שרשור תגובות: Yamaha מכריזה על קדם-מגבר ומגבר על ראשונים לסדרת ה- AVENTAGE

חדשות ועדכונים של HT Magazine
avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9037
נתן תודות: 1582 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

שליחה #1 

11.2 Channel AV Preamplifier
CX-A5000

11 Channel Power Amplifier
MX-A5000

זמין החל מאוגוסט. הקרוב..
YAMAHA - איזה לוק...
 YAMAHA - איזה לוק...
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #2 

ה MX נראה כמו מפלצת הגברה של 11 ערוצים...
גם המחיר wow 8O

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

הוא באמת נראה מפלצת - מרשימה ואלגנטית ביותר לדעתי. עיצוב נקי, מינימליסטי ונעים לעין.
מה הולך בפנים זה כבר שאלה אחרת... 8)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46370
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שרשור תגובות: Yamaha מכריזה על קדם-מגבר ומגבר על ראשונים לסדרת ה- AVENTAGE

שליחה #4 

למאמר: Yamaha מכריזה על קדם-מגבר ומגבר על ראשונים לסדרת ה- AVENTAGE

תמונה

סדרת ה- AVENTAGE נחשבת לאחת המוצלחות שחברת Yamaha הוציאה מעולם, עם איכות מוצר גבוהה וביצועים תואמים. החברה החליטה שהגיע הזמן להוציא את התותחים הכבדים והיא הכריזה על קדם-מגבר חדש בסדרה אשר מלווה עם מגבר תואם. עם מערך של 11.2 עבור קדם-המגבר ומגבר ייעודי עם הגברה ל- 11 ערוצים, החברה לא חסכה במאומה על מנת להציג רכיבים שיתאימו בול לקולנוע חלומות.

קדם-המגבר מדגם CX-A5000 AV והמגבר מדגם MX-A5000, עוצבו עם התאמה עיצובית ואיכותית אשר תואמת את שאר הדגמים לסדרת ה- AVENTAGE. קדם-המגבר, עושה שימוש בזוג ממ ...

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #5 

תודה על הסקירה זיו :D
הקדם מגבר פשוט ניראה חלומי
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

Adix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 744
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

בהחלט מרשים ומעורר תאבון

שליחה #6 

איכשהוא אני לא קונה את זה שרסיבר "רגיל" יכול לסחוב יותר מ 5 רמקולים וגם זה בקושי, אלא אם מדובר במפלצת אמיתית, וכאלו ימהה כבר לא מיצרים.
מגבר חיצוני בהחלט פותר את הבעיה.

והנה הקישור:
http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... 0_black_u/

Adix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 744
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

Re: בהחלט מרשים ומעורר תאבון

שליחה #7 

Adix כתב:איכשהוא אני לא קונה את זה שרסיבר "רגיל" יכול לסחוב יותר מ 5 רמקולים וגם זה בקושי, אלא אם מדובר במפלצת אמיתית, וכאלו ימהה כבר לא מיצרים.
מגבר חיצוני בהחלט פותר את הבעיה.

והנה הקישור:
http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... 0_black_u/
...
עכשיו השאלה כמה זה 3000 דולר בשקלים??? 8)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7438
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #8 

56 ליברות -כ-25.5 ק"ג ל-11 ערוצי הגברה(כל אחד "אמור" להביא 150 וואט נקי) 8O :מבולבל:
נו באמת :roll:

עדיף להביא שני XPA5 של אימוטיבה :!: :!: (ללא קשר אפילו ל-YAMAHA הזה)

מה עוד שאני בטוח שמבחינה סונית, ה-EMOTIVA ילעס את ה-"דבר הזה" 8)

אם את ה-LX90 "המהולל" עם כוח של מעל 300 וואט ICE-POWER שאמור להיות מרשים ביותר בגרסת ה-90, ה-EMOTIVA (אצלי לפחות) היה נשמע הררררבה יותר נקי, קולנועי, מלא, גדול, נעים, דינאמי, עם משקל (שאני אמשיך.... :mrgreen: ).

