המלצה על טלווזיה Sharp LC39LE440 LED

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
omriyona3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש טלווזיה לחדר שינה אצל ההורים שלי, לא צופים הרבה בטלווזיה בחדר זה ולכן אני מחפש
טלווזיה פשוטה ולא יקרה, כמובן שאני עדין רוצה איכות סבירה.
המרחק בין המיטה לטלווזיה 3.5 מטר.
ראיתי את הטלווזיה Sharp LC39LE440 LED שנראתה לי סבבה
מפרט:

אך לא ממש הצלחתי למצוא יותר מידי חוות דע עליה.

אשמח אם משהו יוכל לתת לי חו"ד עליה או המלצה על טלווזיה אחרת

תודה
עומרי

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

שים לב טיונר אנלוגי ואחריות של שלום במקום ראלקו. ראלקו נותנת 3 שנים לעומת שנה של שלום.

omriyona3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

asaf23 כתב:שים לב טיונר אנלוגי ואחריות של שלום במקום ראלקו. ראלקו נותנת 3 שנים לעומת שנה של שלום.
...
דבר ראשון תודה על התשובה,
דבר שני אתה יכול לתרגם לי לעברית מה זה אומר:
1) אחריות של שלום היא 1+2 מה שהבנתי זה אומר שנה ראשונה חינם ועוד שנתיים בתשלום של טכנאי (שירות בבית)
ראיתי מקום אחר יקר יותר (250 ש"ח) עם אחריות של 3 שנים של ראלקו. לדעתך שווה?
2) מה זה אומר טיונר אנלוגי?

שוב תודה

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #4 

omriyona3 כתב:
asaf23 כתב:שים לב טיונר אנלוגי ואחריות של שלום במקום ראלקו. ראלקו נותנת 3 שנים לעומת שנה של שלום.
...
דבר ראשון תודה על התשובה,
דבר שני אתה יכול לתרגם לי לעברית מה זה אומר:
1) אחריות של שלום היא 1+2 מה שהבנתי זה אומר שנה ראשונה חינם ועוד שנתיים בתשלום של טכנאי (שירות בבית)
ראיתי מקום אחר יקר יותר (250 ש"ח) עם אחריות של 3 שנים של ראלקו. לדעתך שווה?
2) מה זה אומר טיונר אנלוגי?

שוב תודה
...
אחלה מסך ובישביל 250 ש"ח בהחלט שווה להוסיף ולקבל אחריות ל-3 שנים של היבואן .

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #5 

טיונר אנלוגי זה אומר שלא תוכלו לצפות בעידן פלוס בלי קופסא חיצונית. לגבי האחריות לדעתי שווה, ההפרש לא משמעותי :)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8264
נתן תודות: 421 פעמים
קיבל תודות: 612 פעמים

שליחה #6 

לפי הביקורת הזאת הייתי מחפש משהו אחר:

http://www.televisioninfo.com/products/ ... c-32le450u

omriyona3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

integral כתב:לפי הביקורת הזאת הייתי מחפש משהו אחר:

http://www.televisioninfo.com/products/ ... c-32le450u
...
תודה רבה לך על הביקורת ולשאר המגיבים.
אני חושב שאחפש משהו אחר.

יש למשהו המלצה על טלווזיה?
כמו שציינתי הטלווזיה לחדר שינה לאורחים, מרחק צפייה 3.5 מטר.
כמובן למחיר יש השפעה רבה!

ממש ממש תודה

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

כמה ישתמשו בה? כל יום או פעם בחודש כשהם באים?

omriyona3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

integral כתב:כמה ישתמשו בה? כל יום או פעם בחודש כשהם באים?
...
פעם בשבוע שבועים, זאת הסיבה שאני לא רוצה להשקיע הרבה

NK
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

מה התקציב ? כי למרחק צפיה כזה מינימום 46 .

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #11 

המכשירים הזולים של שארפ ברמה מאוד נמוכה, בניגוד למכשירים היקרים שלהם.
אל תתרשם מביקורת, לך תראה בעיניים ותשווה למותגים אחרים באותה רמת מחיר.

omriyona3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

NK כתב:מה התקציב ? כי למרחק צפיה כזה מינימום 46 .
...
לגבי התקציב הייתי מעוניין להוציא עד 2500 ש"ח רצוי פחות.
לגבי הגודל למרחק של 3-3.5 מטר טלווזיה של 46 אינץ נשמע לי גדול מאוד. ממה שקראתי על כל מטר רצוי 10 אינץ כלומר אני מחפש עד 40 אינץ טלווזיה.
אם אתם חושבים אחרת אשמח לשמוע.
לגבי דגמים מומלצים.

