פטיפון של Denon
אל תמכור. זה פריט אספנות, וזה פטיפון מוטציה עם פטנט של גרארד תחת השם דנון. שמיעה גרועה יכולה להיות ראש גרוע או בעיה אלקטרונית במגבר. הכול תלוי בייצר האספנות שלך, החובבנות ועד כמה זה חשוב לך. אני השקעתי בראש קרמי יקר בפטיפון של דואל 410 קטנצ'יק שיותר יקר מהפטיפון עצמו, ואני משתמש בו לתקליטי בקליט, ולדיגיטציה אם צריך. אז לשיקולך...
נערך לאחרונה על ידי zenith ב 02/07/2013 9:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
ראש קרמי תשיג באדר אלקטרוניקה בחשמונאים.הם באים עם הידית הקטנה והקלאסית למחט השניה שמנגנת 78 סל"ד. גירוז אפשר לעשות לבד, אחרי שתוריד את הגריז שהתייבש עם ערק. רגע...הערק התייקר. אז אלכוהול נקי או בנזין, בלי לעשן ליד.(סחבק לא מדבר סתם) ואז תגרז עם מקל אוזניים איפה שיש חיכוך במכאניקה. גריז למכניקה עדינה אפשר להשיג בכול מיני מקומות, ואז לפטיפון יהייה ריח של מעלית כשהגומי והגריז יתחממו ביחד עם הלב שלך שתשמע ממנו מוזיקה. ובניגוד לשאר הדעות על ראשים קרמיים, נכון שהם חרשניים, והם הראשונים שיוצרו בתולדות הפטיפון עוד מהגרמופניים החשמליים הראשונים, ותשמע עליהם דעות שליליות, יש להם אחלה צליל שבעולם. ואם הם מכוונים טוב, אז בכלל. ואם הוא מחובר לפיוניר SX למינהם, זה שילוב מטורף שבמטורפים. הבית יתפוצץ מהבסים. יאללה תהנה.
והנ"ל עבר אצלי את אותו סיפור
והנ"ל עבר אצלי את אותו סיפור
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
הבעיה היא רק שראש קרמי מכסח וחורש לתקליטים את הצורה..תקליטים צריך לנגן,לא להרוס אותם.לא סתם המציאו את הראש המגנטי.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
היה לנו כאן איזה שרשור שגלש לאלכוהול לא מזמן... הנה הזדמנות טובה. 'ספירט'. בכל טמבוריה. שפוך קצת ספירט על הגריז ונענע.
ראש קרמי בנוסף ל"פלאיירים" בפורמטים אאודיו\וידאו מאוד חשוב לשמר לשיחזור מידע. ראש קרמי זה הראש היחיד שיכול לשחזר הקלטות במצב קשה מאוד בכול מיני סל"דים ובגלל הרגישות המטורפת שלו, רמת השיחזור שלו גבוהה מאוד. גם תקליטים במצב סופני. ובלי קשר אני אוהב את הצליל שלו במיוחד בדיסטורשנים