לא רואה טוב 3D בטלויזיה של LG
יש לי טלויזיה של LG מדגם LA660Y גודל 42.
הטלויזיה מחוברת עם כבל רשת לראוטר וגם המחשב שלי מחובר לראוטר הזה עם כבל רשת.
על המחשב עצמו מותקנת התוכנה PLEX וכל השידור מהמחשב לטלויזיה מבוצע ב-DLNA (כי אין אפשרות אחרת).
המרחק צפיה מהטלויזיה הוא 3 מטרים (וניסיתי גם במרחק קצר יותר אבל זה לא עזר) ואני יושב בול מול הטלויזיה ככה שאין זוית צפיה חריגה.
הבעיה היא כזאת, כשמשודר בטלויזיה סרט 3D, רואים עומק כמו שצריך ועם זה אין בעיה, אבל כל מה שאמור "לקפוץ" החוצה מהטלויזיה, נראה מטושטש ומכאיב בעיניים. כמה שהעצם יוצא יותר החוצה ככה הוא נראה יותר גרוע כאילו העין לא מסוגלת לתפוס אותו בפוקוס תקין.
רציתי לדעת מאיפה הבעיה נובעת. ניסיתי סרטי הדגמה של LG וגם שם זה קורה ככה שזה לא ייחודי רק לסרטים שאני מוריד.
גם משחק עם האפשרויות עומק וזוית צפיה לא עזר, ומשום מה אני מאמין שבתמיכה של היבואן יאשימו את הראיה שלי.
בנוסף לזה, מישהו יודע מה הבעיה של הטלויזיה הזאת עם כתוביות? אני מוריד כתוביות עם BS.PLAYER ובטלויזיה רואים את הניקוד ואת המספרים הפוכים, בכל שא רהנגנים במחשב הקובץ תרגום נראה תקין.
גם אם PLEX מוריד לי את הכתוביות זה נראה אותו הדבר בצורה לא תקינה בטלויזיה ואני צריך כל פעם להפוך את הניקוד והמספרים בקבצי כתוביות כדי שהטלויזיה תקרא כמו שצריך.
אחת הרכישות הגרועות שעשיתי.
הטלויזיה מחוברת עם כבל רשת לראוטר וגם המחשב שלי מחובר לראוטר הזה עם כבל רשת.
על המחשב עצמו מותקנת התוכנה PLEX וכל השידור מהמחשב לטלויזיה מבוצע ב-DLNA (כי אין אפשרות אחרת).
המרחק צפיה מהטלויזיה הוא 3 מטרים (וניסיתי גם במרחק קצר יותר אבל זה לא עזר) ואני יושב בול מול הטלויזיה ככה שאין זוית צפיה חריגה.
הבעיה היא כזאת, כשמשודר בטלויזיה סרט 3D, רואים עומק כמו שצריך ועם זה אין בעיה, אבל כל מה שאמור "לקפוץ" החוצה מהטלויזיה, נראה מטושטש ומכאיב בעיניים. כמה שהעצם יוצא יותר החוצה ככה הוא נראה יותר גרוע כאילו העין לא מסוגלת לתפוס אותו בפוקוס תקין.
רציתי לדעת מאיפה הבעיה נובעת. ניסיתי סרטי הדגמה של LG וגם שם זה קורה ככה שזה לא ייחודי רק לסרטים שאני מוריד.
גם משחק עם האפשרויות עומק וזוית צפיה לא עזר, ומשום מה אני מאמין שבתמיכה של היבואן יאשימו את הראיה שלי.
בנוסף לזה, מישהו יודע מה הבעיה של הטלויזיה הזאת עם כתוביות? אני מוריד כתוביות עם BS.PLAYER ובטלויזיה רואים את הניקוד ואת המספרים הפוכים, בכל שא רהנגנים במחשב הקובץ תרגום נראה תקין.
גם אם PLEX מוריד לי את הכתוביות זה נראה אותו הדבר בצורה לא תקינה בטלויזיה ואני צריך כל פעם להפוך את הניקוד והמספרים בקבצי כתוביות כדי שהטלויזיה תקרא כמו שצריך.