בקיצר מי שממש YAMAHA פריק (אבל ממש) ולא יכול לראות שום דבר חוץ מהלוגו שלהם ב-RACK שלו שיהנה מהסט הזה "so called" פרה-פרו-מגבר.

תוספת: מוזר שאין בפרוססור THX ULTRA 2 (לא שזה מדד למשהו אקספציונאלי-בטח לא במחיר) אבל יש לו את הייתרונות שלו במיוחד עבור קולנוע ביתי.
THX עובדים עם CROSS בשם butterworth ועם SLOP (עקומה/גבהה) של 24db OCTAVE על 80hz, משמע העקומה הזו כ-post prosses (עיבוד נוסף) בהחלט מעולה שמיעתית לסרטי קולנוע בבית ובאקוסטיקה לא פשוטה ועושה את ההבדל תלוי בציוד ובחדר ובעיקר בסביבה. אבל ההבדל שמיע בהחלט ולרוב לחיוב :!:
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 31/07/2013 15:49, נערך 6 פעמים בסך הכל.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

גם המחיר wow 8O
...
[/quote]

טלHD תסביר לי בבקשה מה WOW שם בדיוק (מבחינת מחיר) :מבולבל: :?:
3000$ למגבר ו-3000$ לפרוססור הזה.

*הדבר היחיד שמשמח הוא:
שימוש ב-ESS Technology Sabre32 Ultra
שכאמור הוא אחלה DAC-מניסיון דומה עם OPPO 95

אגב טל אם רוצה באמת להיות ב-WOW אמיתי לך על הסט הזה:

http://www.avsforum.com/t/849455/denon- ... tures-info

כיום ניתן להשיגו משמעותית פחות מהמחיר שה-YAMAHA הזה נמכר/יימכר :!:
ואגב אני מדבר על המשודרג שיצא בגרסת 3D.

זה אם כבר WOW אמיתי מהמותגים המוכרים:
(רק המגבר שוקל מעל 60 ק"ג) :wink:
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 31/07/2013 16:39, נערך 3 פעמים בסך הכל.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

איתי - מה הסיפור ?!
שמעת אותו שאתה כ"כ בטוח שהוא "ילעס" אותו ?
אגב, בטח ייקח לו הרבה זמן כי בטח בישלו אותו יותר מדי אז הוא נהיה כמו סולייה זה לא יורד בגרון...
אם הצליחו להפחית במשקל באמצעות חומרים כאלה ואחרי - מה נהיית לנו מדען אטום עכשיו ? 8O
(n)

תרגיש חופשי להמשיך, מי שפריק פה הוא אתה עם האובססיביות שלך לציוד האישי שלך שברגע שהוא באמתחתך אזי הוא הכי טוב בעולם. חבל שאתה לא ממנף את הידע שיש לך למקומות טובים יותר...
(n) #2

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

avihuli כתב:איתי - מה הסיפור ?!
שמעת אותו שאתה כ"כ בטוח שהוא "ילעס" אותו ?
אגב, בטח ייקח לו הרבה זמן כי בטח בישלו אותו יותר מדי אז הוא נהיה כמו סולייה זה לא יורד בגרון...
אם הצליחו להפחית במשקל באמצעות חומרים כאלה ואחרי - מה נהיית לנו מדען אטום עכשיו ? 8O
(n)

תרגיש חופשי להמשיך, מי שפריק פה הוא אתה עם האובססיביות שלך לציוד האישי שלך שברגע שהוא באמתחתך אזי הוא הכי טוב בעולם. חבל שאתה לא ממנף את הידע שיש לך למקומות טובים יותר...
(n) #2
...
באת עם הפרסום הזה בשיא ההתלהבות ורציתי לדעת על מה ההתלהבות :roll:
מה הקשר לציוד שלי עכשיו 8O
יש יותר טוב ויש פחות טוב.

