רכישת onkyo 515 באמאזון
הוזמן ביום חמישי האחרון מאמאזון בריטניה.
למחרת (!!) קיבלתי הודעה מ- UPS שהחבילה הגיעה ושיתאמו איתי מסירה ביום ראשון.
היום בבוקר כבר נחת אצלי בסלון.
סה"כ חוויה חיובית ומשתלמת.
להלן הלינק:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007 ... UTF8&psc=1
למחרת (!!) קיבלתי הודעה מ- UPS שהחבילה הגיעה ושיתאמו איתי מסירה ביום ראשון.
היום בבוקר כבר נחת אצלי בסלון.
סה"כ חוויה חיובית ומשתלמת.
להלן הלינק:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007 ... UTF8&psc=1
תתחדש!
אני גם מעוניין לרכוש רסיבר דומה. מספר שאלות ברשותך...
אני מבין ששלחת אותו ישירות לארץ. שאני מנסה להזמין מהלינק שצירפת (במחיר 250 פאונד מRicher Sound לפני מיסים ומשלוח) לא מתאפשרת לי שליחה לארץ. גם לא ממוכר אחר במחיר זה...
רק קניה ישירות מאמזון UK מאפשרת שליחה לארץ ואז המחיר (לפני המיסים והמשלוח) הוא 408 פאונד..
- אני עושה משהו לא נכון?
אני גם מעוניין לרכוש רסיבר דומה. מספר שאלות ברשותך...
אני מבין ששלחת אותו ישירות לארץ. שאני מנסה להזמין מהלינק שצירפת (במחיר 250 פאונד מRicher Sound לפני מיסים ומשלוח) לא מתאפשרת לי שליחה לארץ. גם לא ממוכר אחר במחיר זה...
רק קניה ישירות מאמזון UK מאפשרת שליחה לארץ ואז המחיר (לפני המיסים והמשלוח) הוא 408 פאונד..
Bad decisions make good stories
onyx אתה צודק, רכשתי מאמזון UK שהם היחידים שעושה משלוחים לארץ. משום מה הלינק שצרפתי מופיע בפרטי ההזמנה שלי באתר.
כרגע אני באמת לא רואה רסיבר במחיר שאני שילמתי, אבל תמיד יש מבצעים אז שווה להיות עם היד על הדופק.
keystone, המחיר הסופי יצא 379 פאונד (2117 ש"ח נכון ליום הקנייה) וככל הנראה צפוי עוד החזר של 300 ש"ח.
כרגע אני באמת לא רואה רסיבר במחיר שאני שילמתי, אבל תמיד יש מבצעים אז שווה להיות עם היד על הדופק.
keystone, המחיר הסופי יצא 379 פאונד (2117 ש"ח נכון ליום הקנייה) וככל הנראה צפוי עוד החזר של 300 ש"ח.
אני הלכתי על ה717
מאמזון גרמניה - יצא 650יורו בערך, אני חושב שהם מוכרים גם את ה525 או את ה515, שווה להשוות מחירים!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שווה לבדוק גם באמאזון איטליה - בזמנו היו להם מחירים מצויינים על ימאהה, אונקיו ו/או דנון - אפילו יותר טובים מבגרמניה!