אחת הרכישות הגרועות שעשיתי.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אם אני מבין נכון, המחשב עם ה plex מבצע את ה decoding, דוחס את זה איכשהו דרך DLNA לטלויזיה.
ל 3D זה עסק בעייתי, הקומבינה הזו כי רואים כל שינוי באיכות וברזולוציה במיוחד בתלת פאסיבי + SBS.
נתחיל בלשאול איזה מחשב יש לך? האם יש לך hardware decoding ל h.264 (מחשב מה 2-3 שנים האחרונות)?
שמע, קודם כל אתה חייב לוודא שהבעיה באמת בטלויזיה ע"י חיבור ישיר של מחשב עם כבל HDMI ישירות למחשב ונגן נורמלי (XBMC או MPC-HC + haali renderer או משהו כזה אם אין לך hardware decode).
תלת מימד זה נושא מאוד רגיש לנגנים ולאיבוד רזולוציה וכמו כן ל micro stuttering וכל תופעה אחרת. תנסה XBMC 13 alpha 4, הם החליפו שם את הדיקודר ולמרות שזו עדיין לא גרסה רשמית הוא מנגן 3D פרפקט עם hardware decode.
ל 3D זה עסק בעייתי, הקומבינה הזו כי רואים כל שינוי באיכות וברזולוציה במיוחד בתלת פאסיבי + SBS.
נתחיל בלשאול איזה מחשב יש לך? האם יש לך hardware decoding ל h.264 (מחשב מה 2-3 שנים האחרונות)?
שמע, קודם כל אתה חייב לוודא שהבעיה באמת בטלויזיה ע"י חיבור ישיר של מחשב עם כבל HDMI ישירות למחשב ונגן נורמלי (XBMC או MPC-HC + haali renderer או משהו כזה אם אין לך hardware decode).
תלת מימד זה נושא מאוד רגיש לנגנים ולאיבוד רזולוציה וכמו כן ל micro stuttering וכל תופעה אחרת. תנסה XBMC 13 alpha 4, הם החליפו שם את הדיקודר ולמרות שזו עדיין לא גרסה רשמית הוא מנגן 3D פרפקט עם hardware decode.
המחשב שלי בן 5 בערך.
מעבד Q6600
זיכרון 8GB DDR2
כרטיס מסך AMD Radeon HD 6800 Series
לחבר את המחשב עם כבל HDMI זה בעיה כי המחשב לא קרוב לטלויזיה (חדרים נפרדים), ניסיתי לשים את הסרט על דיסק און קי ולחבר אותו ישירות לטלויזיה ולנגן, התופעה חזרה על עצמה.
ממה שידוע לי, DLNA זה אומר הזרמת מדיה ללא התערבות וכל העיבוד מתבצע על המכשיר שאליו מוזרמת המדיה (הטלויזיה במקרה הזה).
באתר של LG נותנים להוריד NERO, השאלה אם התוכנה הזאת שווה משהו כי הסיבה שאני עם PLEX זה בגלל הסדר שהיא מבצעת בתוכן והיא גם מאפשרת להוריד כתוביות בעצמה. המחשב עצמו הוא לא שרת, זה מחשב לשימוש יומי רגיל שבין היתר יושבים עליו כל הסרטים והתוכנת הזמרת מדיה. XBMC ניסיתי והיא פשוט משתלטת על כל המסך ולא מאפשרת לעבוד בשאר התוכנות (ככה לפחות זכור לי).
מעבד Q6600
זיכרון 8GB DDR2
כרטיס מסך AMD Radeon HD 6800 Series
לחבר את המחשב עם כבל HDMI זה בעיה כי המחשב לא קרוב לטלויזיה (חדרים נפרדים), ניסיתי לשים את הסרט על דיסק און קי ולחבר אותו ישירות לטלויזיה ולנגן, התופעה חזרה על עצמה.
ממה שידוע לי, DLNA זה אומר הזרמת מדיה ללא התערבות וכל העיבוד מתבצע על המכשיר שאליו מוזרמת המדיה (הטלויזיה במקרה הזה).