אתה לוקח אישי כי אתה אוהב מאוד את המותג הזה וזה לגיטימי (f) (b)
אם הצליחו להפחית במשקל באמצעות חומרים כאלה ואחרי
...
:lol:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46370
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #12 

צריך לבדוק אם הסדרה החדשה של Yamaha מבוססת הגברה דיגיטלית, אבל במידה וכן, אין יותר מידי חשיבות למשקל הרכיב עבור ההגברה שנרשמה. דוגמה להגברה כזאת שנבדקה אצלנו הינם המונובלוקים של Seymour AV מדגם Ice Block 10001, עם 1000W למגבר במשקל 5.5Kg

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

ziv_r כתב:צריך לבדוק אם הסדרה החדשה של Yamaha מבוססת הגברה דיגיטלית, אבל במידה וכן, אין יותר מידי חשיבות למשקל הרכיב עבור ההגברה שנרשמה. דוגמה להגברה כזאת שנבדקה אצלנו הינם המונובלוקים של Seymour AV מדגם Ice Block 10001, עם 1000W למגבר במשקל 5.5Kg
...
צודק זיו, אמנם YAMAHA לא נודעת למיטב ידיעתי כחברה בעלת הגברה דיגיטלית אבל אולי אני טועה...
זה בהחלט נכון עניין המשקל בהקשר להגברה דיגיטלית ואפשר לראות זאת היטב במגברי sunfire למשל שהם אדירי וואטים/כוח ומעט יחסית שוקלים בגלל השימוש בהגברה דיגיטלית.

אגב זיו אך נשמע ה- Seymour AV מדגם Ice Block 10001, עם 1000W למגבר במשקל 5.5Kg :?:
(במוזיקה בעיקר) :?:

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

איתי - איך אתה מבין שבאתי בהתלהבות ?!
בגלל שרשמתי WOW ? זה הרי נתון לפרשנות... אולי WOW מבחינת המחיר, אולי מבחינת הלוק, אולי מבחינת זה שהם הפרידו ל- 2 מרכיבים ועוד...

ומה הקשר לציוד האישי שלך, אתה שואל ?
אתה בעצמך רשמת והכנסת אותו:
אם את ה-LX90 "המהולל" עם כוח של מעל 300 וואט ICE-POWER שאמור להיות מרשים ביותר בגרסת ה-90, ה-EMOTIVA (אצלי לפחות) היה נשמע הררררבה יותר נקי, קולנועי, מלא, גדול, נעים, דינאמי, עם משקל (שאני אמשיך.... :mrgreen: ).
...
ואגב, ממש לא לוקח אישי. אם תעבור על כל ה- 1428 הודעות קודמות שלי עד כה, תמצא שזו ההודעה הראשונה שבה אני מתייחס כביכול "למתקפה" על ימהה. לא שזה מפריע לי אתה יכול לרשום מה שבא לך כי זו זכותך וזו דעתך אבל מה "שהקפיץ אותי" זו ההתנסחות "הנמוכה" שלך (ציטטות כדוגמת: נו באמת... :roll: , ילעס את "הדבר הזה", so called וכו').
אם כ"כ רצית לדעת על מה ההתלהבות אזי יכולת (לדעתי כמובן) לשאול ולכתוב את הדברים בצורה אחרת.
כפי שרשמתי לך - קח את הידע שלך למקום חיובי ולדיון פורה ומלמד ולא למקום מתנשא ויהיר...

שורה תחתונה - לא שמעת ולא בדקת, אזי דעתך (לדעתי) בנושא זה שווה לקליפת השום.
ותרשה לי להעניק לך גם פרח חזרה (f) אפילו שתיים (f) (f)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

avihuli כתב:איתי - איך אתה מבין שבאתי בהתלהבות ?!
בגלל שרשמתי WOW ? זה הרי נתון לפרשנות... אולי WOW מבחינת המחיר, אולי מבחינת הלוק, אולי מבחינת זה שהם הפרידו ל- 2 מרכיבים ועוד...

