האם לקנות S4 בחנות של היבואן הרשמי?
אני רוצה לקנות S4.
האם כדאי להשקיע עוד טיפה ולקנות אותו ב"יבואן הרשמי" ולקבל שנתיים אחריות + כל מיני דברים שהם מנפנים בהם או שכל זה חארטה אחת גדולה והאחריות וכל המסביב שם לא שווה יותר מדי.
אשמח לקבל חוות דעת.
מהדירוג בזאפ GO MOBILE ו-ELINE נראות כחנויות הכי אמינות.
לעומת זאת היבואן הרשמי לא קיבל שם ציון טוב במיוחד לפי מה שראיתי.
מה כדאי לעשות?
תודה רבה!
האם כדאי להשקיע עוד טיפה ולקנות אותו ב"יבואן הרשמי" ולקבל שנתיים אחריות + כל מיני דברים שהם מנפנים בהם או שכל זה חארטה אחת גדולה והאחריות וכל המסביב שם לא שווה יותר מדי.
אשמח לקבל חוות דעת.
מהדירוג בזאפ GO MOBILE ו-ELINE נראות כחנויות הכי אמינות.
לעומת זאת היבואן הרשמי לא קיבל שם ציון טוב במיוחד לפי מה שראיתי.
מה כדאי לעשות?
תודה רבה!
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
כל מה שהם מנפנפים זה חרטא, אחריות לשנתיים שלהם שווה לתחת(אני מכיר אנשים עם S3 שמת להם ולא רצו להחליף/לתקן).
ELINE - יש עליהם פה באתר שירשור שלילי לגביהם, לא מומלץ.
אפשר לקנות ברמי לוי ב- 3015
בכל אופן אני חא הייתי קונה מהיבואן הרישמי, אלא בחנות או רשת אמינה ומוכרת
נ.ב. למה S4 ? אני הייתי בודק גם לגבי HTC ONE
ELINE - יש עליהם פה באתר שירשור שלילי לגביהם, לא מומלץ.
אפשר לקנות ברמי לוי ב- 3015
בכל אופן אני חא הייתי קונה מהיבואן הרישמי, אלא בחנות או רשת אמינה ומוכרת
נ.ב. למה S4 ? אני הייתי בודק גם לגבי HTC ONE
תודה רבה!
בדקתי לגבי HTC ONE אבל לפי מבחני ביצועים הסמסונג מוביל (לא בהרבה אמנם). הסמסונג נראה זורם יותר בסרטונים שראיתי. הממשק שלו גם מאוד מוכר ונוח כי הוא נפוץ יותר (בלי השוואה לסנס).
כמה דברים שדי הציקו לי למרות שחלקם לא כאלה משמעותיים:
הסוללה של ONE לא ניתנת להחלפה.
אין כרטיס הרחבה.
מצלמה פחות מרשימה.
סוללה שמחזיקה פחות זמן.
לא הצלחתי למצוא מקום שיש אותו בתצוגה.
יתרונות:
בניה איכותית יותר.
מסך יותר טוב (לטעמי הצבעים שלו יותר אמיתיים).
יש אומרים שהסנס רץ יותר חלק.
טכנולוגיית סאונוד של ביטס (למרות שההבדל זניח לפי מה שהבנתי מ-GSM ARENA).
בדקתי לגבי HTC ONE אבל לפי מבחני ביצועים הסמסונג מוביל (לא בהרבה אמנם). הסמסונג נראה זורם יותר בסרטונים שראיתי. הממשק שלו גם מאוד מוכר ונוח כי הוא נפוץ יותר (בלי השוואה לסנס).
אין כרטיס הרחבה.
מצלמה פחות מרשימה.
סוללה שמחזיקה פחות זמן.
יתרונות:
בניה איכותית יותר.
טכנולוגיית סאונוד של ביטס (למרות שההבדל זניח לפי מה שהבנתי מ-GSM ARENA).