באתר של LG נותנים להוריד NERO, השאלה אם התוכנה הזאת שווה משהו כי הסיבה שאני עם PLEX זה בגלל הסדר שהיא מבצעת בתוכן והיא גם מאפשרת להוריד כתוביות בעצמה. המחשב עצמו הוא לא שרת, זה מחשב לשימוש יומי רגיל שבין היתר יושבים עליו כל הסרטים והתוכנת הזמרת מדיה. XBMC ניסיתי והיא פשוט משתלטת על כל המסך ולא מאפשרת לעבוד בשאר התוכנות (ככה לפחות זכור לי).
- freedom_il
-
- חבר ותיק

ב XBMC תמיד אפשר לצאת מהמסך המלא ע"י לחיצה על מקש "\" (זה שליד ה Enter).
שמע, יש לך כרטיס מסך משנה שעברה (זה מה שחשוב במקרה הזה) טוב ותומך ב DXVA. לפני שאתה קופץ למסקנות, אתה חייב לקחת את המחשב לסלון, לחבר עם כבל לטלויזיה ולראות אם רואים יותר טוב. עם XBMC עדיף. אחרי זה נחשוב מה עוד אפשר לעשות.
יש סיכון שהנגן של הטלויזיה (ה"סטרימר" הפנימי) פשוט לא מחדד מספיק את התמונה וה rendering שלו לקוי. אתה יכול לנסות לפצות ע"י חידוד נוסף בתפריטים של הטלויזיה אבל אם זה המצב זה לא יפתור את הבעיה ב 100%. אני אתן לך דוגמא: ב MPC-HC יש הבדלים עצומים באיכות בין שיטות rendering (מה שבוחרים ב output בתפריט) וכשמוסיפים shaders וכאלה. בגלל זה אמרתי לך לנסות XBMC חדש. הוא אמור לתת תמונה מעולה בדיפולט.
שמע, יש לך כרטיס מסך משנה שעברה (זה מה שחשוב במקרה הזה) טוב ותומך ב DXVA. לפני שאתה קופץ למסקנות, אתה חייב לקחת את המחשב לסלון, לחבר עם כבל לטלויזיה ולראות אם רואים יותר טוב. עם XBMC עדיף. אחרי זה נחשוב מה עוד אפשר לעשות.
יש סיכון שהנגן של הטלויזיה (ה"סטרימר" הפנימי) פשוט לא מחדד מספיק את התמונה וה rendering שלו לקוי. אתה יכול לנסות לפצות ע"י חידוד נוסף בתפריטים של הטלויזיה אבל אם זה המצב זה לא יפתור את הבעיה ב 100%. אני אתן לך דוגמא: ב MPC-HC יש הבדלים עצומים באיכות בין שיטות rendering (מה שבוחרים ב output בתפריט) וכשמוסיפים shaders וכאלה. בגלל זה אמרתי לך לנסות XBMC חדש. הוא אמור לתת תמונה מעולה בדיפולט.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

זה נשמע כאילו זה הפוך. כלומר ה SBS הפוך. זה קרה לי פעם עם כתוביות שסידרתי אותן הפוכות זה חירפן אותי בשנייה הראשונה.
אולי הסרט שאתה מנגן הוא ב SBS הפוך מרגיל. אפשר להגיד לטלויזיה מה זה כמובן...
אולי הסרט שאתה מנגן הוא ב SBS הפוך מרגיל. אפשר להגיד לטלויזיה מה זה כמובן...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

יכול להיות שאתה עדיין מנגן את הסרט מ DLNA?
שמע, אם אתה מנגן את זה ישירות מהמחשב ב HDMI אז זה ממש אכזבה מ LG.
אני ממשיך לעקוב, מקווה שזה ייפתר.
בקשר למה שהתכוונתי ב"הפוך": אם זה סרט Half SBS או OU שהורדת יכול להיות שהוא הפוך ממה שהטלויזיה חושבת באוטומט (כלומר צד ימין של הסרט מתאים לעין שמאל).