ומה הקשר לציוד האישי שלך, אתה שואל ?
אתה בעצמך רשמת והכנסת אותו:
...
ואגב, ממש לא לוקח אישי. אם תעבור על כל ה- 1428 הודעות קודמות שלי עד כה, תמצא שזו ההודעה הראשונה שבה אני מתייחס כביכול "למתקפה" על ימהה. לא שזה מפריע לי אתה יכול לרשום מה שבא לך כי זו זכותך וזו דעתך אבל מה "שהקפיץ אותי" זו ההתנסחות "הנמוכה" שלך (ציטטות כדוגמת: נו באמת... :roll: , ילעס את "הדבר הזה", so called וכו').
אם כ"כ רצית לדעת על מה ההתלהבות אזי יכולת (לדעתי כמובן) לשאול ולכתוב את הדברים בצורה אחרת.
כפי שרשמתי לך - קח את הידע שלך למקום חיובי ולדיון פורה ומלמד ולא למקום מתנשא ויהיר...

שורה תחתונה - לא שמעת ולא בדקת, אזי דעתך (לדעתי) בנושא זה שווה לקליפת השום.
ותרשה לי להעניק לך גם פרח חזרה (f) אפילו שתיים (f) (f)
...
דווקה את ההתלהבות שלך מ-YAMAHA אפשר לראות בלא מעט שרשורים ושוב זה בסדר גמור ולגיטימי ותרגיש חופשי, סתם ציינתי :mrgreen:

ההשוואה עם ה-90 לא קשורה לציוד שברשותי, אך הגעת לזה :מבולבל:
כמו כל אחד פה שניסה והשווה בביתו והגיע למסקנות כאילו ואחרים ויותר מזה גם החליט להשאיר את המוצר שאותו הוא התחבר והעדיף יותר היא זהה למה שרשמתי, אבל בדיוק :!:
לא חושב שאני צריך להסביר עצמי בנושא אני חושב שאני מספיק מובן, התייחסתי ל-EMOTIVA כדוגמא למגבר שמבחינת עלות מול תועלת מול ה-YAMAHA הזה לטעמי עדיף (כבר לא מדבר על איכות) אלא מבחינת כדאיות, ונתתי דוגמא ליכולות שלו כאשר הם עמדו צד לצד עם ה-90 של פיוניר שכל המגזינים למינהם "נשפכו" ממנו - שגם זה תמוה בעיניי (ואוזני), (אני לא מתכוןן לבקר פה את ה-90 כבודו במקומו מונח הכל יחסי בחיים), ואין מה לעשות כסף שיוצא מכיסנו הוא הדרייב ואם קבלנו במחיר הרבה יותר משתלם מוצר שאולי אף טוב ממוצר שעולה פי 3 אז יותר ממצויין-זו לפחות האקסיומה שלי בנושא.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

איתי ידידי - העיקר שטוב לך... (Y) אין לי מה להיכנס איתך "לדיון" על נושא ההתלהבות שלי. מזל שניתן לבחון אותן שחור ע"ג לבן - נפלאות הרשת 8)

לרשום בליל ענף של קשקושים וברבורים על מוצר שעדיין לא הושק בשוק בכלל ולא שמעת אותו במו אוזנייך ולרשום עוד שלא כדאי ועדיף בכלל 2 אימוטיבות או "שקר כלשהו" אחר זה שטויות במיץ פטל מתוק.
זה אלא אם כן יש לך יכולות טלפתיה שאני אשמח שתשלח אותי למקום שעשית את הקורס הזה בו.
פתאום אתה כבר לא מדבר על איכות אלא על הכדאיות. אם היית שומע במו אוזנייך אז הייתי אומר וואלה - יש מצב שהבחור צודק.
אבל יכול להיות שהמחיר שלו שווה את התמורה שהוא נותן ? מי יודע ?!
אולי אני אנסה לעשות קורס חליפין של "ההתלהבות שלי" תמורת כסף ואז אוכל לקנות את היחידות ולהזמין אותך לסשן האזנה קצר.
מתאים ?