תודה רבה לכולם על העזרה

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #13 

מה מטרות הצפיה? הטלוויזיה היא בשביל שהאורחים יוכלו להתעדכן בשעה 20:00 בחדשות, או שהם ישבו שעות מול הטלוויזיה יראו סרטי FHD וחווית הצפיה שלהם חשובה לך?

אני שואל כי למטרה הראשונה בשביל לראות כמה שפחות טוב את ההעוויות המרגיזות של יונית מספיקה גם טלוויזית 32 (כמו שיש בהרבה בתי מלון) ואם אתה שם 40/42 אז יצאת גדול. למטרה השנייה, כלומר אם אתה רוצה לפנק את האורחים, מומלץ בכיף ללכת על לפחות 55". (הכלל של 10" למטר מתאים לימי הפלמ"ח).

NK
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

למרחק צפיה הזה רצוי 55 ! ככה ש-46 זה המינימום !
Samsung UE46EH5000 LED :
‏http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=he

omriyona3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

integral כתב:מה מטרות הצפיה? הטלוויזיה היא בשביל שהאורחים יוכלו להתעדכן בשעה 20:00 בחדשות, או שהם ישבו שעות מול הטלוויזיה יראו סרטי FHD וחווית הצפיה שלהם חשובה לך?

אני שואל כי למטרה הראשונה בשביל לראות כמה שפחות טוב את ההעוויות המרגיזות של יונית מספיקה גם טלוויזית 32 (כמו שיש בהרבה בתי מלון) ואם אתה שם 40/42 אז יצאת גדול. למטרה השנייה, כלומר אם אתה רוצה לפנק את האורחים, מומלץ בכיף ללכת על לפחות 55". (הכלל של 10" למטר מתאים לימי הפלמ"ח).
...
המטרה היא שכשאני חוזר לישון אצל ההורים בסופ"ש פעם בשבוע שבועים, אז אני רוצה לראות לפני השינה כאשר אני הולך לישון. כלומר סרטים סדרות אבל לא יותר משעה שעתיים בשבוע.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

אם סרטים ב HD בשבילך אז ממליץ כמו קודמי על לפחות 46/47.

האם אתה מצפה ליכולות ניגון מהמסך או שתחבר לאפטופ/סטרימר?

בולי_איש_השלג
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
שם מלא: בולי איש השלג
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #17 

הרשה לי לשתף את הגיגי ממעט הניסיון עם הטלוויזיה הנ"ל וכל נושא האחריות הרשמית...

לגבי הטלוויזיה עצמה:
*המראה הנקי שלה עם המסגרת הצרה-בהחלט נראה טוב.
*מבחינת תמונה- תמונה יפה, אם כי ראיתי מוצלחות יותר.
*תכונה מעצבנת שקיימת אצלה- אם חיברת מקור HDMI, יציאת האודיו out תעבוד כמו שצריך. אם חיברת דרך USB, תצטרך לחבר כבל 3.5mm ליציאת האוזניות ומשם למקור סאונד חיצוני. (הבעיה לא קיימת אצל כאלו שמחברים את כל המדיה לרסיבר מלכתחילה ואז אין צורך ביציאת אודיו מהטלוויזיה).
*בשתי הטלוויזיות מהדגם הנ"ל שהגיעו לביתי היו תקלות.
בראשונה: 6 פיקסלים שרופים.
בשנייה: שני "כתמים" כהים במרכז המסך.

אני רכשתי את הטלוויזיה דרך אל"מ, עם אחריות מקורית של ראלקו. האם זה אומר משהו ? כנראה שלא.
נתחיל בזה שהחנות לא הראתה שמץ של איכפתיות ודאגה ללקוח שכרגע רכש אצלם טלוויזיה. התנערו ממני בצורה מגעילה כמו שרק אצלנו במדינה יודעים לעשות.

נעבור ליבואן, שלקח לו שבוע לשלוח טכנאי מיוחד שיבדוק טלוויזיה שנקנתה פחות מיממה קודם לכן, ועוד שבוע לעדכן במחשב שהיה טכנאי ולספק לי טלוויזיה חדשה. בשיא חוצפתם גם התווכחו איתי שהטכנאי ביקר אצלי בתאריך המאוחר ביומיים מהתאריך שהגיע במציאות, כדי להראות לי שמשך ההמתנה הוא סביר. לך תוכיח להם כשהוא בכלל לא השאיר שום טופס על הבדיקה שביצע...
כשסוף סוף סיפקו את הטלוויזיה החדשה והתגלה גם בה נזק (נצפה גם ע"י הטכנאי שסיפק אותה-אני לא משוגע...), החליטו ראלקו שהם מבטלים את העסקה באופן חד צדדי ואוספים את שני המכשירים ממני באותו הרגע. כנראה בנו על לקוחות אחרים.
אחרי שראלקו ביטלו את העסקה, מצאתי את עצמי בתפקיד הגננת של אל"מ וראלקו, מקשר ביניהם במקום שיעשו את זה לבד. הייתי צריך לבצע עשרות טלפונים, לקבל\לשלוח פקסים ולוודא אישית כל פעולה בתהליך המייגע.

