אני מנסה קצת את XBMC לאחר שנים עם MediaPortal (חייב טלויזיה).
בכל אופן, באותה הזדמנות אני מנסה גם להפטר מהשלט ומנסה לעבור למכשיר Android נוסף שהיה בבית ומותקן עליו Yatse.
אבל... השלט החביב (Harmony One) ידע לשלוט בטלויזיה, במחשב וברסיבר בו זמנית. Yatse קצת פחות...
אז טלויזיה - לא קריטי (רק כיבוי והדלקה), אבל שליטה בווליום של הרסיבר מאוד קריטית לי.
להבנתי, אפשר לשלוט בווליום של הרסיבר דרך המחשב ע"י שימוש ב EventGhost וכל מיני כאלה, אבל פקודות מה Yatse לא יגיעו לשם (אלה לא פקודות IR). אז האם בכל זאת יש פתרון לבעיה?
תודה לעוזרים!
האם יש דרך לשלוט בווליום הרסיבר דרך XBMC?
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- shlomico
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 708
לא עשיתי את זה אבל יש אפשרות להפעיל פקודות כש XBMC מבצע משהו (למשל הורדת ווליום) , ע"י כתיבת סקריפטים בפייטון ,
אפשרות אחרת אולי היא תוסף ל XBMC שנקרא commands אבל בפעם האחרונה שראיתי הוא שבור בריפוזיטורי
מצטער שאין לי יותר לתרום
אפשרות אחרת אולי היא תוסף ל XBMC שנקרא commands אבל בפעם האחרונה שראיתי הוא שבור בריפוזיטורי
מצטער שאין לי יותר לתרום
- dhead666
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2975
תשאל זאת בפורום xbmc עם השילוב של usb cec, בתנאי כמובן שהרסיבר שלך נתמך.
- dhead666
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2975
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
מעולה. תודה לשניכם!
מה שקרה בסוף - אשתי לא הפסיקה להתלונן, בטענה ש"התוכנה החדשה הרבה יותר מסובכת ולא נוחה כמו הישנה". האמת, מבין אותה. XBMC הרבה פחות טובה בכל מה שקשור לשידורי טלויזיה, ובזה אשתי משתמשת לא מעט.
וכנראה שזאת ההכוחה הסופית שגם MediaPortal הכבדה והמסובכת להגדרה, אם פעם אחת יושבים ומסדרים אותה, יכולה להיות פשוטה ויעילה יותר מ XBMC.
בקיצור - חזרנו ל MediaPortal בשילוב עם Harmony.
מה שקרה בסוף - אשתי לא הפסיקה להתלונן, בטענה ש"התוכנה החדשה הרבה יותר מסובכת ולא נוחה כמו הישנה". האמת, מבין אותה. XBMC הרבה פחות טובה בכל מה שקשור לשידורי טלויזיה, ובזה אשתי משתמשת לא מעט.
וכנראה שזאת ההכוחה הסופית שגם MediaPortal הכבדה והמסובכת להגדרה, אם פעם אחת יושבים ומסדרים אותה, יכולה להיות פשוטה ויעילה יותר מ XBMC.
בקיצור - חזרנו ל MediaPortal בשילוב עם Harmony.