המלצה על קונסולה לילד בן 6 - מה עדיף XBOX או PlayStation3
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
גם ה XBOX360 וגם ה PS3 מצריכים פריצה, לטובת הורדת משחקים וניגון מ HDD.fgen1978 כתב:שלום חברים,
נא המלצתכם: מה עדיף XBOX או PlayStation3?
הכוונה להורדת משחקים ומשחק מ-HDD... האם PS3 מצריך פריצה בשביל זה?
תודה,
שבת שלום....
הקינקט הוא גימיקי מאוד, ומצריך סלון מרווח וגדול - שים לב לנושא הזה, אחרת הוא ישמש אותך כמשקולת נייר יקרה.
הפריצה הספציפית הזו של הבוקס נקראת RGH.
של ה PS3 - אין לי מושג.
דווקא לילד בן 6 (עד גיל 11 בערך) אני הייתי חושב על WII או על WII U, להן יש משחקים יותר ידידותיים לילדים.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מסכים עם גל... את ה WII כבר קונים פרוץ וחוץ מזה שילד בן שש לא צריך PS3 או XBOX (לדעתי)
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
גם ה- Wii U החדש מאד פופולרי בקרב ילדים... וזה מנסיון אישי... אומנם אין פריצה אבל השלט החדש מוסיף המון למשחקים, תוסיפו לזה את העובדה שאפשר לשחק מריו עם 5 שחקנים !!! ויש לכם קלף מנצח...
לגבי xbox או PS3 הפריצה ל xbox הרבה יותר מעשית (Jtag או RGH) בפלייסטיישן יש המון התעסקות עם המשחקים כדי לגרום להם לעבוד, כמו כן צריך מכשיר עם גרסת מערכת ישנה יחסית וקשה מאד למצוא כאלה בימינו...
לגבי xbox או PS3 הפריצה ל xbox הרבה יותר מעשית (Jtag או RGH) בפלייסטיישן יש המון התעסקות עם המשחקים כדי לגרום להם לעבוד, כמו כן צריך מכשיר עם גרסת מערכת ישנה יחסית וקשה מאד למצוא כאלה בימינו...
- michalosman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני ממש לא בעד פריצה כי לדעתי זה מוציא את המכשיר מאחריות, ואם ילד בן 6 הולך לשחק בזה סביר להניח שתצטרכו את האחריות. תאונות קורות.
ובעניין הזה יש לי ניסיון טוב עם האחריות של הסוני (של ברימאג) שתיקנו לנו את הקונסולה די מהר (אחי הקטן משחק בזה, והוא היה מאוד לחוץ כמו שניתן לתאר)
דווקא ה-wii לדעתי מאוד רגיש ופחות מתאים לילד כ"כ צעיר, אבל עם הפלייסטיישן הוא יסתדר בלי בעיה. הדור הזה נולד עם שלט אחד ביד...
ובעניין הזה יש לי ניסיון טוב עם האחריות של הסוני (של ברימאג) שתיקנו לנו את הקונסולה די מהר (אחי הקטן משחק בזה, והוא היה מאוד לחוץ כמו שניתן לתאר)
דווקא ה-wii לדעתי מאוד רגיש ופחות מתאים לילד כ"כ צעיר, אבל עם הפלייסטיישן הוא יסתדר בלי בעיה. הדור הזה נולד עם שלט אחד ביד...
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
כל קונסולה מגיעה עם אחריות של שנה.michalosman כתב:אני ממש לא בעד פריצה כי לדעתי זה מוציא את המכשיר מאחריות, ואם ילד בן 6 הולך לשחק בזה סביר להניח שתצטרכו את האחריות. תאונות קורות.
ובעניין הזה יש לי ניסיון טוב עם האחריות של הסוני (של **** שתיקנו לנו את הקונסולה די מהר (אחי הקטן משחק בזה, והוא היה מאוד לחוץ כמו שניתן לתאר)
דווקא ה-wii לדעתי מאוד רגיש ופחות מתאים לילד כ"כ צעיר, אבל עם הפלייסטיישן הוא יסתדר בלי בעיה. הדור הזה נולד עם שלט אחד ביד......
כל קונסולה פרוצה מגיעה עם אחריות של שנה.
כך שלא משנה מה תקנה, אתה מקבל אחריות מלאה מהחנות לשנה.
ה WII לא עדין בכלל, להיפך.
השלטים שלו עפו לנו מהיד לא פעם, אבל אינם נשברים בעיקר הודות לסיליקון שמגן עליהם.
הקונסולה עצמה לאחר פריצה למעשה לא מצריכה תחזוקה ואינה מתבלה, מאחר וניגון המשחקים הוא מכונן חיצוני.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשומת הלב שעלות משחקים מחו"ל היא "זניחה" יחסית (עד 100 ש"ח לרוב המשחקים מלבד משחקים הכי חדשים).
בנוסף, מנסיון העבר הרחוק, ברגע שיש מכשיר פרוץ, אז בגלל עודף המשחקים - לא מוצאים את הרגליים והידיים - ובסוף לא משחקים.
אני הייתי ממליץ לך ללכת על PS3 עם תכנית PS PLUS
כל חודש תקבלו מספר משחקים חינם. וזה בעלות של 49$ לשנה.
מה שכן, הייתי שוקל ללכת בשלב הזה על קונסולה מובייל (VITA או מה שיש לאחרים - אין לי ממש מושג).
גם הילד יוכל לקחת את זה לאן שהוא רוצה (נניח ברכב), גם המסך לא יהיה תפוס וכו'.
בהצלחה
בנוסף, מנסיון העבר הרחוק, ברגע שיש מכשיר פרוץ, אז בגלל עודף המשחקים - לא מוצאים את הרגליים והידיים - ובסוף לא משחקים.
אני הייתי ממליץ לך ללכת על PS3 עם תכנית PS PLUS
כל חודש תקבלו מספר משחקים חינם. וזה בעלות של 49$ לשנה.
מה שכן, הייתי שוקל ללכת בשלב הזה על קונסולה מובייל (VITA או מה שיש לאחרים - אין לי ממש מושג).
גם הילד יוכל לקחת את זה לאן שהוא רוצה (נניח ברכב), גם המסך לא יהיה תפוס וכו'.
בהצלחה