כמו למשל?BreezeNET כתב:בכל אופן אני חא הייתי קונה מהיבואן הרישמי, אלא בחנות או רשת אמינה ומוכרת...
איך GO MOBILE? לפי זאפ ולפי איך שהם עונים בטלפון הם נשמעים אחלה חנות לקנות בה. אמנם המחיר טיפה יקר אך עדיין בגבול הסביר ביחס לשאר החנויות.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
לי אישית אין נסיון בקנייה בארץ (את כל המכשירים שלי הבאתי מחו"ל)
כמובן שיש חסרונות לHTC כמו סוללה שאינה נשלפת וחוסר בכרטיס הרחכה, אני עם S3 מעל שנה ולא הייתי צריך להוציא את הסוללה אף פעם.
מבחינתי החסרון העיקרי של HTC זה המחיר היקר בארץ לעומת הS4
הסמסונג מוביל בעיקר במבחנים סינטטים (benchmark), שני המכשירים מהירים, הממשק של הסמסונג מוכר יותר אבל הוא הרבה פחות נוח ואינטואטיבי מאשר הHTC.בדקתי לגבי HTC ONE אבל לפי מבחני ביצועים הסמסונג מוביל (לא בהרבה אמנם). הסמסונג נראה זורם יותר בסרטונים שראיתי. הממשק שלו גם מאוד מוכר ונוח כי הוא נפוץ יותר (בלי השוואה לסנס)....
כמובן שיש חסרונות לHTC כמו סוללה שאינה נשלפת וחוסר בכרטיס הרחכה, אני עם S3 מעל שנה ולא הייתי צריך להוציא את הסוללה אף פעם.
מבחינתי החסרון העיקרי של HTC זה המחיר היקר בארץ לעומת הS4
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
שניהם רצים על אותו מעבד, סמסונג כנראה שילמה יותר וקיבלה שבבים איכותיים יותר (ובאיכותיים יותר אני מתכוון כאלה שעובדים ב200MHz יותר) הייתי מתעלם מכל הבדל מזערי בביצועים ביניהם ,כשאחד יהיה מיושן כך גם השני ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
לי יש את ה ONE Xּ+ 1Jonny123 כתב:תודה רבה!
אין כרטיס הרחבה.
מצלמה פחות מרשימה.
סוללה שמחזיקה פחות זמן.
יתרונות:
בניה איכותית יותר.
טכנולוגיית סאונוד של ביטס (למרות שההבדל זניח לפי מה שהבנתי מ-GSM ARENA)....
1. הוא 64 ג'יגה כך שלא צריך תוספת זיכרון,
2. סוללה מחזיקה בכיף יום עבודה, תלוי כמה אתה משחק ופייסבוק, הם טןוחנים את הסוללה
3. מצלמה מעולה, אני הבנתי שב ONE החדש יש מצלמה אולטרה פיקסל שזה אמור להיות מדהים
4. אם בנושא הסוללה התכוונת שהמכשיר נתקע אז מוציאים את הסוללה, המכשיר לא נתקע, פשוט מעולה.
ו... איכות בניה לא פחות ממדהימה
בהצלחה
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
קונים S4 כי יש תופעת עדר בארץ. זה מתחלק פה בערך ל40% אייפון, 40% סמסונג ו20 לשאר הירקות.Jonny123 כתב:לא הצלחתי למצוא עדיין HTC ONE בתצוגה, כך שאין לי איך להשוות ביניהם...
זה גם לא הטלפון הכי נפוץ כרגע, לדעתי רוב האנשים קונים S4 בטווח מחירים הזה......
מאז הS2 שעשה את המהפכה אנשים הולכים רק על גלקסי. יש חנויות שיתנו לך "להרגיש" את המכשיר. איליין היא אחת מהם. לגבי היחס פה לאיליין אני יכול להגיד לך ב90% וודאות שבכל חנות יבוא מקביל וגם מיבואן מורשה אתה תקבל יחס דומה. יעבירו אותך שבעה מדורי גהינום עד שיסכימו לתקן את המכשיר אם בכלל. אחרי יותר משנתיים עם S2 המוצלח(מבחינתי לפחות ויש כאלה שיגידו אחרת) אם הייתי מחליף למכשיר מהדור הנוכחי, הייתי הולך על ONE עם עיניים עצומות.
