nvinyl66 כתב:לדרמבוי, אין לי מושג אם ה"ממש ממש רציני" נאמר בציניות. במידה ולא, קבל את התנצלותי מראש. במידה וכן, נימת הדברים אינה הולמת את זה שניסיתי לסייע באינפורמציה ואף סייגתי אותה מראש. אם אתה מעוניין בחומר באנגלית, תוכל לחפש בגוגל ללא בעיות אינפורמציה נוספת ומהימנה יותר בעיניך. אשמח באמת אם תחלוק אותה איתנו.
אחד מהפקטורים החשובים באיך סידי נשמע הינו הפילטר האנלוגי. זה לא רק הדאק. לא פחות חשוב מאיך מתורגמים הביטיים לצלילים הינה העובדה, איך מתמודדים עם העובדה, שתחום התדירויות של הסידי מכסה רק עד 20000 הרץ. זו, ולאו דווקא יכולת עיבוד נמוכה, היתה הסיבה העיקרית שהסידי הראשונים נשמעו כל כך לא נעימים. כך למשל, מתכנני הזאנדן, דאק יקר למדי שקיבל ביקורות מצויינות השקיעו את מירב מרצם בתיכנון פילטר ולא בשימוש בדאק מתקדם יותר.
וענין נוסף הוא, ככל שמהירות החישוב גדלה, כך גדלה תלותך בדיוק השעון ובספק הכוח של המכשיר.
הסיבות הללו ואחרות מתרגמות למה שאומרים לעיתים קרובות, שקל מאוד לבנות סידי שנשמע נורא - בין אם יש לך דאק של ֲֲַַ או 24 או ֲ ביט.
...
לא לא חס וחלילא!!!
אני בחיים שלי לא מדבר בציניות, אלא אם כן יש "גרשיים" או איזה סימון

.
הכוונה הייתה שמאוד התלהבתי מהמוצר המאוד איכותי ומה-DAC של BURR BROWN אשר נתן תוצאות טובות יותר מאשר ה-DAC הדיפולטיבי (DEFAULT) של ה-CD המדובר.
באדיבות חבר " dart-vader" יש מידע על ה-DELTA SIGMA CONVERTERS:
http://www.beis.de/Elektronik/DeltaSigm ... Sigma.html
אני מסכים איתך שה-DAC לא קובע הכל (בלינק שלעיל יש תיאור יפה של הטכנולוגיה) אבל
אני סומך על ROTEL שעשו מוצר מצוין RCD-02 שלא יפשלו ושרק ישפרו את הצליל ב-RDC-06. אמנם לא חובה, אבל סבירות גבוהה שכך הדבר.
...
אני חייב להגיד שלהביא קישור לא מועיל לא ממש עוזר לי.
הדבר הראשון שאני עושה לפני פרסום זה לחפש מידע בגוגל.
אבל תודה על התגובה בכל מקרה.[/url]