לפני כשבועים שדרגתי לאינטרנט 100 מגה עם הוט תשתית בזק בינלאומי ספק.
כמעט כל יום לערך שאני מבצע בדיקת מהירות באתר speedtest
אני מקבל תוצאות שמתאימות למהירות של עשרים -שלושים מגה.
התקשרתי לתמיכה של הוט ואמרו לי שלא ניתן להסתמך על האתר שלא שלהם שיושב באיזו נקודה
בחו"ל ולכן הפנו אותי לאתר שלהם speed.hot.net.il
בהתחלה התוצאה הראתה 100 מגה (אני חושב שיש איזה תוכנה שמראה שמנוי מסוים מתקשר לתמיכה והיא מאפסת את הנתונים שלו או מבטלת את ההגבלת מהירות ככל שזו קיימת - אבל זה קצת פרונואידי מצידי)
בכל מקום לאחר יום יומיים גם התוצאות באתר הזה הראו מהירות של 20 / 30 מגה ולכן שלחו אליי טכנאי שאין לי מושג מה עשה (לא הייתי בבית) ובאותו ערב המהירות הראתה 100 מגה בבדיקות ואולם - איזו הפתעה - היום המהירות חזרה ל-20/30 מגה.
האם זו בעיה של הוט בעיקר הדברים האלו ואלו יפתרו אם אחליט לעבור לתשתית של בזק או שזה מחלה של כולם ?
האם אנשים נוספים פה בתשתית הוט סובלים מהעניין הזה - או שזה ייחודי אליי ?
רק המחשבה להרים טלפון לתמיכה להמתין שעה על הקו שבסוף יגידו לי נשלח לך טכנאי שלא יעשה בסוף כלום מונעת ממני להרים את הטלפון .
מהירות של 20-30 מגה במקום 100 מגה - תשתית HOT
בכל המחשבים זה ככה?
הייתה לי בעיה דומה כשהייתי מחובר להוט, כל פורט שני בהוטבוקס תומך בhalf duplex ולפעמים הווינדוס לא מגדיר את זה טוב במצב אוטומטי... בפורט השני הייתי מקבל 30 מגה לעומת הפורט הראשון הייתי מקבל מקסימום מהירות..
כששיניתי בהגדרות החיבור בווינדוס לhalf duplex 100mb הבעיה הסתדרה.
תבדוק אם זה שונה במחשבים אחרים שמחוברים לרשת, אם לא אז כנראה שהבעיה היא בתשתית או בfirewall כמו שנאמר בתגובה מעלי.
הייתה לי בעיה דומה כשהייתי מחובר להוט, כל פורט שני בהוטבוקס תומך בhalf duplex ולפעמים הווינדוס לא מגדיר את זה טוב במצב אוטומטי... בפורט השני הייתי מקבל 30 מגה לעומת הפורט הראשון הייתי מקבל מקסימום מהירות..
כששיניתי בהגדרות החיבור בווינדוס לhalf duplex 100mb הבעיה הסתדרה.
תבדוק אם זה שונה במחשבים אחרים שמחוברים לרשת, אם לא אז כנראה שהבעיה היא בתשתית או בfirewall כמו שנאמר בתגובה מעלי.