מקרן מתחיל לדגדג לי שוב..
אני חושב להחליף את הLCD לחוויית צפייה
טובה יותר
ואז שוב עולה שאלת המקרן
סקרתי קצת ושמתי עין על המקרן הנ״ל OPTOMA HD20LV
מתצוגה
הבעיה שהקיר הקדמי שלי יש עליו LCD ומעליו מדף
באורך כ20 סמ
התקרה גבוהה מאוד כ3 מטר
איפה אני שם את המסך גלילה?
ואיזה?
טובה יותר
ואז שוב עולה שאלת המקרן
סקרתי קצת ושמתי עין על המקרן הנ״ל OPTOMA HD20LV
מתצוגה
הבעיה שהקיר הקדמי שלי יש עליו LCD ומעליו מדף
באורך כ20 סמ
התקרה גבוהה מאוד כ3 מטר
איפה אני שם את המסך גלילה?
ואיזה?
40 שנה לך תיזכור..
מה הרוחב של הקופסא שהמסך נגלגל אליה?Yuval11 כתב:ברמת העיקרון אתה יכול לתלות מסך הקרנה נגלל שירד קצת לפני המדף. נגיד 20 וקצת סנטימטר מקדימה ועוד נניח 30 סנטימטר מאחורה ויש לך עוד 3.5 מטר.
לי יש HD20 ובפחות מ3 מטרים יש לי 84 אינץ....
כשאני אפתח את המסך הוא ירד מעל המדף שעל הקיר ויכסה אותו ואת הטלוויזיה מתחתיו?
40 שנה לך תיזכור..
רוחב קיר 7 מטרYuval11 כתב:אני מניח שזה תלוי בגודל של המסך שאתה קונה.
מה הרוחב של הקיר שלך? ואיזה גודל מסך אתה רוצה או למה אתה מצפה יותר נכון?...
הטלוויזיה ורמקולים מהצדדים כ2 מטר
אבל שוב השאלה שלי עם המסך ירד מאחורי המדף
כשהוא תלוי על הקיר ולא על התקרה הגבוהה?
40 שנה לך תיזכור..
אי אפשר לתלות על הקיר מעל המדףnew-guy כתב:הנהלה קשוחה אין מצב..Yuval11 כתב:האמת שלא שמתי לב בהתחלה לנתון של גובה התקרה.
אני מאמין שאפשר למצוא איזו דרך דקורטיבית להנמיך את הבית של המסך, שרשראות בטח לא בא בחשבון אהה?......
ושהמסך יפתח לפני המסך?
כמו כן מרחק של המקרן מהמסך של כ4 וחצי מטר
איזה גודל מסך צריך להיות
מקרן על הכוונת OPTOMA HD20LV
יד שניה במצב טוב גם יתקבל בברכה
40 שנה לך תיזכור..
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
דבר ראשון אם זה אפשרי אולי הכי קל להזיז את המדף, אם אפשרי.
אם לא ניתן להזיז את המדף אז אפשר למצוא פתרון כמו הנמכת גבס או להשתמש בשרשראות ולהסתיר את זה עם גבס. לחבר על הקיר ושיגלל מעבר למדף נשמע כמו בעיה כי בשביל לפצות על המרחק הנוסף של המדף תצטרך מסך ארוך יותר, אבל האורך הזה ישנה גם את הרוחב בגלל היחס של הפורמט. מה שכן אולי זה כן אפשרי אם תמצא מסך עם פס שחור מספיק ארוך בחלק העליון.
בקשר לגודל המסך , פשוט תבדוק בprojector central אבל תזכור שה4 מטרים שלך נטו מתקרבים ל3.5-3.6
אם לא ניתן להזיז את המדף אז אפשר למצוא פתרון כמו הנמכת גבס או להשתמש בשרשראות ולהסתיר את זה עם גבס. לחבר על הקיר ושיגלל מעבר למדף נשמע כמו בעיה כי בשביל לפצות על המרחק הנוסף של המדף תצטרך מסך ארוך יותר, אבל האורך הזה ישנה גם את הרוחב בגלל היחס של הפורמט. מה שכן אולי זה כן אפשרי אם תמצא מסך עם פס שחור מספיק ארוך בחלק העליון.
בקשר לגודל המסך , פשוט תבדוק בprojector central אבל תזכור שה4 מטרים שלך נטו מתקרבים ל3.5-3.6
אולי נשים את המדף מעל המסךYuval11 כתב:דבר ראשון אם זה אפשרי אולי הכי קל להזיז את המדף, אם אפשרי.
בקשר לגודל המסך , פשוט תבדוק בprojector central אבל תזכור שה4 מטרים שלך נטו מתקרבים ל3.5-3.6...
מה גובה/אורך של המסך בערך?
שהמדף לא יהיה גבוה מידי..
40 שנה לך תיזכור..
UHD אולי במחירים שפויים רק בעוד 3-4 שנים, במקרה הטוב.xdcee3 כתב:לא הייתי קונה מקרן
UHD בפתח , מחברים חדשים , שיטות צבע חדשות
גם המקרן שאתה רוצה רחוק משיא הטכנולוגיה...
לא צריך להוות שיקול בקנית מקרן בעלות של 2000-3000₪
ה-OPTOMA HD20 בהחלט יספק אותך בתור מקרן ראשון ואתה תיהנה ממנו.
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
לא יודע כמה זמן ייקח לUHD להגיע למחירים סבירים אבל HD20 ב3 אלף נשמע כמו אחלה תמורה למחיר.
בקשר לתלייה של המדף מעל המסך גלילה נראה לי שזה לא הכי פרקטי כי זה יהיה מאוד גבוה.
המסך שלי לדוגמא הוא 84 אינץ , תלוי עם שני ווים מהתקרה (בגובה 2.15 או משהו כזה) ואני מאמין שאתה רוצה מסך גדול יותר ואז לא נראה לי שתרצה מדף בכזה גובה
בקשר לתלייה של המדף מעל המסך גלילה נראה לי שזה לא הכי פרקטי כי זה יהיה מאוד גבוה.
המסך שלי לדוגמא הוא 84 אינץ , תלוי עם שני ווים מהתקרה (בגובה 2.15 או משהו כזה) ואני מאמין שאתה רוצה מסך גדול יותר ואז לא נראה לי שתרצה מדף בכזה גובה
יש מצב לתמונה להמחשה..?Yuval11 כתב:לא יודע כמה זמן ייקח לUHD להגיע למחירים סבירים אבל HD20 ב3 אלף נשמע כמו אחלה תמורה למחיר.
המסך שלי לדוגמא הוא 84 אינץ , תלוי עם שני ווים מהתקרה (בגובה 2.15 או משהו כזה) ואני מאמין שאתה רוצה מסך גדול יותר ואז לא נראה לי שתרצה מדף בכזה גובה...
40 שנה לך תיזכור..