אבל לקחתי סיכוי עם מכשיר סיני שלא יורד אם לא אפילו עובר את S4 וONE ב2/3 מחיר:
http://www.engadget.com/2013/05/07/vivo-xplay-phone/
הוא כרגע עושה את דרכו אלי.
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
בכמה קנית אותו ודרך מי, או איך???Hertz33 כתב:קונים S4 כי יש תופעת עדר בארץ. זה מתחלק פה בערך ל40% אייפון, 40% סמסונג ו20 לשאר הירקות.Jonny123 כתב:לא הצלחתי למצוא עדיין HTC ONE בתצוגה, כך שאין לי איך להשוות ביניהם...
מאז הS2 שעשה את המהפכה אנשים הולכים רק על גלקסי. יש חנויות שיתנו לך "להרגיש" את המכשיר. איליין היא אחת מהם. לגבי היחס פה לאיליין אני יכול להגיד לך ב90% וודאות שבכל חנות יבוא מקביל וגם מיבואן מורשה אתה תקבל יחס דומה. יעבירו אותך שבעה מדורי גהינום עד שיסכימו לתקן את המכשיר אם בכלל. אחרי יותר משנתיים עם S2 המוצלח(מבחינתי לפחות ויש כאלה שיגידו אחרת) אם הייתי מחליף למכשיר מהדור הנוכחי, הייתי הולך על ONE עם עיניים עצומות.
הוא כרגע עושה את דרכו אלי....
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
- Hertz33
- חבר ותיק

580 דולר לגירסת 32GB דרך Fulcrumall.
http://www.fulcrumall.com/original-bbk- ... p-222.html
http://www.fulcrumall.com/original-bbk- ... p-222.html
"על החתום...."
הייHertz33 כתב:קונים S4 כי יש תופעת עדר בארץ. זה מתחלק פה בערך ל40% אייפון, 40% סמסונג ו20 לשאר הירקות.Jonny123 כתב:לא הצלחתי למצוא עדיין HTC ONE בתצוגה, כך שאין לי איך להשוות ביניהם...
הוא כרגע עושה את דרכו אלי....
אשמח אם תעלה לפה רשמים לאחר קבלת המכשיר,
שוקל להזמין גם, אבל לא יודע מה איכות הבנייה ובכלל איכות המכשיר
תודה מראש
- Hertz33
- חבר ותיק

טוב המכשיר הגיע להפתעתי מהר מאוד(תוך 6 ימים). הוא כרגע בהרצה. הוא מריץ אנדרואיד 4.2.2. יש לו עדכון OTA זמין שאני קצת חושש לבצע פן יחזיר את המכשיר לסינית 
התקנתי עליו APEX LAUNCHER ומבחינת האפליקציות שאני משתמש בהן הכל רץ תקין. הוא ענק(5.7 אינץ') אבל יותר דק מהS2 שלי. התרגלתי אליו דיי מהר ואחרי שעה שימוש הS2 פתאום הרגיש מוזר ביד. יש לו גם מבחר קייסים באיביי מה שדיי נדיר למכשירים סינים. קיבלתי בערכה גם קייס סיליקון פשוט, קייס פליפ פושטי, אוזניות עם מיקרופון, כבל OTG, תגיות NFC, מעמד למכשיר ועט סטיילוס קטן למרות שמצויין באתר שמקבלים רק את המכשיר ואת המטען. הוא הגיע עם רוט ופליי סטור מותקן לבקשתי למרות גירסה סינית דיי מציקה לSuperuser. יש לו הרבה Air Gestures בדומה לS4 כלומר העברת כף יד מעל המכשיר לפתיחתו, דפדוף בתמונות וכו'. בבדיקת בנצ'מרק Antutu הוא ניצב בגאווה במקום שלישי אחרי S4 וONE ומשאיר את Xperia Z הרחק מאחור. אם לא המסך הענק FHD הוא היה עובר גם את HTC ONE.
