קניית בריכה מלבנית INTEX
שלום לכולם,
אני הולך לקנות בריכה של INTEX.
220*160*60
יש לי כמה שאלות קטנות:
1. מה אני צריך חוץ ממשאבה וכלורינטור?
2. מה ההבדל בין משאבה חול לרגילה?
3. כמה גלונים נכנסים בבריכה הזאת?
4. איך הולך ניקוי הבריכה והתחתית שלה?
5. האם צריך לקנות משטח שעליו יעמוד הבריכה? חשבתי להניח אותה על הריצוף שיש לי בחוץ. (הוא דיי ישר)
תודה לעוזרים
אני הולך לקנות בריכה של INTEX.
220*160*60
יש לי כמה שאלות קטנות:
1. מה אני צריך חוץ ממשאבה וכלורינטור?
2. מה ההבדל בין משאבה חול לרגילה?
3. כמה גלונים נכנסים בבריכה הזאת?
4. איך הולך ניקוי הבריכה והתחתית שלה?
5. האם צריך לקנות משטח שעליו יעמוד הבריכה? חשבתי להניח אותה על הריצוף שיש לי בחוץ. (הוא דיי ישר)
תודה לעוזרים
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
1. אל תשכח אנטי-סקאם, נוזל למניעת ירוקת. שמים מדי כמה ימים. אסור להיכנס למים כ 5 שעות אחרי ששמים.
2. למשאבת חול יתרונות על משאבה רגילה, וחסרון אחד בדמות המחיר. היתרונות הם :
א. חזקה יותר - תנקה את המים מהר יותר.
ב. ממלאים חול פעם בחודשיים-שלושה (תלוי בסוג) לעומת פילטר נייר שצריך להחליף כל שבוע.
ג. במשאבת חול לא צריך להחליף את המים בתדירות גבוהה. במשאבה רגילה צריך כל שלושה שבועות בערך להחליף את המים. פעם בשבועיים מבצעים ניקוי של החול (הזזת ידית המשאבה לדקה).
3. אתה בטוח שזה 1.6מ' ? לאינטקס יש 1.5. במקרה של 1.5 מ' נכנס שם 1.6 קוב.
4. את התחתית קשה לנקות עצמאית , אלא בעזרת מכשיר מתאים. את החלק העליון מנקים בעזרת מסננת גמישה, עלות של כמב עשרות שקלים, תלוי בדגם.
5. רצוי, למנוע חיכוך של התחתית וקריעה שלה ושגם ירגיש נעים יותר. חשוב שהמשטח יהיה ישר אחרת לחץ המים לא יהיה שווה .
מניסיון, בדוק היטב את צורת החיבור של הצנרת שיוצאת ונכנסת לבריכה, זה המקום המועד ביותר לנזילות ולניתוק הצנרת. המשאבות מתחברות טוב (לפחות משאבות חול).
כמו כן, כדאי סולם לילדים - משהו כמו 150 -200 ש"ח, כיסוי עליון ושעון שבת לתיזמון הפעלת הפילטר.
בהצלחה
2. למשאבת חול יתרונות על משאבה רגילה, וחסרון אחד בדמות המחיר. היתרונות הם :
א. חזקה יותר - תנקה את המים מהר יותר.
ב. ממלאים חול פעם בחודשיים-שלושה (תלוי בסוג) לעומת פילטר נייר שצריך להחליף כל שבוע.
ג. במשאבת חול לא צריך להחליף את המים בתדירות גבוהה. במשאבה רגילה צריך כל שלושה שבועות בערך להחליף את המים. פעם בשבועיים מבצעים ניקוי של החול (הזזת ידית המשאבה לדקה).
3. אתה בטוח שזה 1.6מ' ? לאינטקס יש 1.5. במקרה של 1.5 מ' נכנס שם 1.6 קוב.
4. את התחתית קשה לנקות עצמאית , אלא בעזרת מכשיר מתאים. את החלק העליון מנקים בעזרת מסננת גמישה, עלות של כמב עשרות שקלים, תלוי בדגם.
