האם "מלחמת העולם Z" הוא סרט תעמולה ציוני?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
avioren פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #1 

מסתבר שהמוסלמים (ושאר "אוהבי" ישראל) לא מרוצים מכך שישראל פותרת את בעית הזומבים,בין היתר בעזרת החומה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4397575,00.html

עושה חשק לרוץ לקולנוע.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

בועזון
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #2 

הרי זה היה ברור שזה יקרה. כבר כשקראתי את הסרט חשבתי על האנלוגיה המעניינת הזאת בין ישראל שמזהה את הבעיה, ומתמגנת בהתאם וכך שורדת יחסית לא לא רע, לבין בניית גדר ההפרדה למול האיום ממזרח. יש כאן דימוי די צורם שלאויבינו לנחילי המון חסר בינה שלכאורה לא ניתן לעצירה, דימוי גזעני אפילו. עם זאת, אי אפשר לברוח מהמציאות - הגדר (טפו טפו טפו) עובדת, וכך גם המחסומים. זאת בלי להגיד מילה על הטבע של האויב כאשר הוא מתגבש לכדי המון....

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #3 

בועזון כתב:הרי זה היה ברור שזה יקרה. כבר כשקראתי את הסרט חשבתי על האנלוגיה המעניינת הזאת בין ישראל שמזהה את הבעיה, ומתמגנת בהתאם וכך שורדת יחסית לא לא רע, לבין בניית גדר ההפרדה למול האיום ממזרח. יש כאן דימוי די צורם שלאויבינו לנחילי המון חסר בינה שלכאורה לא ניתן לעצירה, דימוי גזעני אפילו. עם זאת, אי אפשר לברוח מהמציאות - הגדר (טפו טפו טפו) עובדת, וכך גם המחסומים. זאת בלי להגיד מילה על הטבע של האויב כאשר הוא מתגבש לכדי המון....
...
המחסומים עובדים רק מהצד שלך לא מהצד השני ...

avioren פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

dgent כתב:
בועזון כתב:הרי זה היה ברור שזה יקרה. כבר כשקראתי את הסרט חשבתי על האנלוגיה המעניינת הזאת בין ישראל שמזהה את הבעיה, ומתמגנת בהתאם וכך שורדת יחסית לא לא רע, לבין בניית גדר ההפרדה למול האיום ממזרח. יש כאן דימוי די צורם שלאויבינו לנחילי המון חסר בינה שלכאורה לא ניתן לעצירה, דימוי גזעני אפילו. עם זאת, אי אפשר לברוח מהמציאות - הגדר (טפו טפו טפו) עובדת, וכך גם המחסומים. זאת בלי להגיד מילה על הטבע של האויב כאשר הוא מתגבש לכדי המון....
...
המחסומים עובדים רק מהצד שלך לא מהצד השני ...
...
אפשר הסבר ??

מחסומים בהגדרה אמורים לחסום בעיקר צד אחד.
גם המחסום לחניה בביתי מיועד לחסום חונים בלתי רצויים ,אבל מן הסתם מאפשר כניסה ויציאה מבוקרות.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

הבעיה שהעניין יגלוש לדיון פוליטי שלא כלכך רצוי בפורום בפעם האחרונה שהעלו דברים בנושא .
אבל בכל אופן ההשוואה למכוניות לא ממש במקום . בני אדם הם לא מכוניות וגם למרות המחסומים יש מקומות שאין שום בעיה לעבור בהם לצד הישראלי ובד"כ סובלים דווקא אלה שלא קשורים לטרור...
בוא נסכם שהבעיה הגדולה (לדעתי ) היא YNET ו WALLA שיש להם יותר מדי עוצמה על דעת הקהל הישראלית לטוב ובעיקר לרע.

avioren פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

גם לי אין כוונה להכנס לויכוח פוליטי , ורק אציין שלא השוותי אנשים למכוניות, אלא אנשים לאנשים (נהגים).
מכוניות הן רק כלי תחבורה בידי אנשים...
ואסכם שבנסיבות מסוימות (נסיבות חיינו) חומה גבוהה היא ערובה לשכנות טובה יותר.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

avioren כתב:גם לי אין כוונה להכנס לויכוח פוליטי , ורק אציין שלא השוותי אנשים למכוניות, אלא אנשים לאנשים (נהגים).
מכוניות הן רק כלי תחבורה בידי אנשים...
ואסכם שבנסיבות מסוימות (נסיבות חיינו) חומה גבוהה היא ערובה לשכנות טובה יותר.
...
אין ספק לגבי יעילותה של החומה (Y) היא שונה לגמרי ממחסומים לפי דעתי.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”