אם זה סרט של LG שאתה מנגן ישירות מהמחשב ולא מ DLNA אין לי מה להגיד יותר. תבדוק איך אתה רואה 3D במקומות אחרים כדי לוודא שזה לא משהו אצלך.
שמע, אם אתה מנגן את זה ישירות מהמחשב ב HDMI אז זה ממש אכזבה מ LG.
אני ממשיך לעקוב, מקווה שזה ייפתר.
בקשר למה שהתכוונתי ב"הפוך": אם זה סרט Half SBS או OU שהורדת יכול להיות שהוא הפוך ממה שהטלויזיה חושבת באוטומט (כלומר צד ימין של הסרט מתאים לעין שמאל).
אם זה סרט של LG שאתה מנגן ישירות מהמחשב ולא מ DLNA אין לי מה להגיד יותר. תבדוק איך אתה רואה 3D במקומות אחרים כדי לוודא שזה לא משהו אצלך.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אין שום בעיה בניגון מהפלקס. הוא לא מקודד פורמטים שהטלוויזיה יודעת לפענח לבד, אלא מעביר לטלוויזיה והיא מקודדת ומניסיון של חיבור של HTPC לטלוויזיה היא עושה את זה טוב יותר מה HTPC.
אין אצלי שום בעיה בתלת ב LG ולא בכל אתרי הביקורת המובילים שמשבחים את התלת.
הבעיה טמונה כנראה באחד הדברים הבאים:
1. זה הפוך כמו שפרידום אומר. יש אופציה להפוך בתפריט.
2. הטלוויזיה קטנה מדי למרחק הזה וצריך לשבת קרוב יותר.
3. סרט בעייתי. תוכל לרשום פה את שמו המלא של הסרט?
4. רגישות ספציפית של הצופה.
לגבי סימני הפיסוק בכתוביות - בעיה ידועה אצל LG. אני לא שם לב לזה, אבל אם זה מפריע אפשר להפוך עם תוכנה.
מעבר לכל זה, אם אינך מרוצה מהטלוויזיה - תחזיר.
אין אצלי שום בעיה בתלת ב LG ולא בכל אתרי הביקורת המובילים שמשבחים את התלת.
הבעיה טמונה כנראה באחד הדברים הבאים:
1. זה הפוך כמו שפרידום אומר. יש אופציה להפוך בתפריט.
2. הטלוויזיה קטנה מדי למרחק הזה וצריך לשבת קרוב יותר.
3. סרט בעייתי. תוכל לרשום פה את שמו המלא של הסרט?
4. רגישות ספציפית של הצופה.
לגבי סימני הפיסוק בכתוביות - בעיה ידועה אצל LG. אני לא שם לב לזה, אבל אם זה מפריע אפשר להפוך עם תוכנה.
מעבר לכל זה, אם אינך מרוצה מהטלוויזיה - תחזיר.
דבר ראשון כל הסרטים מנוגנים דרך DLNA (משנה איזו תוכנה?), בנוסף לזה גם בניגון דרך התקן USB (דיסק און קי) שמחובר ישירות לטלויזיה יש את הבעיה ולכן הבעיה לא קשורה בכלל למחשב.
לגבי הפיכת הסרט, ניסיתי את זה אבל ללא הצלחה. וזה אפילו רק החמיר.
קצת קשה לי להאמין שטלויזיה 42 אינץ קטנה למרחק של 3 מטר, מה גם שניסיתי להתקרב אליה לצורך הבדיקה והבעיה רק החמירה.
לגבי הסרט, זה קורה בכל הסרטים, אבל את רוב הבדיקות עשיתי עם סרטי הדגמה של LG עצמם כדי להיות בטוח שהבעיה היא לא בסרטים שהורדתי ואולי עברו עריכות או המרות.
מה שהורדתי של LG זה מהקישור הבא http://torrent.cd/d0b30fd4d5557a2e5a7cc ... 12.torrent
קוראים לזה DEMOS 3D LG 2012
לגבי רגישות אולי, אבל ברמה כזאת? כי עם טלויזיה של סמסונג בחנות ראיתי מעולה הכל קפץ החוצה בצורה מושלמת.
