האם יש עדיין בחנויות סמסונג es8000 ? תקציב 12k
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אני מניח שאתה מדבר על שנה אחריות של יבואן מקביל ולא 3 שנים אחריות של סם-ליין.nils3373 כתב:oreninio,
אכן עדיין ניתן להשיגה וגם בתקציב שלך (בסביבות ה-12 עד 13 אלף)....
אתם יודעים שעל פי חוק, יבואן רשמי חייב להחזיק חלפים למוצרי חשמל כאלה במשך 7 שנים מתאריך הרכישה ויבואן מקביל יכול להתעלם ממך אחרי שמסתיימת האחריות, נכון?
לא אומר לפסול אבל צריך לדעת לפני שאתה הולך על משהו כזה.
ויבואן רשמי לא מתעלם אחרי שנגמרת האחריות?freedom_il כתב:אני מניח שאתה מדבר על שנה אחריות של יבואן מקביל ולא 3 שנים אחריות של סם-ליין.nils3373 כתב:oreninio,
אתם יודעים שעל פי חוק, יבואן רשמי חייב להחזיק חלפים למוצרי חשמל כאלה במשך 7 שנים מתאריך הרכישה ויבואן מקביל יכול להתעלם ממך אחרי שמסתיימת האחריות, נכון?
לא אומר לפסול אבל צריך לדעת לפני שאתה הולך על משהו כזה....
בפועל אף יבואן רשמי לא יטפל במוצר בן יותר משנתיים, הם תמיד יציעו להחליף את המוצר במוצר מסדרה חדשה יותר.
מדובר על 40% הפרש ולא ברור עבור מה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אם אתה מוכן לשלם עוד כ-5000 ש"ח על אחריות מורחבת אז שיבושם לך.freedom_il כתב:אני מניח שאתה מדבר על שנה אחריות של יבואן מקביל ולא 3 שנים אחריות של סם-ליין.nils3373 כתב:oreninio,
לא אומר לפסול אבל צריך לדעת לפני שאתה הולך על משהו כזה....
בדגמים זולים יותר התוספת היא לא משמעותית וכדאית אך לדעתי בדגמי הפרימיום מדובר רק על העשרת קופת היבואן הרשמי ולא יותר מזה.
- matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
ה570 זה דגם יחסית בסיסי, במיוחד אם אתה משווה אותו ל 8000.itziking2 כתב:הטלוויזיה הזאת יותר טובה מ-LG 55ln570y?Alon_Solo כתב:בתקציב שלך אתה יכול לקבל 55es7100 מיבואן רשמי. פורסם היום בעיתון.........
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אני למדתי מהפורום שטוב זה ממש אובייקטיבי. הרבה אנשים מה שקונה אותם זה הדברים הקטנים. מה יותר טוב? רכב במיליון או רכב במאתיים אלף? נהג מרוצים שידע להוציא את המקסימום מהרכב יעדיף את היקר. מישהו שנוהג בת״א אולי יעדיף את השניה (ולא רק בגלל המחיר) כי היא חסכונית בדלק, נכנסת לכל חניה וכו׳. אצלך זה אותו דבר. אתה יכול לראות מסך ולהגיד וואו בזמן שעופר לאור (מהמנהלים בפורום) ירוץ לשירותים להקיא מרוב שהיא לא מכוילת.
אם אתה אדם שיודע איך להוציא את המיץ מהטלוויזיה ותאזן את האדום במג׳נטה עם הכחול בצהוב ולא תשכח את הגאמה אז יותר קל לי לומר לך מה יותר טוב... השאלה אם זה מה שאתה הולך לעשות?
אם אתה אדם שיודע איך להוציא את המיץ מהטלוויזיה ותאזן את האדום במג׳נטה עם הכחול בצהוב ולא תשכח את הגאמה אז יותר קל לי לומר לך מה יותר טוב... השאלה אם זה מה שאתה הולך לעשות?
7500 או 8000
יש ב olsale ב 13,500 אחריות יבואן רשמי
אגב הפער בינה לבין ה 7500 עומד על 3000 שח. האם שווה ללכת על ה 7500 במקום ?
אגב הפער בינה לבין ה 7500 עומד על 3000 שח. האם שווה ללכת על ה 7500 במקום ?