חשיבות זמן תגובה בחיבור אינטרנט
ping הוא הזמן שלוקח לפקטה (חבילת מידע) להגיע מהמחשב שלך לשרת היעד.
כל פקטה שנשלחת עוברת מספר תחנות בדרך. בדרך כלל, ככל שמספר התחנות קטן כך גם זמן התגובה קטן יותר.
בעיקרון זה לא באמת משפיע בגלישה יום-יומית.
יותר לכיוון של משחקי רשת שם זמן התגובה חשוב ואפילו קריטי.
כל פקטה שנשלחת עוברת מספר תחנות בדרך. בדרך כלל, ככל שמספר התחנות קטן כך גם זמן התגובה קטן יותר.
יותר לכיוון של משחקי רשת שם זמן התגובה חשוב ואפילו קריטי.
- fLy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 522 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
הי Smile
לא התכוונתי שהpacket שנשלח חוזר, זה לא רלוונטי...הכוונה היא שהזמן שנמדד הוא לא הזמן בין המחשב שלך ליעד אלא בין המחשב שלך ליעד ובחזרה(Round Trip).
מהמשפט שלך משתמע שהזמן שנמדד הוא חצי מהדרך בפועל.
דורון.
לא התכוונתי שהpacket שנשלח חוזר, זה לא רלוונטי...הכוונה היא שהזמן שנמדד הוא לא הזמן בין המחשב שלך ליעד אלא בין המחשב שלך ליעד ובחזרה(Round Trip).
מהמשפט שלך משתמע שהזמן שנמדד הוא חצי מהדרך בפועל.
דורון.
- Rephael
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
לא משפיע?Smile כתב:ping הוא הזמן שלוקח לפקטה (חבילת מידע) להגיע מהמחשב שלך לשרת היעד.
יותר לכיוון של משחקי רשת שם זמן התגובה חשוב ואפילו קריטי....
-
matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
תודה על התגובות.
הפינג המדובר הוא לשרתים בארץ וזה בעיה כלשהי.
בהתחלה היה לי 25-27 לארץ, נטוויזין שינו כמה דברים כי היה לי בעיה בחיבור (לא קיבלתי מהירות מלאה) ואז זה ירד לפינג של 10
ואחרי שהם המשיכו להתעסק בהגדרות בשרתים שלהם או בחשבון שלי הפינג כרגע לארץ הוא מאוד גבוהה.
יש לי דרך לדרוש שיסדרו את זה ?
הפינג המדובר הוא לשרתים בארץ וזה בעיה כלשהי.
בהתחלה היה לי 25-27 לארץ, נטוויזין שינו כמה דברים כי היה לי בעיה בחיבור (לא קיבלתי מהירות מלאה) ואז זה ירד לפינג של 10
ואחרי שהם המשיכו להתעסק בהגדרות בשרתים שלהם או בחשבון שלי הפינג כרגע לארץ הוא מאוד גבוהה.
יש לי דרך לדרוש שיסדרו את זה ?
כל מה שמתחת ל90 מילי זה לא הרבה . פחות מ50 זה קרוב לאידאלי . לא צריך להתרגש מ40 מילי . מה שחשוב הוא לא רק גובה הפינג אלא גם היציבות שלו. עדיף לקבל 60 קבוע מאשר 40 ממוצע בזמן ש 1 ל20 packets נותן פינג של 500 .
בכל מקרה אם יהיה לך בעיה עם פינג תמיד תוכל להחליף ספק או לקבל מענה מהספק שלך - לספקים יש את ההשפעה העיקרית על הפינג כי דרכם מגיעים לאינטרנט. לעבור מספקית תשתית אחת לאחרת זה לרוב יותר מסובך ולרוב אין בעיות. זה ידוע שבhot יכלול להיות יותר jitter ואולי עומס תשתית (כבר לא סביר כי הם מחברים את רוב הבניינים דרך סיב אז יש פחות אנשים על הקו) . בבזק נדיר מאוד שיש עומס תשתית - זה קרה לי פעם אחת לפני כ3-4 שנים למשך שבוע ואז זה הפסק.
בקשר ליתרונות של 014 מול 013 אני לא יכול לדעת. לי יש 014 + גיימר יותר מ8 שנים ולרוב עם 014 אין בעיות חוץ מהעובדה שהtraffic shaping על youtube לא עובד טוב לפעמים (זה דבר לגיטימי לעשות אבל חבל שלא עובד) . במשחקים לרוב לא היו לי בעיות.
בכל מקרה אם יהיה לך בעיה עם פינג תמיד תוכל להחליף ספק או לקבל מענה מהספק שלך - לספקים יש את ההשפעה העיקרית על הפינג כי דרכם מגיעים לאינטרנט. לעבור מספקית תשתית אחת לאחרת זה לרוב יותר מסובך ולרוב אין בעיות. זה ידוע שבhot יכלול להיות יותר jitter ואולי עומס תשתית (כבר לא סביר כי הם מחברים את רוב הבניינים דרך סיב אז יש פחות אנשים על הקו) . בבזק נדיר מאוד שיש עומס תשתית - זה קרה לי פעם אחת לפני כ3-4 שנים למשך שבוע ואז זה הפסק.
בקשר ליתרונות של 014 מול 013 אני לא יכול לדעת. לי יש 014 + גיימר יותר מ8 שנים ולרוב עם 014 אין בעיות חוץ מהעובדה שהtraffic shaping על youtube לא עובד טוב לפעמים (זה דבר לגיטימי לעשות אבל חבל שלא עובד) . במשחקים לרוב לא היו לי בעיות.