לגבי זוית צפיה, אני נמצא בדיוק מול המסך בצורה נורמלית בלי זויות ככה שזה נשלל. ובכל אופן ניסיתי לבדוק בזויות שונות וזה לא שינה כלום.
לגבי הפיכת הסרט, ניסיתי את זה אבל ללא הצלחה. וזה אפילו רק החמיר.
קצת קשה לי להאמין שטלויזיה 42 אינץ קטנה למרחק של 3 מטר, מה גם שניסיתי להתקרב אליה לצורך הבדיקה והבעיה רק החמירה.
לגבי הסרט, זה קורה בכל הסרטים, אבל את רוב הבדיקות עשיתי עם סרטי הדגמה של LG עצמם כדי להיות בטוח שהבעיה היא לא בסרטים שהורדתי ואולי עברו עריכות או המרות.
מה שהורדתי של LG זה מהקישור הבא http://torrent.cd/d0b30fd4d5557a2e5a7cc ... 12.torrent
קוראים לזה DEMOS 3D LG 2012
לגבי רגישות אולי, אבל ברמה כזאת? כי עם טלויזיה של סמסונג בחנות ראיתי מעולה הכל קפץ החוצה בצורה מושלמת.
לגבי זוית צפיה, אני נמצא בדיוק מול המסך בצורה נורמלית בלי זויות ככה שזה נשלל. ובכל אופן ניסיתי לבדוק בזויות שונות וזה לא שינה כלום.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

יש מצב שזו בעיה בחומרה של הטלויזיה? אולי בפילטר או במעבד שפורש את התמונה של תלת מימד במסך. איך אנשים אחרים רואים את התמונה אצלך? אם עוד אנשים לא רואים טוב, תזמין טכנאי שגם יראה.
שמע, אני ממש מקווה שיש לך טלויזיה תקולה עם פגם נדיר.
integral, בדרך כלל אני מסכים איתך אבל בקשר ל HTPC מול פענוח של טלויזיה אני חולק עליך. הרי יש כל כך הרבה נגנים דיקודרים בתוכנה ובחומרה שאפשר להשתמש בהם במחשב שקשה לי להאמין שעם מחשב אי אפשר להגיע לאיכות תמונה טובה יותר מכל טלויזיה. זה דורש הרבה עבודה של להתקין כל מיני דברים ולעשות השוואות עד שמגיעים לתוצאה הכי טובה.
שמע, אני ממש מקווה שיש לך טלויזיה תקולה עם פגם נדיר.
integral, בדרך כלל אני מסכים איתך אבל בקשר ל HTPC מול פענוח של טלויזיה אני חולק עליך. הרי יש כל כך הרבה נגנים דיקודרים בתוכנה ובחומרה שאפשר להשתמש בהם במחשב שקשה לי להאמין שעם מחשב אי אפשר להגיע לאיכות תמונה טובה יותר מכל טלויזיה. זה דורש הרבה עבודה של להתקין כל מיני דברים ולעשות השוואות עד שמגיעים לתוצאה הכי טובה.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
42 לתלת מ 3 מטר זה קטן מדי. לתלת רצוי כמה שיותר גדול. לא יודע לגבי סרטי ההדגמה של LG שכן חלקם הגדול ברזולוציה לא משהו. תוריד את הסרט הבא:
Oz The Great and Powerful 3D 2013 1080p BluRay Half-OU DTS x264-HDMaNiAcS
פרידום,
יכול להיות שמומחה יכול להוציא תוצאה טובה ממני מ HTPC. אבל, מה שמעניין אותי זה לשים סרט ולראות בלי דוקטורט ואת זה הטלוויזיה שלי עשתה טוב יותר מה HTPC.
פרידום,
יכול להיות שמומחה יכול להוציא תוצאה טובה ממני מ HTPC. אבל, מה שמעניין אותי זה לשים סרט ולראות בלי דוקטורט ואת זה הטלוויזיה שלי עשתה טוב יותר מה HTPC.
- matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
פתחתי השבוע דיון דומה, גם אצלי זה בדיוק ככה.
