שליטה על HTPC דרך הטאבלט
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
YATSE
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שליטה על htpc
תלוי למה הכוונה.
אם לשליטה על המחשב וכל פעולה שלא קשורה לצפיה בסרט, אז האציה הטובה ביותר היא TeamViewer כאשר ב-htpc מותקן TeamViewer unattended.
אני שולט על htpc שלי מה iPad וגם מכל מקום אחר כך. ממש נוח במיוחד אחרי שיצאה הגרסה האחרונה של הכלי.
ואם הכוונה לשליטה על xbmc אז ל iPad ולאנדרואיד יש שני מוצרים טובים. אחד מהם כבר רשמו בהודעה הדוקמת והשני של iPad בקלות מוצאים לפי השם xbmc.
אם לשליטה על המחשב וכל פעולה שלא קשורה לצפיה בסרט, אז האציה הטובה ביותר היא TeamViewer כאשר ב-htpc מותקן TeamViewer unattended.
אני שולט על htpc שלי מה iPad וגם מכל מקום אחר כך. ממש נוח במיוחד אחרי שיצאה הגרסה האחרונה של הכלי.
ואם הכוונה לשליטה על xbmc אז ל iPad ולאנדרואיד יש שני מוצרים טובים. אחד מהם כבר רשמו בהודעה הדוקמת והשני של iPad בקלות מוצאים לפי השם xbmc.
האמת היא שחשבתי על שליטה ממש על כל המחשב, כך שחוץ מצפיה בסרטים אוכל גם לגלוש, YOUTUBE וכו'
לא ממש הכרתי את כל הנושא של XBMC עד שפתחתי את הפוסט הזה, וקראתי על התוכנה.
ובמידה וה- XBMC באמת מוצא תרגומים לבד, ואין לי כל צורך לגלוש כדי לחפש תרגומים, אז אנסה את השליטה בתוכנה בלבד,
מה אתם אומרים, מוצא תרגומים לבד, בקלות, או שצריך לפעמים גם להכנס לאתר עצמו מהדפדפן?
תודה.
לא ממש הכרתי את כל הנושא של XBMC עד שפתחתי את הפוסט הזה, וקראתי על התוכנה.
ובמידה וה- XBMC באמת מוצא תרגומים לבד, ואין לי כל צורך לגלוש כדי לחפש תרגומים, אז אנסה את השליטה בתוכנה בלבד,
מה אתם אומרים, מוצא תרגומים לבד, בקלות, או שצריך לפעמים גם להכנס לאתר עצמו מהדפדפן?
תודה.
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
המממם, שתי תשובות הפוכות לגמרי,
אולי צריך לדעת להגדיר את אתרי הכתוביות כמו שצריך, למשל,
בטורק יש צורך להמתין איזה 20 שניות לפני שההורדה מתחילה, האם ה-XBMC יודע להמתין או שהוא פשוט חושב שהתרגום לא קיים?
ואיך בדיוק זה עובד? האם XBMC שומר את הכתוביות בתיקיה או שרק קורא אותם מבלי להוריד?
אולי צריך לדעת להגדיר את אתרי הכתוביות כמו שצריך, למשל,
בטורק יש צורך להמתין איזה 20 שניות לפני שההורדה מתחילה, האם ה-XBMC יודע להמתין או שהוא פשוט חושב שהתרגום לא קיים?
ואיך בדיוק זה עובד? האם XBMC שומר את הכתוביות בתיקיה או שרק קורא אותם מבלי להוריד?
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
אני מניח שזה תלוי בפלאגין שמשתמשים בו. אני משתמש בפלאגין ברירת המחדל לכתוביות וב-95% מהמקרים מוצא כתוביות ב-opensubtitles. בשאר המקרים אני נאלץ להשתמש בסרטים דרך אותו פלאגין ("נאלץ" = זה עוד כמה קליקים בשלט). אגב, כתוביות מטורק מוצאות את דרכן לשניהם.
אבל יש עוד גורמים:
בקשר לשמות אם יש בעיה תמיד אפשר להכניס שם חיפוש ידנית לפלאגין וזה בד"כ פותר את הבעיה (אם כי אני מעדיף שהשמות יהיו מסודרים מראש)
מבחינת שיטת עבודה פלאגין ברירת המחדל שומר את הכתוביות ליד קובץ הוידאו ויודע להסתדר עם מספר קבצים בשפות שונות (אם למשל מורידים גם אנגלית וגם עברית)
אבל יש עוד גורמים:
- התוכן שרואים
- כמה סמוך ליציאת התוכן רואים אותו
- שמות הקבצים
בקשר לשמות אם יש בעיה תמיד אפשר להכניס שם חיפוש ידנית לפלאגין וזה בד"כ פותר את הבעיה (אם כי אני מעדיף שהשמות יהיו מסודרים מראש)
מבחינת שיטת עבודה פלאגין ברירת המחדל שומר את הכתוביות ליד קובץ הוידאו ויודע להסתדר עם מספר קבצים בשפות שונות (אם למשל מורידים גם אנגלית וגם עברית)
או קי תודה, אני מניח שאבדוק איך זה עובד
ושאלה לגבי הסטאפ,
המחשב שמשמש כסרבר, עליו יושב כל המדיה שלי, נמצא בחדר עבודה.
המחשב שמשמש כ-HTPC הוא לפטופ שיושב בסלון ומחובר עם כבל HDMI למגבר.
אז את ה-XBMC אני אמור להתקין על הלפטופ ולהגדיר סטרימינג מהסרבר?
זאת אומרת על הסרבר אין צורך להתקין את XBMC ,נכון?
תודה
ושאלה לגבי הסטאפ,
המחשב שמשמש כסרבר, עליו יושב כל המדיה שלי, נמצא בחדר עבודה.
המחשב שמשמש כ-HTPC הוא לפטופ שיושב בסלון ומחובר עם כבל HDMI למגבר.
אז את ה-XBMC אני אמור להתקין על הלפטופ ולהגדיר סטרימינג מהסרבר?
זאת אומרת על הסרבר אין צורך להתקין את XBMC ,נכון?
תודה
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
בהנחה ותשתמש באופציית השיתוף של ווינדוס SMB, אז על הסרבר לא צריך XBMC, אלא לבצע שיתוף לתיקיה.
בלפטופ תתקין XBMC ובהוספת מקור, תבחר בSMB - ואז בתיקיה המשותפת.
בהצלחה
בלפטופ תתקין XBMC ובהוספת מקור, תבחר בSMB - ואז בתיקיה המשותפת.
בהצלחה