5. רצוי, למנוע חיכוך של התחתית וקריעה שלה ושגם ירגיש נעים יותר. חשוב שהמשטח יהיה ישר אחרת לחץ המים לא יהיה שווה .
מניסיון, בדוק היטב את צורת החיבור של הצנרת שיוצאת ונכנסת לבריכה, זה המקום המועד ביותר לנזילות ולניתוק הצנרת. המשאבות מתחברות טוב (לפחות משאבות חול).
כמו כן, כדאי סולם לילדים - משהו כמו 150 -200 ש"ח, כיסוי עליון ושעון שבת לתיזמון הפעלת הפילטר.
בהצלחה
תודה רבה על התשובה המפורטת
אגב צדקת זה 1.5
אני רוצה לראות אם הבנתי נכון. אני צריך חוץ מהבריכה עצמה גם:
1. משאבת חול- הספק של 1200.
2. כלורינטור + טבליות לכלור
3. סקימר
3. אנטי סקאם
4. סולם לילדים.
5. כיסוי לבריכה
אני הבאתי שטיח גדול שעליו אני ישים את הבריכה.
ברשותך עוד כמה שאלות קטנות:
1. מבחינת תחזוקה:
א. כל כמה זמן מוסיפים כלור לכלורינטר?
ב. כמה פעמים בשבוע מפעילים את המשאבה? כמה זמן?
ג. את האנטי סקאם- פשוט מוסיפים למים?
אני רוצה לראות אם הבנתי נכון. אני צריך חוץ מהבריכה עצמה גם:
1. משאבת חול- הספק של 1200.
2. כלורינטור + טבליות לכלור
3. סקימר
3. אנטי סקאם
4. סולם לילדים.
5. כיסוי לבריכה
אני הבאתי שטיח גדול שעליו אני ישים את הבריכה.
ברשותך עוד כמה שאלות קטנות:
1. מבחינת תחזוקה:
א. כל כמה זמן מוסיפים כלור לכלורינטר?
ב. כמה פעמים בשבוע מפעילים את המשאבה? כמה זמן?
ג. את האנטי סקאם- פשוט מוסיפים למים?
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
א. כל פעם שהטבליה נגמרת/לקראת סיום מוסיפים טבליה חדשה.
ב. כל יום, תלוי בנפח הבריכה/יכולת המשאבה -אני מפעיל 3 שעות פעמיים ביום על 6.5 קוב. אתה צריך שכל המים יעברו סינון לפחות פעם ביום.
ג. כן ולא לשכוח לא להיכנס 5 שעות לאחר שהוכנס לבריכה.
אם המשטח מסביב לבריכה מרוצף באריחים וודא שלא מחליקים כי הילדים מוציאים המון מים החוצה. רצוי לצפות גם כמטר מסביב לבריכה באופן שימנע החלקה.
ב. כל יום, תלוי בנפח הבריכה/יכולת המשאבה -אני מפעיל 3 שעות פעמיים ביום על 6.5 קוב. אתה צריך שכל המים יעברו סינון לפחות פעם ביום.
ג. כן ולא לשכוח לא להיכנס 5 שעות לאחר שהוכנס לבריכה.
אם המשטח מסביב לבריכה מרוצף באריחים וודא שלא מחליקים כי הילדים מוציאים המון מים החוצה. רצוי לצפות גם כמטר מסביב לבריכה באופן שימנע החלקה.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
וכמובן המון זהירות ואחריות...
אמנם לא ממש בריכה שאשפר ליפול אליה, אבל יש ילדים סקרנים שמסוגלים לטפס, עוד לפני שמסוגלים להבין את המשמעות.
טרי מהיום:
http://news.walla.co.il/?w=/90/2655720&m=1
המקרים האלה פשוט מחרידים כל פעם מחדש..
אמנם לא ממש בריכה שאשפר ליפול אליה, אבל יש ילדים סקרנים שמסוגלים לטפס, עוד לפני שמסוגלים להבין את המשמעות.
טרי מהיום:
http://news.walla.co.il/?w=/90/2655720&m=1
המקרים האלה פשוט מחרידים כל פעם מחדש..
...