אגב, כנראה שראלקו חרטו על דגלם את האנטי-שירות כדרך חיים, אחרת אין לי דרך להסביר את ההתנהלות שלהם.
במשך הזמן שחיכיתי לאחר שהיה הטכנאי הראשון, התקשרתי מעל ל-5 שיחות ביום לבחורה ספציפית בחברה שאחראית לנושא (את שמה קיבלתי ברטפון-הם מספקים את שירות הטכנאים לראלקו), ובכל אחת מהשיחות שלי לראלקו הופניתי למוקד חיצוני להשארת הודעה, אך לא קיבלתי אף טלפון חזרה.
יום לפני שסגרתי שבועיים עם הטלוויזיה (ועלולות לצוץ בעיות\תירוצים נוספים בהחזרה) השארתי שוב הודעה במוקד החיצוני לאותה גברת מראלקו, אך הפעם ציינתי שאני מתייצב אצלם במשרדים באזור בעוד 20 דקות, ואני מעוניין לראות מי מתעלם בכזו עקביות מהשיחות שלי. ראו זה פלא- קיבלתי שיחה חזרה תוך 5 דקות ! מסתבר שכשרוצים-יכולים.

הסאגה הסתיימה רק חודשיים לאחר הרכישה, שכן אל"מ המשיכו לחייב אותי באשראי למרות ששלחו לי ביטול עסקה מצידם ! נדרשו עוד כמה טלפונים, פקסים והמון עצבים כדי לסגור את זה באופן סופי.

אחרי החפירה, אחזור לדקה לטלוויזיה...
אם היא הייתה תקינה והאחריות עליה לא הייתה בדיחה לא מצחיקה, זו עסקה מעולה בעיני.
העניין הוא שאחרי שתי טלוויזיות תקולות ברצף, קיבלתי תחושה מפוקפקת-משהו לגבי הדגם הנ"ל.

לבסוף החלטתי להוסיף עוד קצת (זה פחות כואב מלהגיד "לשלם כמעט כפול") על מסך "42 של פנסוניק.
המסך הגיע תקין לחלוטין, ואני מבסוט ממנו לגמרי. ההתנהלות מול יורוקום הייתה עולם אחר לעומת ראלקו.

*הביקורת ש-integral קישר אליה היא עבור טלוויזיה שונה. זאת שנמכרת בארץ, הפרופיל שלה נראה כך.
אני לא יודע אם ההבדל נובע מעצם העובדה שבחנו שם בעצם "32 או מסיבות אחרות, אבל הייתי מחפש ליתר ביטחון ביקורות נוספות שבודקות דגם זהה בוודאות לזה הנמכר בארץ.

omriyona3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

בולי_איש_השלג כתב:הרשה לי לשתף את הגיגי ממעט הניסיון עם הטלוויזיה הנ"ל וכל נושא האחריות הרשמית...

לגבי הטלוויזיה עצמה:
*תכונה מעצבנת שקיימת אצלה- אם חיברת מקור HDMI, יציאת האודיו out תעבוד כמו שצריך. אם חיברת דרך USB, תצטרך לחבר כבל 3.5mm ליציאת האוזניות ומשם למקור סאונד חיצוני. (הבעיה לא קיימת אצל כאלו שמחברים את כל המדיה לרסיבר מלכתחילה ואז אין צורך ביציאת אודיו מהטלוויזיה).

אני רכשתי את הטלוויזיה דרך אל"מ, עם אחריות מקורית של ראלקו. האם זה אומר משהו ? כנראה שלא.
נתחיל בזה שהחנות לא הראתה שמץ של איכפתיות ודאגה ללקוח שכרגע רכש אצלם טלוויזיה. התנערו ממני בצורה מגעילה כמו שרק אצלנו במדינה יודעים לעשות.