התקנתי עליו APEX LAUNCHER ומבחינת האפליקציות שאני משתמש בהן הכל רץ תקין. הוא ענק(5.7 אינץ') אבל יותר דק מהS2 שלי. התרגלתי אליו דיי מהר ואחרי שעה שימוש הS2 פתאום הרגיש מוזר ביד. יש לו גם מבחר קייסים באיביי מה שדיי נדיר למכשירים סינים. קיבלתי בערכה גם קייס סיליקון פשוט, קייס פליפ פושטי, אוזניות עם מיקרופון, כבל OTG, תגיות NFC, מעמד למכשיר ועט סטיילוס קטן למרות שמצויין באתר שמקבלים רק את המכשיר ואת המטען. הוא הגיע עם רוט ופליי סטור מותקן לבקשתי למרות גירסה סינית דיי מציקה לSuperuser. יש לו הרבה Air Gestures בדומה לS4 כלומר העברת כף יד מעל המכשיר לפתיחתו, דפדוף בתמונות וכו'. בבדיקת בנצ'מרק Antutu הוא ניצב בגאווה במקום שלישי אחרי S4 וONE ומשאיר את Xperia Z הרחק מאחור. אם לא המסך הענק FHD הוא היה עובר גם את HTC ONE.
"על החתום...."
היי ערב טובHertz33 כתב:טוב המכשיר הגיע להפתעתי מהר מאוד(תוך 6 ימים). הוא כרגע בהרצה. הוא מריץ אנדרואיד 4.2.2. יש לו עדכון OTA זמין שאני קצת חושש לבצע פן יחזיר את המכשיר לסינית
התקנתי עליו APEX LAUNCHER ומבחינת האפליקציות שאני משתמש בהן הכל רץ תקין. הוא ענק(5.7 אינץ') אבל יותר דק מהS2 שלי. התרגלתי אליו דיי מהר ואחרי שעה שימוש הS2 פתאום הרגיש מוזר ביד. יש לו גם מבחר קייסים באיביי מה שדיי נדיר למכשירים סינים. קיבלתי בערכה גם קייס סיליקון פשוט, קייס פליפ פושטי, אוזניות עם מיקרופון, כבל OTG, תגיות NFC, מעמד למכשיר ועט סטיילוס קטן למרות שמצויין באתר שמקבלים רק את המכשיר ואת המטען. הוא הגיע עם רוט ופליי סטור מותקן לבקשתי למרות גירסה סינית דיי מציקה לSuperuser. יש לו הרבה Air Gestures בדומה לS4 כלומר העברת כף יד מעל המכשיר לפתיחתו, דפדוף בתמונות וכו'. בבדיקת בנצ'מרק Antutu הוא ניצב בגאווה במקום שלישי אחרי S4 וONE ומשאיר את Xperia Z הרחק מאחור. אם לא המסך הענק FHD הוא היה עובר גם את HTC ONE....
איך נשלח אליך בדואר או בלדרות?
האם נדרשת לשלם מכס, מע״מ?
איך איכות הבניה והחומרים, יצא לך לצלם האם. תמונות איכותיות?
- Hertz33
- חבר ותיק

דואר סינגפור רשום. למזלי לא עבר במכס. צילמתי כמה תמונות, איכות רגילה של סלולרי למרות שלא צילמתי בחוץ ויש לו עדשה של סוני.
הבניה מאוד איכותית ויש מסגרת מתכת מסביב למכשיר. הוא גם דק יותר מהגלקסי S2.
הבניה מאוד איכותית ויש מסגרת מתכת מסביב למכשיר. הוא גם דק יותר מהגלקסי S2.
"על החתום...."