להם פורט בס קדמי, ככה שהם נותנים מענה לא רע למוזיקה תובענית כמו הז'אנרים שציינת.
טוב כרגע אני לא יכול להגיד בעצמי מה הטעם שלי, כי אני לא עשיתי שמיעות של רמקולים שונים, כרגע יש לי די מעפנים ואני רוצה להחליף... קיצר צריך לעשות סיבוב בחנויות להקשיב לדגמים שונים.
yujinius כתב:טוב כרגע אני לא יכול להגיד בעצמי מה הטעם שלי, כי אני לא עשיתי שמיעות של רמקולים שונים, כרגע יש לי די מעפנים ואני רוצה להחליף... קיצר צריך לעשות סיבוב בחנויות להקשיב לדגמים שונים.
יצרן ודגם: SYSTEM AUDIO SA1050
סוג מוצר: רמקול רצפתי
מחיר רגיל: 5,900 ₪
מחיר נוכחי: 2,400 ₪
הערות: שמור מאוד, כולל מילוי חול. גימור שחור.
»צור קשר לרכישה או למידע נוסף אודיו פידלטי
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
בני פחות משנה , במצב מעולה + אריזות צבע שחור 2250 ש"ח
רמקול טוב למחירו , עושה עבודה טובה במגוון רחב של סוגי מוזיקה גם מטאל לסוגיו.
אתה מוזמן לבוא לשמוע. אני מתל אביב
לא מובן לי מה התועלת להציע לפותח השרשור כל מיני רמקולים כאשר הוא בעצמו מודה שאין לו מושג לגבי הטעם שלו והוא צריך לגשת לחנות ולהאזין לרמקולים שונים על מנת שיבין מה מתאים לו.
ארז
כתבתי לו בפירוש שהוא מוזמן להגיע ולשמוע את הרמקול המדובר.
מעבר לזה הוא יודע שהוא צריך לעשות סיבוב ולהאזין לסוגים שונים של רמקולים, הוא הרי כתב זאת בעצמו.
במידה וימצא שהמוניטור אודיו לטעמו שידע שקיימת האופציה, זה הכל.