ג'ייסון סטאת'אם בסרט חדש : Redemption
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כל הסרטים שלו נראים לי אותו הדבר (לא שהם רעים) - והדמויות שלו מאד דומות - לא מבין למה טורחים להמציא לסרטים שלו שמות שונים...
בדומה למיסטר מקליין ממת לחיות. מכבים את התאים לשעה וחצי שעתיים. זה עדיין לא מזיק לאף אחד...אודין כתב:אה, זה הסרט הזה עם ג'ייסון סטאת'ם שהוא רק מנסה לחיות את חייו אבל הצרות והאקשן רודפים אותו בכל זאת?
...
הסרטים האלה בשבילי נועדו לסאונד ולאנדרנלין יותר מ ״איך הסרט״ .
בשביל זה יש דרמות ארוכות ומייגעות של 3 שעות שאין חשק אפילו להדליק את המערכת..
אחת הסיבות שאני לא אוהב אותו ומתרחק מסרטים שלוoris74 כתב:כל הסרטים שלו נראים לי אותו הדבר (לא שהם רעים) - והדמויות שלו מאד דומות - לא מבין למה טורחים להמציא לסרטים שלו שמות שונים......
כל הסרטים אותו דבר וגם כשחקן הוא יודע לשחק רק דמות אחד
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
למה אתה סתם אומר ?oris74 כתב:כל הסרטים שלו נראים לי אותו הדבר (לא שהם רעים) - והדמויות שלו מאד דומות - לא מבין למה טורחים להמציא לסרטים שלו שמות שונים......
לפי הטריילר יש לו בסרט הזה שיער ארוך !!! ( לפחות חלק מהזמן )
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
מצטער אבל בכל הסרטים של מר סת'אטהם(או איך שלא לא מאייתים את שמו) אקשן משובך ככל שלא יהיה לא מחפה על משחק גרוע שלו או של כל הצוות שחקנים שסובב אותו.
הסרט האחרון היה פשוט מחפיר. מבחינתי הוא על משקל מילה ג'ובוביץ' הגברי.
הסרט האחרון היה פשוט מחפיר. מבחינתי הוא על משקל מילה ג'ובוביץ' הגברי.
"על החתום...."
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני חושב שחלק מהאכזבה זה מהסיבה שציינתי - שכל הסרטים והדמויות שלו נראים דומים....
אם לכל הסרטים שלו היו קוראים "המשלח X" (כאשר X מציין את מספר הסרט כמובן) אז אנשים היו מתאמים ציפיות
אם לכל הסרטים שלו היו קוראים "המשלח X" (כאשר X מציין את מספר הסרט כמובן) אז אנשים היו מתאמים ציפיות