קניית מטחנה MAZZER MINI
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש את החנות ההולנדית שמוטי קנה ממנה - יש את זה איפשהו בהיסטוריה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
תודה לכל המגיבים,גם בפרטי.
עברתי את כל החנויות שהיו בשרשור לקניות און ליין ושלחתי לרובם (אלו שבאירופה לצורך תאימות של 220 V )
מכתב בקשה להצעות מחיר. יש לציין שכולם ענו מהר ושלחו הצעות כולל סנדר מהחנות בהולנד שמוטי קנה.
לבסוף החלטתי לקנות מהחנות .diecrema.de בין היתר שהמחיר הסופי-מוצר+משלוח היה הכי זול.(סנדר מ Specialty Coffee קצת שיחק איתי עם עלות המשלוח שהתחיל ב 125 יורו וירד ל 95 יורו דרך UPS)
במקביל פניתי למספר חנויות מוכרות בארץ לבדוק מחירים ואולי לקנות בארץ במידה והפרש לא גדול מידיי.
אני עדיין ממתין שיחזרו אלי....
זה מסכם את רמת השירות שהייתי מקבל גם אחרי הקניה לצערי.
אחרי שאסיים את תהליך הרכישה אפרסם את התרשמותי מהקניה וכמו כן את טבלת המחירים ההשוואתיים שביצעתי לנוחויותכם למי שרוצה גם כן לבצע רכישה מחו"ל.
שוב תודה לכל המגיבים,הפורום כאן מרשים,מעניין,תרבותי ומעשיר בהרבה ידע.
טוני
עברתי את כל החנויות שהיו בשרשור לקניות און ליין ושלחתי לרובם (אלו שבאירופה לצורך תאימות של 220 V )
מכתב בקשה להצעות מחיר. יש לציין שכולם ענו מהר ושלחו הצעות כולל סנדר מהחנות בהולנד שמוטי קנה.
לבסוף החלטתי לקנות מהחנות .diecrema.de בין היתר שהמחיר הסופי-מוצר+משלוח היה הכי זול.(סנדר מ Specialty Coffee קצת שיחק איתי עם עלות המשלוח שהתחיל ב 125 יורו וירד ל 95 יורו דרך UPS)
במקביל פניתי למספר חנויות מוכרות בארץ לבדוק מחירים ואולי לקנות בארץ במידה והפרש לא גדול מידיי.
אני עדיין ממתין שיחזרו אלי....
אחרי שאסיים את תהליך הרכישה אפרסם את התרשמותי מהקניה וכמו כן את טבלת המחירים ההשוואתיים שביצעתי לנוחויותכם למי שרוצה גם כן לבצע רכישה מחו"ל.
שוב תודה לכל המגיבים,הפורום כאן מרשים,מעניין,תרבותי ומעשיר בהרבה ידע.
טוני
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בארץ יש את נני שמייבאים וגם לה פבוריטה בבני ברק.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
נוקבוקס נחמד
אתה לא מרוצה מהvario ?
אתה לא מרוצה מהvario ?
docfeelgood
אין לי מטחנת VARIO זוהי סוליס סקאלה נחמדה אך לא מספיק מספקת כעת,אני תמיד עובד איתה על דרגת הטחינה המקסימלית.(היא בקרוב תוצע למכירה למי שמעונין שתגיע ה-MAZZER MINI)
מוטי:כמובן שאעלה תמונות וגם את קובץ השוואת המחירים כפי שהבטחתי.
טוני
אין לי מטחנת VARIO זוהי סוליס סקאלה נחמדה אך לא מספיק מספקת כעת,אני תמיד עובד איתה על דרגת הטחינה המקסימלית.(היא בקרוב תוצע למכירה למי שמעונין שתגיע ה-MAZZER MINI)
מוטי:כמובן שאעלה תמונות וגם את קובץ השוואת המחירים כפי שהבטחתי.
טוני
לא הכרתי את ה-CEADO עד עכשיו,חיפשתי קצת בגוגל-היא מאוד גבוהה וכך גם המחיר שלה (בחו"ל).כפיר_ש כתב:בדקת גם את הצ'אדו אצל דאדא ? יש לו גרסה חדשה דוזרלס עם דיסקיות שטוחות 83 מ"מ ובמחיר קרוב למאצר מיני...
המאצר מעולה ואיכותית אבל לדעתי טוחנת מאוד לאט והתמורה למחירה לא גבוהה....
כפיר-תגדיר מחיר קרוב למאצר (בארץ ?)
יופי זה עניין אישי,לטעמי המאצר הרבה יותר מעודנת ואלגנטית בעיצוב.
לגבי איכות המאצר-בפורום הזה רק היללו את המאצר.
דרך אגב-מדוע "מאצר" ולא "מאזר" ? באנגלית השם כתוב עם "ZZ" שהמקבילה העברית היא האות "ז" ולא "צ" ?
טוני
כי זו לא חברה בריטית/אמריקאיתדרך אגב-מדוע "מאצר" ולא "מאזר" ? באנגלית השם כתוב עם "ZZ" שהמקבילה העברית היא האות "ז" ולא "צ" ?
טוני...
אלא איטלקית
זכור לי שקראתי שהם מייצרים עד היום בוונציה, אולי אני טועה
לשאלתך, זכורים לי כמה כמה שרשורים עם תלונות על כך שהטחינה לא מספיק מהירה ולא מספיק "אוורירית", אבל אני ממש לא מדבר מנסיון
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
לא אבל גונן בטוח יכול לספר לנו.
לא התרשמתי שהיא אוגרת המון, אני מניח שלא יותר מכמה גרמים בודדים, גם המאצר מיני אוגרת 3-4 לפחות...
הקטע הוא שהצ׳אדו טוחנת פי 3 יותר מהר מהמאצר מיני והיא מאוד שקטה ועושה רושם שהיא תחיה שנים רבות בשימוש ביתי.
לא התרשמתי שהיא אוגרת המון, אני מניח שלא יותר מכמה גרמים בודדים, גם המאצר מיני אוגרת 3-4 לפחות...
הקטע הוא שהצ׳אדו טוחנת פי 3 יותר מהר מהמאצר מיני והיא מאוד שקטה ועושה רושם שהיא תחיה שנים רבות בשימוש ביתי.