התחברות ל-Yes, האם ניתן לשפר את הרשת הביתית על הדרך?
אני גר בדירה בה יש ממ"ד בו כרגע נמצא נתב אליו מחוברים 2 מחשבים חוטית.
מעבר לכך בחדר נוסף יש מחשב ובנוסף בסלון ממוקם HTPC, שניהם מחוברים אלחוטית ל-Hotbox שנמצא בממ"ד . הגלישה... על הפנים.
אני ככל הנראה עורק ל-Yes בימים הקרובים. מדובר בחבילה הכוללת VOD, מולטירום וכיו"ב.
שאלתי הנה, האם אוכל להסתייע בהתקנה של Yes כדי לחבר את המחשבים שלי ולהנות מחיבור שיאפשר גלישה משופרת באינטרנט?
תודה!
מעבר לכך בחדר נוסף יש מחשב ובנוסף בסלון ממוקם HTPC, שניהם מחוברים אלחוטית ל-Hotbox שנמצא בממ"ד . הגלישה... על הפנים.
אני ככל הנראה עורק ל-Yes בימים הקרובים. מדובר בחבילה הכוללת VOD, מולטירום וכיו"ב.
שאלתי הנה, האם אוכל להסתייע בהתקנה של Yes כדי לחבר את המחשבים שלי ולהנות מחיבור שיאפשר גלישה משופרת באינטרנט?
תודה!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא תוכל.
מולטירום מאוד בעיתי עם מתאמי חשמל וזה כבר נבדק אצל כמה לקוחות, רק פריסת תשתית קווית פתרה את בעיית הגמגומים. בנוסף אתה רוצה להזין גם רשת למחשב בסלון ובחדר נוסף.
אתה צריך לשנות את טופולוגיית רשת שלך כי בכדי שיהיה לך ממיר YES אתה צריך קו כניסה נוסף הביתה, הראשון תפוס עם מודם HOT.
תתיעץ עם איש מקצוע לגבי העברת תשתית נכונה גם למחשבים, גם לYES וגם לHOT...
מולטירום מאוד בעיתי עם מתאמי חשמל וזה כבר נבדק אצל כמה לקוחות, רק פריסת תשתית קווית פתרה את בעיית הגמגומים. בנוסף אתה רוצה להזין גם רשת למחשב בסלון ובחדר נוסף.
אתה צריך לשנות את טופולוגיית רשת שלך כי בכדי שיהיה לך ממיר YES אתה צריך קו כניסה נוסף הביתה, הראשון תפוס עם מודם HOT.
תתיעץ עם איש מקצוע לגבי העברת תשתית נכונה גם למחשבים, גם לYES וגם לHOT...
תודה על המענה.
נניח ואני לא מכין כל תשתית. מגיע אלי טכנאי התקנה של Yes. האם הוא לא יוצר את התשתית בעצמו?
הרצון שלי הנו "להתעלק" על התשתית שטכנאי Yes ייצור.
אגב, HOT הולכים לצאת מכאן לגמרי. אני מנייד טלוויזיה + תשתית + קו טלפון.
נניח ואני לא מכין כל תשתית. מגיע אלי טכנאי התקנה של Yes. האם הוא לא יוצר את התשתית בעצמו?
הרצון שלי הנו "להתעלק" על התשתית שטכנאי Yes ייצור.
אגב, HOT הולכים לצאת מכאן לגמרי. אני מנייד טלוויזיה + תשתית + קו טלפון.
אם אתה מתכוון להחליף גם אינטרנט וטלפון אני חושב שאתה יכול לבקש דרך יס התקנה משותפת עם בזק. צריך לדבר עם 2 החברות אבל הם יכולים לתאם התקנה שטכנאי של בזק מכין תשתית אינטרנט, ואז שהטכנאי של יס בא יש לו תשתית מוכנה לVOD.. לא בטוח שזה מה שאתה מתכוון אליו אבל
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9034
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
אצלי יש אינטרנט של הוט וטלוויזיה של יס.
כל טכנאי של כל חברה העביר כבל אנטנה מחדר התקשורת הקומתי לתוך הדירה.
הטכנאי של יס השחיל את כל הכבלים לנקודות הטלוויזיה ועל הדרך באותו צינור הושחל גם כבל רשת לצורך חיבור הממירים.
כל טכנאי של כל חברה העביר כבל אנטנה מחדר התקשורת הקומתי לתוך הדירה.
הטכנאי של יס השחיל את כל הכבלים לנקודות הטלוויזיה ועל הדרך באותו צינור הושחל גם כבל רשת לצורך חיבור הממירים.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.