מכונת קפה לבר

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
שלח תגובה
urich פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 401
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #1 

שלום אז ככה אני מחפש מכונת קפה ומטחנה לבר גדול, אני שוקל כרגע כמה אופציות בהן השכרה, קנייה (חדש או יד שנייה), או לבקש מכונה מחברה שתספק לי את הקפה (השאלה היא על כמה קפה אני צריך להתחייב).
כרגע להערכתי מדובר על סדר גודל של 10-20 כוסות קפה ליום ולא יותר כשכוונה היא לתת חוויה שלמה ללקוחות שישבו לארוחה ורוצים קפה ליד הקינוח. אין לנו כוונה לנפח גדול מזה!

אני אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון למה אני צריך לחפש סדר גודל תקציב וכו,
רגע אני בכיוון של מכונה HX ראש אחד שיהיה אפשר להקציף ולהכין קפה בו זמנית בחיבור ישיר (ברור לי שאצטרך גם מרכך) מטחנה סטנדרטית וזהו. כמובן חשובה אמינות עם מינימום תחזוקה ונוחות תפעול (לא מתאים מכונה שמצריכה יותר מדי משחק עם גלישת טמפרטורות CF או HF וכו'.
חשוב שהמכונה תוכל לעמוד בהכנה של 6-8 כוסות רצוף אם שולחן גדול ירצה גם קפה בסוף הארוחה .

עוד משהו עדיף גודל קומפקטי אין לנו צורך במכונה מרשימה במיוחד אלא במכונה שפשוט תעשה את העבודה.

בעלי עניין אתם יותר ממוזמנים לפנות אלי בפרטי.

NEGRO
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 1098
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 252 פעמים

שליחה #2 

אני לא רואה חברה שתספק מכונת קפה ומטחנה לצריכה כזו נמוכה.
לדעתי אתה צריך לקנות או להשכיר , חשוב שתשים לב לנושא של תקלות ולכן אם אתה קונה תיצור קשר עם מעבדה למקרה של תקלות, אם אתה משכיר הם כבר ייתנו לך אחריות על כך.
לגבי איזו מכונה, אתה צריך יחסית מכונה עם דוד גדול , אם אתה יכול להיתקל בשולחן של 6-8 אנשים, אני מאמין שאתה צריך 2 ראשים, אחרת הראשון יסיים את הקפה כשהאחרון עוד לא יקבל אותו.
גלעד שמחי
מומחה לקליית קפה

http://negro.co.il/

urich פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

מבחינת הקפה הסיכוי שכל השולחן יזמין אספרסו באמת נמוך (שולחנות של 8 איש מבחינתי זה הWORST/BEST CASE SCENRIO) , ככה שלא נראה לי חמור מבחינת שירות להגיש בהתחלה את 4 הפוכים ואחר כך אספרסו, הדבר כן יכול להתקבל בהבנה מאחר ואנחנו לא בית קפה לא ומשווקים את עצמנו כאחד, אלא הקפה זה עוד משהו שיש לנו. (חוץ מזה אנחנו נעשה רק הפוך קטן ככה שאפשר להכין עם סלסילה כפולה שני הפוכים בו זמנית) כלומר 4 מנות ברצף צריכות לקחת 2-3 דקות בערך תקן אותי אם אני טועה).
דוד גדול אני מסכים במיוחד אם נוציא גם שתייה חמה כמו תה מהמכונה.

לפי מה שאני רואה השכירות היא האופציה הכי טובה כרגע ובהמשך נעשה רכישה אם נראה הצדקה לעניין.

NEGRO
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 1098
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 252 פעמים

שליחה #4 

אם לא יהיה לך דוד גדול המכונה תמשוך מים ותצטרך לחכות שהיא תתחמם , זאת בהנחה של כמה כוסות ברצף.
זה נכון שייקח בערך דקה וחצי להוציא 2 הפוכים כולל זמן הקצפה , הבעיה היא שהראשונים יצטרכו לחכות לאחרונים דקה וחצי אבל אם אתה מאמין שלקוחותיך יקבלו את זה בהבנה זו החלטה שלך ואתה מכיר את העסק שלך יותר ממני.
אני לא יודע מה קצב העבודה בבר שלך אבל תזכור שאתה מנטרל את הברמן שלך כפול זמן עם מכונה של ראש אחד מול 2.
בהצלחה
גלעד שמחי
מומחה לקליית קפה

http://negro.co.il/

urich פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

עניין ההשבתה של ברמן/ית זה מה שמנע מאיתנו להכניס מכונה עד היום, מצד אחד בתחילת השבוע ושעות הערב הברמן והמלצרים פנויים להכין קפה, מצד שני בחמישי בערב אין דקה לנשום ובטח שלא להקציף חלב. למרות שנדיר שבשעות האלו יבקשו קפה...

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #6 

תתחיל בפבוריטה ראש 1 משומשת - מכאן תראה כמה להמשיך.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

shlomyga
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1403
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 126 פעמים

שליחה #7 

דבוטאנט כתב:תתחיל בפבוריטה ראש 1 משומשת - מכאן תראה כמה להמשיך.
...
(Y) פבוריטה ראש אחד עם דוד של 7.5 ליטר, סוס עבודה אמיתי תתאים בול לצרכים שאתה מתאר.

docfeelgood
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #8 

כל מכונה בגודל הזה תצטרך קולינג פלש או וורמינג פלש
על אחת כמה וכמה לה פבוריטה

הידועה בציבור כשורפת קפה סידרתית :רובה:

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #9 

docfeelgood כתב:כל מכונה בגודל הזה תצטרך קולינג פלש או וורמינג פלש
על אחת כמה וכמה לה פבוריטה

הידועה בציבור כשורפת קפה סידרתית :רובה:
...
(Y) במיוחד אם זו מכונה שתעמוד דקות ארוכות של המתנה בין כוס לכוס, חייבים קולינג פלאש.
גם אני לא אוהב את הפבוריטה. קפה שרוף לגמרי.

עדיף לקנות אוסקר משומשת בגרוש וחצי. מכונה יותר קטנה, עמידה מאוד ומתאימה בדיוק לצרכים.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”