אין לי שום בעיה עם תרגום, ההפך, אני מאוד מרוצה מכל דבר במסך (740)
ובתלת מימד רואים עומק מדהים אבל שום דבר לא "יוצא החוצה".
integral המליץ לי להוריד את הסרט שהוא כתב לך, הורדתי אותו ולא היה לי זמן לבדוק אפילו.
אבדוק עכשיו..
עריכה:
כמו שכתבתי בדיון הקודם שפתחתי, רואים ממש טוב ואפילו מדהים אבל גם אצלי שום דבר לא יוצא החוצה.
אין לי שום בעיה עם תרגום, ההפך, אני מאוד מרוצה מכל דבר במסך (740)
ובתלת מימד רואים עומק מדהים אבל שום דבר לא "יוצא החוצה".
integral המליץ לי להוריד את הסרט שהוא כתב לך, הורדתי אותו ולא היה לי זמן לבדוק אפילו.
אבדוק עכשיו..
עריכה:
כמו שכתבתי בדיון הקודם שפתחתי, רואים ממש טוב ואפילו מדהים אבל גם אצלי שום דבר לא יוצא החוצה.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

זה סרט מוצלח לבנצ'מרק של תלת מימד. תעביר לדקה 22 בערך. יש שם את הקטע עם הפרחים ויוצאת ציפור ממש החוצה. תמשיך לצפות ותראה כשהוא יוצא מהמים יש שם יצור כזה שבסוף משפריץ מים. הבת שלי וסבא וסבתא שלה קפצו אחורה ממש כשהמים עפו קדימה. זה ממש "יוצא החוצה".integral כתב:42 לתלת מ 3 מטר זה קטן מדי. לתלת רצוי כמה שיותר גדול. לא יודע לגבי סרטי ההדגמה של LG שכן חלקם הגדול ברזולוציה לא משהו. תוריד את הסרט הבא:
פרידום,
יכול להיות שמומחה יכול להוציא תוצאה טובה ממני מ HTPC. אבל, מה שמעניין אותי זה לשים סרט ולראות בלי דוקטורט ואת זה הטלוויזיה שלי עשתה טוב יותר מה HTPC....
וב HTPC צריך להתחשב בדי הרבה "אלמנטים", נקרא לזה ככה, כדי לקבל איכות תמונה מעולה, אז אתה די צודק בקשר ל"דוקטורט". אני אתן לך דוגמא: לפני שעדכנתי את הדרייבר של הגרפיקה, התוצאה הכי טובה אצלי הייתה עם MPC-HC עם פילטרים שלא באים עם זה אלא שצריך להתקין בנפרד ותוספת shaders אבל אחרי עדכון הדרייבר ותמיכה טובה יותר ב DXVA2 בו התוצאה הטובה ביותר היא עם XBMC.
אני קניתי פיליפס, שידוע שאין בה תמיכה ב DTS ובכתוביות בעברית בצורה טובה אז ידעתי לאן אני נכנס...
צפיתי בסרט, עדיין אותו הדבר, כמה שהעצם יוצא יותר החוצה ככה הוא יותר מטושטש, במיוחד הקטע עם השפריץ מים שלא הורגש שיוצא כמו שהוא יותר טישטוש אחד גדול של המסך באותה השניה.
בנוסף לזה, מצאתי ביוטיוב עוד סרטי 3D ואיתם יש ממצאים מעניינים.
בסרט הזה פשוט זוועה, רואים את הבחור, ובנוסף יש צללית מצד ימין ועוד אחת מצד שמאל. כמובן שאני צופה בזה במצב 3D בטלויזיה פלוס משקפיים.
נוסף על זה, כל פעם שהוא מושיט ידיים קדימה עם משהו ביד וזה אמור לצאת החוצה, אז כמה שזה יוצא יותר החוצה ככה העיוות והטישטוש של העצם גדול יותר וגם הכאב בעיניים גדול יותר.
בנוסף לזה, מצאתי ביוטיוב עוד סרטי 3D ואיתם יש ממצאים מעניינים.
בסרט הזה פשוט זוועה, רואים את הבחור, ובנוסף יש צללית מצד ימין ועוד אחת מצד שמאל. כמובן שאני צופה בזה במצב 3D בטלויזיה פלוס משקפיים.