יאללה - מיצינו הדיון והנקודה לדעתי. אפשר לחזור לדיון באמת מעניין ולא לטחינת מים אם בא לך...
מצ"ב תמונה של קליפות שום... :-)
 מצ"ב תמונה של קליפות שום... :-)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

(U) אביהולי
תשמע, ניסיון רב אין לך, הדברים ששמעת בחייך אני בספק :roll: , נוסח דבריך מצייר לי תמונה יפה, תמשיך בעקשנות שלך כמו שהתעקשת בזמנו שהנגן של yamaha ״עדיף״ על הoppo (לא אמרת במילים-אבל הבנו שאתה הולך עם הראש בקיר)
ובסוף קנית ימאהה (בגלל שזה ימאהה :מבולבל: ותתחדש), על תספר לי סיפורים גם אם יוכיחו לך שהימאהה הזה לא משהו בכלל עדיין תחשוב שהוא משהו משהו וזה זכותך.
עוד אתה טוען שהניסיון שלי ״שקרי״ - אך אתה מעז לטעון כך :evil: , במקומך הייתי מוריד את הפרופיל. :?
יאללה שיהיה לך ערב מגניב. (b)
סיימתי פה.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

itay123 כתב:(U) אביהולי
תשמע, ניסיון רב אין לך, הדברים ששמעת בחייך אני בספק :roll: , נוסח דבריך מצייר לי תמונה יפה, תמשיך בעקשנות שלך כמו שהתעקשת בזמנו שהנגן של yamaha ״עדיף״ על הoppo (לא אמרת במילים-אבל הבנו שאתה הולך עם הראש בקיר)
ובסוף קנית ימאהה (בגלל שזה ימאהה :מבולבל: ותתחדש), על תספר לי סיפורים גם אם יוכיחו לך שהימאהה הזה לא משהו בכלל עדיין תחשוב שהוא משהו משהו וזה זכותך.
עוד אתה טוען שהניסיון שלי ״שקרי״ - אך אתה מעז לטעון כך :evil: , במקומך הייתי מוריד את הפרופיל. :?
סיימתי פה.
...
אוי איתי, איזה שטויות אתה רושם ?
הנה הודעה כאן שרשום מפורשות שהאופו טוב יותר מהימהה. תעשה טובה אל תסלף את הדברים.
אכן לטעמי הוא "עדיף" מהסיבות הספציפיות שציינתי בצורה ברורה באותה הודעה.
ושוב העדיפות שלו אינה חייבת להיות ברמה המקצועית / איכותית. לי היו דברים אחרים חשובים יותר ולכן קניתי את הימהה ולא את האופו בסופו של דבר.
סילוף #2 ממש לא רשמתי שהניסיון שלך הוא שקרי. ההיפך הוא הנכון ואף המלצתי לך (בידידות רבה) לקחת את הניסיון הנ"ל למקום חיובי אבל אתה ממשיך להתעקש "ללכת עם הראש בקיר..." כהגדרתך.

כפי שרשמתי וארשום שוב (אולי לא הסברתי את עצמי בצורה ברורה עד כה) לגבי מהות הדיון הזה איתך - כל עוד לא שמעת במו אוזנייך את המוצר אתה לא יכול "לחרוץ" את גורלו ולפזר אמירות שלא מחזיקות מים.
מניח שאתה לא צריך שאשלוף לך עכשיו מאות הודעות של משתמשים שונים כולל אתה שאומרות: "קח כמה דיסקים שאתה אוהב ומכיר, תיגש לחנות מתמחה, תקשיב ותראה למה התחברת..."
אגב "הטענה" שלי אינה מכוונת ספציפית לימהה אלא רלוונטית לכל מוצר ומותג אחר כמובן.
מניח שעל זה תסכים איתי לפחות... וגם יכול מאוד להיות שאם יזדמן לך להאזין ליחידות הללו אולי תחשוב אחרת ?
האם יש סיכוי אפילו קטן לזה או שאתה מקובע בדעתך ?

