זה רק אני או שהDSL-6740U ממש בעייתי ?
היי, אני לקוח של בזק ויש לי ראוטר DSL-6740U.
אני משלם על הראוטר הזה בחיוב-זיכוי - קיבלתי אותו-לא חדש, אלא מתוקן.
הוא היה מתנתק לי מדי פעם אבל מה שהכי עיצבן אותי זה שכל פעם שהייתי מכבה, לא משנה לכמה זמן או לא משנה איך : הוא תמיד היה שוכח את ההגדרות שלו - אז תתארו לכם ראוטר שדורש הרבה כיבויים בגלל שיש ניתוקים אבל כל פעם להגדיר אותו מחדש כולל פתיתחת פורטים..
זה היה מתיש - אז ביקשתי מבזק להחליף..
הם הביאו לי במקומו את אותו סוג - גם משומש
הייתי בטוח שלפחות עכשיו הוא יהיה בסדר- אבל שוב פעם הוא שוכח את ההגדרות שלו בכל כיבוי
אני משתגע כבר !!!!!!
אני משלם על הראוטר הזה בחיוב-זיכוי - קיבלתי אותו-לא חדש, אלא מתוקן.
הוא היה מתנתק לי מדי פעם אבל מה שהכי עיצבן אותי זה שכל פעם שהייתי מכבה, לא משנה לכמה זמן או לא משנה איך : הוא תמיד היה שוכח את ההגדרות שלו - אז תתארו לכם ראוטר שדורש הרבה כיבויים בגלל שיש ניתוקים אבל כל פעם להגדיר אותו מחדש כולל פתיתחת פורטים..
זה היה מתיש - אז ביקשתי מבזק להחליף..
הם הביאו לי במקומו את אותו סוג - גם משומש
הייתי בטוח שלפחות עכשיו הוא יהיה בסדר- אבל שוב פעם הוא שוכח את ההגדרות שלו בכל כיבוי
אני משתגע כבר !!!!!!
איזה גרסה יש לך
יש שלושה סוגי נתבים בבזק dlink 6740u g1.g2.h1 איזה מהם הוא שלך אם יש לך g2 שהוא ידוע שהוא ראוטר בעייתי אז כדאי לך ללכת לבזק ולהחליף לh1
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

- תגובות: 320
- שם מלא: Refael Mantsur
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
איזה גרסה יש לך על הראוטר ? אני יודע שגרסת הOPEN WIFI עושה בעיות .
ולכן תוכל לשנמך לגרסה יותר ישנה ויציבה .
ולכן תוכל לשנמך לגרסה יותר ישנה ויציבה .

רפאל מנצור
יש לי G1 הוא גם בעייתי ?huosdaas כתב:יש שלושה סוגי נתבים בבזק dlink 6740u g1.g2.h1 איזה מהם הוא שלך אם יש לך g2 שהוא ידוע שהוא ראוטר בעייתי אז כדאי לך ללכת לבזק ולהחליף לh1...
יש לי את הopen wifiRefaelMantsur כתב:איזה גרסה יש לך על הראוטר ? אני יודע שגרסת הOPEN WIFI עושה בעיות .
ולכן תוכל לשנמך לגרסה יותר ישנה ויציבה ....
האם אתה בטוח שגרסה ישנה יותר היא טוב יותר ?
ואם כן איך עושים את זה ?
תודה רבה
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לא הייתי מגדיר את G1, כבעייתי, היו לי 2 כאלו, היה גם G2, החלפתי ל H1 לפני כמה ימים, ה H1 הוא הדגם הכי חדש אם מעבד 2 ליבות (או נימים),
מתגובת רוב המשתמשים פה ה H1 הכי בסדר. עד גרסה 18, למי שרוצה FREE WIFI יש רק 19 (אבל דף xDSL לא עובד שם).
PS, בעניין הגדרות אשר מתאפסות, האמת? גם לי זה קרה כמה פעמים, תגבה לקובץ CONF ליתר בטחון, בכל מקרה G1 דגם ישן אם 32MB זכרון ו WIFI במודול PCI נפרד, ה G2 אותו דבר רק 64MB זכרון, ו H1 כפי שציינתי הוא מעבד חדש, וציפסט חדש שהיה אמור לפתור את כל הבעיות של 2 גרסאות החומרה הקודמות. תחליף פשוט ל H1 וסגור עניין
למי שרוצה גרסה אז :
http://goo.gl/1JxN1
אם כי אני לא זוכר איזה מהם היא אם ה FREE WIFI, חושב שהחל מ 2.62 זה קיים.