נעבור ליבואן, שלקח לו שבוע לשלוח טכנאי מיוחד שיבדוק טלוויזיה שנקנתה פחות מיממה קודם לכן, ועוד שבוע לעדכן במחשב שהיה טכנאי ולספק לי טלוויזיה חדשה. בשיא חוצפתם גם התווכחו איתי שהטכנאי ביקר אצלי בתאריך המאוחר ביומיים מהתאריך שהגיע במציאות, כדי להראות לי שמשך ההמתנה הוא סביר. לך תוכיח להם כשהוא בכלל לא השאיר שום טופס על הבדיקה שביצע...
כשסוף סוף סיפקו את הטלוויזיה החדשה והתגלה גם בה נזק (נצפה גם ע"י הטכנאי שסיפק אותה-אני לא משוגע...), החליטו ראלקו שהם מבטלים את העסקה באופן חד צדדי ואוספים את שני המכשירים ממני באותו הרגע. כנראה בנו על לקוחות אחרים.
אחרי שראלקו ביטלו את העסקה, מצאתי את עצמי בתפקיד הגננת של אל"מ וראלקו, מקשר ביניהם במקום שיעשו את זה לבד. הייתי צריך לבצע עשרות טלפונים, לקבל\לשלוח פקסים ולוודא אישית כל פעולה בתהליך המייגע.

אגב, כנראה שראלקו חרטו על דגלם את האנטי-שירות כדרך חיים, אחרת אין לי דרך להסביר את ההתנהלות שלהם.
במשך הזמן שחיכיתי לאחר שהיה הטכנאי הראשון, התקשרתי מעל ל-5 שיחות ביום לבחורה ספציפית בחברה שאחראית לנושא (את שמה קיבלתי ברטפון-הם מספקים את שירות הטכנאים לראלקו), ובכל אחת מהשיחות שלי לראלקו הופניתי למוקד חיצוני להשארת הודעה, אך לא קיבלתי אף טלפון חזרה.
יום לפני שסגרתי שבועיים עם הטלוויזיה (ועלולות לצוץ בעיות\תירוצים נוספים בהחזרה) השארתי שוב הודעה במוקד החיצוני לאותה גברת מראלקו, אך הפעם ציינתי שאני מתייצב אצלם במשרדים באזור בעוד 20 דקות, ואני מעוניין לראות מי מתעלם בכזו עקביות מהשיחות שלי. ראו זה פלא- קיבלתי שיחה חזרה תוך 5 דקות ! מסתבר שכשרוצים-יכולים.

הסאגה הסתיימה רק חודשיים לאחר הרכישה, שכן אל"מ המשיכו לחייב אותי באשראי למרות ששלחו לי ביטול עסקה מצידם ! נדרשו עוד כמה טלפונים, פקסים והמון עצבים כדי לסגור את זה באופן סופי.

העניין הוא שאחרי שתי טלוויזיות תקולות ברצף, קיבלתי תחושה מפוקפקת-משהו לגבי הדגם הנ"ל.

לבסוף החלטתי להוסיף עוד קצת (זה פחות כואב מלהגיד "לשלם כמעט כפול") על מסך "42 של פנסוניק.
המסך הגיע תקין לחלוטין, ואני מבסוט ממנו לגמרי. ההתנהלות מול יורוקום הייתה עולם אחר לעומת ראלקו.

*הביקורת ש-integral קישר אליה היא עבור טלוויזיה שונה. זאת שנמכרת בארץ, הפרופיל שלה נראה כך.
אני לא יודע אם ההבדל נובע מעצם העובדה שבחנו שם בעצם "32 או מסיבות אחרות, אבל הייתי מחפש ליתר ביטחון ביקורות נוספות שבודקות דגם זהה בוודאות לזה הנמכר בארץ.
...
תודה על ההשקעה בתשובה, חשוב מאוד לדעת מה שווה האחריות וכנראה שלא ממש שווה במקרה הנ"ל.
השתכנעתי לא לקנות את הטלווזיה הנ"ל, אחפש משהו אחר ולא של ראלקו.
שוב תודה

itziking2
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91

שליחה #19 

omriyona3 כתב:
בולי_איש_השלג כתב:הרשה לי לשתף את הגיגי ממעט הניסיון עם הטלוויזיה הנ"ל וכל נושא האחריות הרשמית...

לגבי הטלוויזיה עצמה:

...
תודה על ההשקעה בתשובה, חשוב מאוד לדעת מה שווה האחריות וכנראה שלא ממש שווה במקרה הנ"ל.
שוב תודה
...
מה התקציב שלך במדוייק? נביא לך את ה-TV LED הכי טוב לתקציב שלך!

בולי_איש_השלג
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
שם מלא: בולי איש השלג
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #20 

omriyona3 כתב:
שוב תודה
...
שמחתי לעזור !
אגב, גם לרטפון (שירות תיקונים\טכנאים\מתקינים) יש חלק לא קטן באופן בו התנהל כל התהליך, וראלקו אינם היחידים שעובדים איתם עד כמה שידוע לי. קח לתשומת לבך לקראת הרכישה.
(אולי אני מקרה חד פעמי וחריג, אבל זו חוות דעתי מהשירות שאני קיבלתי מהם).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”