השלט החדש של הוט מתאים לממיר MAGIC HD בלבד
השלט החדש אמנם יצליח לשלוט על הממיר, אך הוא לא מותאם מבחינת הכפתורים לממירים הישנים.
ואני אתן דוגמה אחת קטנה, בממיר Magic הרגיל בשביל להיכנס להקלטות היה צורך ללחוץ בשלט על כפתור המג'יק וזה היה נכנס לרשימת ההקלטות, בשלט החדש אין כפתור כזה.
ואני אתן דוגמה אחת קטנה, בממיר Magic הרגיל בשביל להיכנס להקלטות היה צורך ללחוץ בשלט על כפתור המג'יק וזה היה נכנס לרשימת ההקלטות, בשלט החדש אין כפתור כזה.
נתקלתי בלא מעט לקוחות כאלה ולכן פירסמתי פה שלא עוד לקוחות יטעו ויקנו שלט שלא מתאים.
בנוסף, השלט הישן עולה 38 שקל והשלט החדש עולה 29.90 אז זה גם מניע לקוחות לחשוב שהם קונים שלט חדש וגם חוסכים כסף ואז מגלים שהשלט החדש לא מתאים.
ותתפלא יש עוד המון לקוחות עם המגיק הישן וה hd הישן ועוד המון לקוחות שיש להם ממירי vod.
לסיכום השלט החדש מותאם מבחינת התפעול שלו לממיר Magic HD בלבד ולמי שיש ממירים ישנים יותר צריך לקנות את השלט הישן.
בנוסף, השלט הישן עולה 38 שקל והשלט החדש עולה 29.90 אז זה גם מניע לקוחות לחשוב שהם קונים שלט חדש וגם חוסכים כסף ואז מגלים שהשלט החדש לא מתאים.
ותתפלא יש עוד המון לקוחות עם המגיק הישן וה hd הישן ועוד המון לקוחות שיש להם ממירי vod.
לסיכום השלט החדש מותאם מבחינת התפעול שלו לממיר Magic HD בלבד ולמי שיש ממירים ישנים יותר צריך לקנות את השלט הישן.
והשלט- איום ונורא, כפתורי החיצים לא מגיבים מי יודע מה, שאתה לוחץ על חץ שמאל כדי לעבור לתפריט הוא קופץ 2 תפריטים קדימה, לפעמים השלט לא מגיב- כן, גם לו יש פריזים- פשוט הזוי.
לפעמים שלוחצים על החיצים לדפדף בערוצים השלט מחליט שלחצתי על הכפתור האדום ו start over מתחיל.
הנורה בשלט מהבהבת לפעמים גם שלא לוחצים על שום כפתור.
כפתורי הוויליום והערוצים קטנים מידי..
השלט בנוי מפלסטיק זול מאוד! יחסית אליו השלט של יס מרגיש כמו מוצר של אפל..
קיצור להתרחק כמו מאש.
*תגובה שלי מאחד הפוסטים פה על השלט..
לפעמים שלוחצים על החיצים לדפדף בערוצים השלט מחליט שלחצתי על הכפתור האדום ו start over מתחיל.
הנורה בשלט מהבהבת לפעמים גם שלא לוחצים על שום כפתור.
כפתורי הוויליום והערוצים קטנים מידי..
השלט בנוי מפלסטיק זול מאוד! יחסית אליו השלט של יס מרגיש כמו מוצר של אפל..
קיצור להתרחק כמו מאש.
*תגובה שלי מאחד הפוסטים פה על השלט..
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
איפה אני יכול לקנותאת השלט החדש? האם יש בסניפי הדואר ?
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
תודה