אתן לך דוגמא למה אני מתכוון: זה כמו שאני ארשום לך שהרמקולים הקדמיים שלך בוודאות נשמעים פחות טוב מה- B&W שנראים כמעט אותו דבר כי הם עולים הרבה פחות מיצירת המקור.
עכשיו האם זה נכון או לא - אין לי שמץ של מושג ולכן אני לא חווה דעה כי לא הקשבתי להם במו אוזניי.
על פניו הייתי רוצה להאמין ואני מניח שה- B&W אמורים להיות טובים יותר כי הם יותר יקרים משמעותית מה- SAG.
האם זה בפועל באמת ככה - לא יודע כי לא הקשבתי להם ולכן אני לא "חורץ" את גורלם.
לא תמיד צריך ניסיון, לפעמים מספיק גם השכל הישר... (b)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #19 

avihuli כתב:
itay123 כתב:(U) אביהולי
סיימתי פה.
...
אוי איתי, איזה שטויות אתה רושם ?
הנה הודעה כאן שרשום מפורשות שהאופו טוב יותר מהימהה. תעשה טובה אל תסלף את הדברים.
אכן לטעמי הוא "עדיף" מהסיבות הספציפיות שציינתי בצורה ברורה באותה הודעה.
ושוב העדיפות שלו אינה חייבת להיות ברמה המקצועית / איכותית. לי היו דברים אחרים חשובים יותר ולכן קניתי את הימהה ולא את האופו בסופו של דבר.
סילוף #2 ממש לא רשמתי שהניסיון שלך הוא שקרי. ההיפך הוא הנכון ואף המלצתי לך (בידידות רבה) לקחת את הניסיון הנ"ל למקום חיובי אבל אתה ממשיך להתעקש "ללכת עם הראש בקיר..." כהגדרתך.

כפי שרשמתי וארשום שוב (אולי לא הסברתי את עצמי בצורה ברורה עד כה) לגבי מהות הדיון הזה איתך - כל עוד לא שמעת במו אוזנייך את המוצר אתה לא יכול "לחרוץ" את גורלו ולפזר אמירות שלא מחזיקות מים.
מניח שאתה לא צריך שאשלוף לך עכשיו מאות הודעות של משתמשים שונים כולל אתה שאומרות: "קח כמה דיסקים שאתה אוהב ומכיר, תיגש לחנות מתמחה, תקשיב ותראה למה התחברת..."
אגב "הטענה" שלי אינה מכוונת ספציפית לימהה אלא רלוונטית לכל מוצר ומותג אחר כמובן.
מניח שעל זה תסכים איתי לפחות... וגם יכול מאוד להיות שאם יזדמן לך להאזין ליחידות הללו אולי תחשוב אחרת ?
האם יש סיכוי אפילו קטן לזה או שאתה מקובע בדעתך ?

אתן לך דוגמא למה אני מתכוון: זה כמו שאני ארשום לך שהרמקולים הקדמיים שלך בוודאות נשמעים פחות טוב מה- B&W שנראים כמעט אותו דבר כי הם עולים הרבה פחות מיצירת המקור.
עכשיו האם זה נכון או לא - אין לי שמץ של מושג ולכן אני לא חווה דעה כי לא הקשבתי להם במו אוזניי.
על פניו הייתי רוצה להאמין ואני מניח שה- B&W אמורים להיות טובים יותר כי הם יותר יקרים משמעותית מה- SAG.
האם זה בפועל באמת ככה - לא יודע כי לא הקשבתי להם ולכן אני לא "חורץ" את גורלם.
לא תמיד צריך ניסיון, לפעמים מספיק גם השכל הישר... (b)
...
אביהולי

