מתלבט בין שני מסכי סמסונג 55׳
שלום לכולם,
אני מעוניין לרכוש מסך 55׳ לסלון.
כרגע מתלבט בין שני דגמים של סמסונג :
1. Ua55es6200m
2. 55f6400
לאחר השוואות באתרים השונים, לא הצלחתי להבין מה ההבדלים בין שני הדגמים.
אשמח לעזרתכם..
שאלה קטנה נוספת :
אם ארכוש דרך יבואן פרללי (י. שלום), אוכל לחסוך למעלה מ1000 ש״ח ברכישה,
ממליצים או שכדאי ללכת על בטוח ולרכוש עם אחריות של סמליין ?
תודה מראש למגיבים.
אני מעוניין לרכוש מסך 55׳ לסלון.
כרגע מתלבט בין שני דגמים של סמסונג :
1. Ua55es6200m
2. 55f6400
לאחר השוואות באתרים השונים, לא הצלחתי להבין מה ההבדלים בין שני הדגמים.
אשמח לעזרתכם..
שאלה קטנה נוספת :
אם ארכוש דרך יבואן פרללי (י. שלום), אוכל לחסוך למעלה מ1000 ש״ח ברכישה,
ממליצים או שכדאי ללכת על בטוח ולרכוש עם אחריות של סמליין ?
תודה מראש למגיבים.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
דגמים עם F לפני מספר הדגם הם של 2013 לעומת ES של 2012.
ב F סמארט קצת טוב יותר ועוד קצת אופציות בתפריטים שעל פי ביקורות ההשפעה על איכות התמונה העיקרית היא בשליטה על Noise reduction (הוסיפו אופציה ל Off ושינו קצת את האלגוריתם) וב Sharpness.
בקיצור, באותו מחיר אין מה להתלבט, לך על F. אם F יותר יקר בקצת, גם כנראה שווה. אם ההפרש גדול, תעשה את השיקולים שלך.
בקשר לאחריות: י. שלום בדרך כלל נותן שנה אחת אחריות וסם-ליין 3. לדעתי, צריך עם מוצרי חשמל לבנים לפחות שנתיים אחריות כי לפעמים אחרי בערך שנה יש רכיבים שמתחילים לעשות בעיות. בטלויזיה זה יותר נדיר אבל האחריות שווה את השקט הנפשי. אם זה 3 שנים אחריות בשניהם אז תדע שאצל י. שלום אין ממש מעבדות לתיקון והתיקונים/החלפות לוקחים יותר זמן, למיטב ידיעתי אבל חוץ מזה הם די בסדר.
עוד דבר על יבואנים מקביליים: יבואן רשמי מחוייב לתקן ולהחזיק חלפים למוצרים במשך 7 שנים מתאריך המכירה מה שיבואן מקביל לא חייב לעשות. יבואן רשמי גם לא מחוייב לטפל במוצר שהוא לא מכר.
ב F סמארט קצת טוב יותר ועוד קצת אופציות בתפריטים שעל פי ביקורות ההשפעה על איכות התמונה העיקרית היא בשליטה על Noise reduction (הוסיפו אופציה ל Off ושינו קצת את האלגוריתם) וב Sharpness.
בקיצור, באותו מחיר אין מה להתלבט, לך על F. אם F יותר יקר בקצת, גם כנראה שווה. אם ההפרש גדול, תעשה את השיקולים שלך.
בקשר לאחריות: י. שלום בדרך כלל נותן שנה אחת אחריות וסם-ליין 3. לדעתי, צריך עם מוצרי חשמל לבנים לפחות שנתיים אחריות כי לפעמים אחרי בערך שנה יש רכיבים שמתחילים לעשות בעיות. בטלויזיה זה יותר נדיר אבל האחריות שווה את השקט הנפשי. אם זה 3 שנים אחריות בשניהם אז תדע שאצל י. שלום אין ממש מעבדות לתיקון והתיקונים/החלפות לוקחים יותר זמן, למיטב ידיעתי אבל חוץ מזה הם די בסדר.
עוד דבר על יבואנים מקביליים: יבואן רשמי מחוייב לתקן ולהחזיק חלפים למוצרים במשך 7 שנים מתאריך המכירה מה שיבואן מקביל לא חייב לעשות. יבואן רשמי גם לא מחוייב לטפל במוצר שהוא לא מכר.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
ניחושים כדאי לשמור למבחני הבגרות.roee7777 כתב:UA זה יבוא רשמי , וזה אומר שהטלוויזיה מותאמת לארץ מבחינת מתח והכל. 220v-240v
UE זה יבוא לא רשמי (מקבילי) ,הטלוויזיה מיועדת לשוק אחר , מותאמת למתח 220v-230v
זה מה שאני יודע, אם אני טועה שמישהו יתקן אותי....
UE דגם אירופאי UA דגם אסייתי, הנושא נדון לא מזמן כולל ארץ יצור וחיבור SCART.
שני הדגמים מגיעם הן היבוא רשמי והן ביבוא מקביל - אין שום יתרון או חיסרון באף אחד מהדגמים.
שני הדגמים עובדים על כל מתח 90-240 וולט בלי בעיה.
אני ממליץ ללכת על יבואן שמעניק אחריות ארוכה. הסמסונג שלי זכתה להחלפת פנל בתקופת האחריות (אחרי שנתיים) במידה ולא היתה אחריות כל המכשיר היקר הזה היה הולך לפח וחבל.
והדגמים של ה-LG שהם בעצם LN / LW / LS איך זה הולך מה הכי חדש ומה הכי טוב?ahersko כתב:ניחושים כדאי לשמור למבחני הבגרות.roee7777 כתב:UA זה יבוא רשמי , וזה אומר שהטלוויזיה מותאמת לארץ מבחינת מתח והכל. 220v-240v
UE זה יבוא לא רשמי (מקבילי) ,הטלוויזיה מיועדת לשוק אחר , מותאמת למתח 220v-230v
זה מה שאני יודע, אם אני טועה שמישהו יתקן אותי....
UE דגם אירופאי UA דגם אסייתי, הנושא נדון לא מזמן כולל ארץ יצור וחיבור SCART.
שני הדגמים מגיעם הן היבוא רשמי והן ביבוא מקביל - אין שום יתרון או חיסרון באף אחד מהדגמים.
שני הדגמים עובדים על כל מתח 90-240 וולט בלי בעיה.
אני ממליץ ללכת על יבואן שמעניק אחריות ארוכה. הסמסונג שלי זכתה להחלפת פנל בתקופת האחריות (אחרי שנתיים) במידה ולא היתה אחריות כל המכשיר היקר הזה היה הולך לפח וחבל....
נגיד בסמסונג יש את ה-F / EH / UA נכון? מה ה-EH מפעיל?