הרעיון של "לדפוק התמחות" הוא רעיון מעולה ואפילו אקטואלי. לצערי, הסרט עצמו הוא פרסומת ארוכה ומייגעת ל"גוגל" עם בדיחות לא מצחיקות ועם השטיקים הממוחזרים של אוון וילסון ווינס ווהן.
kaplaey2
חבר ותיק
תגובות: 2338
שליחה
סרט ענק! אחד הטובים שראיתי בזמן האחרון (ועוד בארה"ב בלי תרגום) ונקרעתי מצחוק!
מומלץ בחום
אודין
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
שליחה
מעולם לא נתקלתי בסיקוול לקומדיה מוצלח. זה תמיד מורגש שלא משנה כמה הראשון היה ***, הוא היה *** מקורי ועם נשמה לעומת הממשיך שיש בו רק סימני דולר באישונים.
kaplaey2
חבר ותיק
תגובות: 2338
שליחה
בשביל לראות סרט כזה צריך לבוא מוכנים, לכבות את המוח, להתנתק, ולזרום...
לא בכל סרט צריך להיות עומק, ועלילה, בשביל לספק את החוויה של ה "כיף" לשעה וחצי
ItamarNimrod
כתב קולנוע
תגובות: 739
שליחה
kaplaey2-אני מסכים איתך בקטע של לבוא בלי ציפיות. בדר"כ אני עושה את זה ואז מאוד נהנה, הפעם באתי עם ציפיות כי הטריילר עשה רושם טוב וגם כי מאוד אהבתי את אוון וילסון ווינס ווהן ב"לדפוק חתונה" שהם עשו ביחד לפני 8 שנים.
אודין-לצערי הרב "לדפוק התמחות" הוא לא סרט ההמשך של "לדפוק חתונה" אלא סרט אחר לגמרי. המפיצים הישראליים של הסרט החליטו שבגלל שגם אוון וילסון ווינס ווהן משחקים בו ובגלל שאותם תסריטאים ואותו בית הפקה מעורבים גם בסרט הזה אז הם החליטו לקשר ביניהם כדי שזה יעזור להם עם יחסי הציבור ולכן השם העברי ההזוי. זה די מזכיר לי שאחרי שלזלי נילסן סיים לצלם את "האקדח מת מצחוק" הוא כיכב בלא מעט סרטים שחלקם לא היו בכלל קומדיות ובגלל שהוא הופיע על הפוסטר המפיצים הישראליים פשוט כתבו "מת מצחוק" כתוספת לשם העברי של אותו סרט (המליונר, החלל, דרקולה, הבלש וכ'ו). אותו דבר גם על כל סרט שבו היו מעורבים ילדים ויצא אחרי "מותק הילדים התכווצו" (מותק הילד השתגע/התנפח, מותק התאומות התחלפו וכ'ו).
אודין
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
שליחה
נכון מאוד אני זוכרת שראיתי מותק הילד השתגע לפני הרבה שנים, ולא הבנתי איפה ריק מורניס ומה הקשר בכלל
מאוד אוהבת את וינס ווהן, מקווה שיחזור לימי הזוהר שלו...