נוסף על זה, כל פעם שהוא מושיט ידיים קדימה עם משהו ביד וזה אמור לצאת החוצה, אז כמה שזה יוצא יותר החוצה ככה העיוות והטישטוש של העצם גדול יותר וגם הכאב בעיניים גדול יותר.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אני עדיין חושב שאתה צריך לנסות נגן אחר כדי לוודא שזה לא בעיה במסך או אצלך בעיניים. אולי יש איזו בעיה עם הנגן של הטלויזיה. כשהנגן מייצר מה שאני קורא לו Micro stuttering זה מזכיר לי את מה שאתה מתאר. נתקלתי בזה עם הטלויזיה החדשה בקונפיגורציות מסויימות של נגנים ובגלל זה התחלתי את ה "דוקטורט" על נגני מדיה כמו ש integral קרא לזה.
קח את המחשב לסלון, חבר אותו לטלויזיה עם HDMI ותנגן את הסרט עם XBMC (זה פשוט הכי טוב out of the box).
יש מצב שהנגן הפנימי בדגם הזה פשוט בעייתי ולא הפאנל.
קח את המחשב לסלון, חבר אותו לטלויזיה עם HDMI ותנגן את הסרט עם XBMC (זה פשוט הכי טוב out of the box).
יש מצב שהנגן הפנימי בדגם הזה פשוט בעייתי ולא הפאנל.
בכרטיס מסך שלי אין HDMI אלא DVI. גם לפי מה שאני יודע צריך כבל HDMI 1.4, לא?
אני לא יודע על איזו רזולוציה ניגנתי את סרטי היוטיוב כי באפליקציית יוטיוב בטלויזיה אין אפשרות לקבוע כלום ממה שאני יודע.
גם לגבי SBS, באפליקציית יוטיוב של הטלויזיה אין אפשרות לקבוע כלום, היא עושה הכל לבד.
TRUMOTION נמצא על "חלק" באופן קבוע. מה זאת אומרת על איזה מצב התמונה בניגון הסרטים?
באופן כללי כל ההגדרות חוץ מ-3D שאני משחק, נמצאות על ברירת מחדל כמו שהגיע מהמפעל.
אולי שווה לי לקחת סרט לחנות ולנסות אותו על טלויזיה מאותו הדגם בתקווה שיאפשרו לי לנסות שם?
עוד דבר קטן
הורדתי את הסרט IMAX Under The Sea 3D (2010) [USB 3D TV][Eng-Fra-Esp][1080p MKV][WwW.ZoNaTorrent.CoM]
יש שם קטע בדקה 24 שהדג יוצא החוצה בצורה מושלמת ומבהילה משהו, אבל יש קטעים אחרים בסרט הזה שמה שאמור לצאת נראה מטושטוש ומעוות.
אני לא יודע על איזו רזולוציה ניגנתי את סרטי היוטיוב כי באפליקציית יוטיוב בטלויזיה אין אפשרות לקבוע כלום ממה שאני יודע.
גם לגבי SBS, באפליקציית יוטיוב של הטלויזיה אין אפשרות לקבוע כלום, היא עושה הכל לבד.
TRUMOTION נמצא על "חלק" באופן קבוע. מה זאת אומרת על איזה מצב התמונה בניגון הסרטים?
באופן כללי כל ההגדרות חוץ מ-3D שאני משחק, נמצאות על ברירת מחדל כמו שהגיע מהמפעל.
אולי שווה לי לקחת סרט לחנות ולנסות אותו על טלויזיה מאותו הדגם בתקווה שיאפשרו לי לנסות שם?
עוד דבר קטן
הורדתי את הסרט IMAX Under The Sea 3D (2010) [USB 3D TV][Eng-Fra-Esp][1080p MKV][WwW.ZoNaTorrent.CoM]
יש שם קטע בדקה 24 שהדג יוצא החוצה בצורה מושלמת ומבהילה משהו, אבל יש קטעים אחרים בסרט הזה שמה שאמור לצאת נראה מטושטוש ומעוות.