מתגובת רוב המשתמשים פה ה H1 הכי בסדר. עד גרסה 18, למי שרוצה FREE WIFI יש רק 19 (אבל דף xDSL לא עובד שם).
PS, בעניין הגדרות אשר מתאפסות, האמת? גם לי זה קרה כמה פעמים, תגבה לקובץ CONF ליתר בטחון, בכל מקרה G1 דגם ישן אם 32MB זכרון ו WIFI במודול PCI נפרד, ה G2 אותו דבר רק 64MB זכרון, ו H1 כפי שציינתי הוא מעבד חדש, וציפסט חדש שהיה אמור לפתור את כל הבעיות של 2 גרסאות החומרה הקודמות. תחליף פשוט ל H1 וסגור עניין
למי שרוצה גרסה אז :
http://goo.gl/1JxN1
אם כי אני לא זוכר איזה מהם היא אם ה FREE WIFI, חושב שהחל מ 2.62 זה קיים.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
לאחר כמה החלפות קבלתי את DLINK 6740U(רגיל , לא H ולא G) מחודש והוא נתקע לי אם אני מוריד 4 או יותר טורנטים במקביל במהירות גבוהה. האם זה בסדר?
היה לי קודם את DUAL BAND שנשרף ולא היו לי בעיות כאלו
היה לי קודם את DUAL BAND שנשרף ולא היו לי בעיות כאלו
- Rephael
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
מה זה רגיל, מה רשום על הקופסא,בממשק WEB, דרך טלנט.want_upload כתב:לאחר כמה החלפות קבלתי את DLINK 6740U(רגיל , לא H ולא G) מחודש והוא נתקע לי אם אני מוריד 4 או יותר טורנטים במקביל במהירות גבוהה. האם זה בסדר?
היה לי קודם את DUAL BAND שנשרף ולא היו לי בעיות כאלו...
הDUAL BAND אתה מתכוון ל7850?
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
טוב שאמרת להסתכל בממשק WEB. רשום שםRephael כתב:מה זה רגיל, מה רשום על הקופסא,בממשק WEB, דרך טלנט.want_upload כתב:לאחר כמה החלפות קבלתי את DLINK 6740U(רגיל , לא H ולא G) מחודש והוא נתקע לי אם אני מוריד 4 או יותר טורנטים במקביל במהירות גבוהה. האם זה בסדר?
הDUAL BAND אתה מתכוון ל7850?...
אבל על הקופסה רשום פשוט DSL-6740UProduct: DSL6740U-G2...
לגבי DUAL BAND, כן זה 7850
מוזר שה 7850 נשרף לךwant_upload כתב:טוב שאמרת להסתכל בממשק WEB. רשום שםRephael כתב:מה זה רגיל, מה רשום על הקופסא,בממשק WEB, דרך טלנט.want_upload כתב:לאחר כמה החלפות קבלתי את DLINK 6740U(רגיל , לא H ולא G) מחודש והוא נתקע לי אם אני מוריד 4 או יותר טורנטים במקביל במהירות גבוהה. האם זה בסדר?
הDUAL BAND אתה מתכוון ל7850?...אבל על הקופסה רשום פשוט DSL-6740UProduct: DSL6740U-G2...
לגבי DUAL BAND, כן זה 7850...
אצלי אחרי שסדרתי את התשתית שלי
הגדרתי את ה 7850 כי מודם מחובר לצ'קפוינט
הקו יציב ודופק כמו שעון שוויצרי
לגבי ה 6740U שקבלת תשנמך אותו ל 2.41 תגדיר אותו כי bridge הוא אמור להיות יציב
כי הרוב פה אם הדגם הזה בגרסאות משתאים לסוג תשתית אליו הוא מחובר
אצלי למשל ה 2.41 היה הכי יציב
לגבי הטורנטים אכן זה ידוע שהראוטרים של בזק לא מחזיקים מעמד
מעל 80-100 חיבורים הם פשוט נתקעים וצריך להוציא מהחשמל ולחבר חזרה