כתבת:
לרשום בליל ענף של קשקושים וברבורים על מוצר שעדיין לא הושק בשוק בכלל ולא שמעת אותו במו אוזנייך ולרשום עוד שלא כדאי ועדיף בכלל 2 אימוטיבות או "שקר כלשהו" אחר זה שטויות במיץ פטל מתוק.
...
מה אני אמור להבין מזה :מבולבל: :roll:
...
ללא קשר מציע לך לשמוע אפילו את האמא של ה-entry level של החברה הזו-מי יודע אולי תכניס סוף סוף HIGH END הביתה.
...
קשקוש :!:

אני לא רוצה להתחיל להיכנס לדיון עליהם, בטח לא לפני אנשים שאין להם מושג קלוש על מה מדובר, בו רק נאמר דבר כזה שה"גולם קם על יוצרו" תופס מאוד בעניין זה, אין שום קשר בין שתי החברות פרט לכמה סממנים חיצונים שאפשר לפרשם בהרבה פרשנויות.
תוספת קטנה עם כבר מדברים על עלויות ה-801 נאוטילוס (הרמקול שהsag500 מזוהה איתו מבחינה חיצונית) תומכר ב-10,000$ (עם כל השיווק האגרסבי שלהם וכל ההייפ שלהם ועם כל המתן תשלום לכל מגזין בזמנו שייקר גם את המוצר) לפני יותר מעשור, ה-SAG-500 מתומכר ב-7200$ היום, האמת התמכור לטובת ה-500 :mrgreen:
ולטעמי גם עדיף מה801 נאוטילוס בכל הקשור לסוניות (אבל כאמור זו דעתי וניסיוני) :!:

שמעתי פעמיים בחיי את ה801 נאוטילוס אצל חברים טובים זה בם מה שגרם לי לרכוש את ה801 מטריקס בזמנו , שמעתי עם ציוד דומה לשלי והתוצאה הייתה מעולה / אבל התוצאה עם ה500 מצויינת שוב לדעתי וטעמי האישי.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #20 

שרשמתי "או שקר כלשהו אחר" הכוונה הייתה לשם קוד, קרי כל מותג או מוצר אחר, לכן זה במרכאות.
באותה מידה יכולתי לרשום: ועדיף בכלל 2 אימוטיבות או "משה / דוד / ציון" אחר וגו'...

שאתה רושם "אולי תכניס סוף סוף ציוד HIGH END הביתה" זה שוב מתנשא ויהיר... כאילו אתה אומר שהציוד שיש לי לא מספיק טוב בעינייך ?!
אנחנו בתחרות או משהו כי לא שמעתי את שריקת הפתיחה.
באותה מידה יכולת לרשום:
"ללא קשר מציע לך לשמוע אפילו את האמא של ה-entry level של החברה הזו-מי יודע אולי תרצה להכניס בעקבות כך ציוד שהוא יותר HIGH END הביתה לעומת מה שיש לך כעת." נכון זה נראה יותר טוב ככה ?

יופי, אז אנחנו מסכימים שלאור כך ששמעת את ה- SAG והם טובים יותר לדעתך מה- B&W בחרת בהם כי הם עדיפים בעינייך על בסיס נסיונך האישי.
עכשיו לצורך המשך הדוגמא (ומזכיר לך שלא שמעתי אותם): אם הייתי רושם וקובע חד משמעית שה- B&W יותר טובים מה- SAG כי הם עולים יותר (ומה שיותר יקר נחשב יותר טוב) והם גם רפליקה של "המקור", זה לא היה "מקפיץ" אותך ?!
זה בדיוק מה שניסיתי לומר וזה אגב מה שמשתמע מדברייך בהודעות הקודמות.
לכן אתה לא יכול לרשום שהימהה הוא לא "____________" (ותבחר איזו מילה שאתה רוצה), כי לא שמעת אותו באוזנייך.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”