XBMC תפריט "תוכניות טלוויזיה" לא מופיע - למה?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
sBaB פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 106 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

נתקלתי במכשול חדש בתוכנת XBMC שלא מצליח לפתור, פעלתי לפי הצעות בפורום הרשמי וללא הצלחה, אז אני פונה פה.
הורדתי והגדרתי את התוכנה לפי המדריך של The Wiz, התוכן יושב בשרת NAS ביתי, הצלחתי להגדיר את תפריט הסרטים עם הפוסטרים והמידע אך לא מצליח להגדיר את תפריט התוכניות.
למרות שפעלתי לפי המדריך והגדרתי את תיקיית TV Series בשרת כתיקיית תוכניות, לא מופיע לי בכלל תפריט "תוכניות טלוויזיה" בדף הראשי, שלא לדבר על המידע על התוכניות והפרקים.

מה אני מפספס פה? לא זה פועל כפי שפועל סקריפט הסרטים? איך אני גורם לתפריט "תוכניות טלוויזיה" להופיע בתפריט הראשי?

שאלה קטנה נוספת על הדרך, האם ניתן למחוק קבצים (למשל סרט או פרק שכבר ראינו ורוצים למחוק מהשרת) ישירות מתוך התוכנה? ללא צורך לצאת לתיקית הרשת ולמחוק.

מודה מראש על העזרה.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #2 

לפי הנסיון שלי צריך להתקין pvr

tbind
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432
נתן תודות: 458 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #3 

אם הכוונה היא לראות סדרות מקבצים קיימים אין צורך ב-PVR.
למיטב זיכרוני כל עוד אין סדרות מזוהות בספריית המדיה לא מופיע תפריט סדרות טלויזיה במסך הראשי.
בנוסף כתלות בסקין יש אפשרויות שונות להגדרת הפריטים בתפריט הראשי וייתכן שלא בכולם תוכניות טלויזיה מופיעות כברירת מחדל.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

שליחה #4 

sBaB כתב:נתקלתי במכשול חדש בתוכנת XBMC שלא מצליח לפתור, פעלתי לפי הצעות בפורום הרשמי וללא הצלחה, אז אני פונה פה.
הורדתי והגדרתי את התוכנה לפי המדריך של The Wiz, התוכן יושב בשרת NAS ביתי, הצלחתי להגדיר את תפריט הסרטים עם הפוסטרים והמידע אך לא מצליח להגדיר את תפריט התוכניות.
למרות שפעלתי לפי המדריך והגדרתי את תיקיית TV Series בשרת כתיקיית תוכניות, לא מופיע לי בכלל תפריט "תוכניות טלוויזיה" בדף הראשי, שלא לדבר על המידע על התוכניות והפרקים.

מה אני מפספס פה? לא זה פועל כפי שפועל סקריפט הסרטים? איך אני גורם לתפריט "תוכניות טלוויזיה" להופיע בתפריט הראשי?

שאלה קטנה נוספת על הדרך, האם ניתן למחוק קבצים (למשל סרט או פרק שכבר ראינו ורוצים למחוק מהשרת) ישירות מתוך התוכנה? ללא צורך לצאת לתיקית הרשת ולמחוק.

מודה מראש על העזרה.
...
באיזה פלטפורמה אתה רץ ? קרה לי דבר דומה ב-OPENELEC על רספברי פאי. פתאום קטגוריית MOVIES נעלמה ולא רצתה לחזור לא משנה מה עשיתי. התוכן זוהה עד לפני כן כמו שצריך.
למחוק את התוכן של ה-LIBRARY לא עזר, לנקות את ה-DBים לא עזר, לסרוק מחדש - כלום. בסוף העליתי את
המערכת מ-IMAGE מחדש וסגרתי עניין. חבל על הזמן :-)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”